Hirdetés

2018. június 20., szerda

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Meleget a kéznek!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Hideg kézzel sem gépelni, sem játszani nem jó, de az ízületeknek sem tesz jót, ha így erőltetjük őket. A megoldás a Heatbuff.

Igaz, hogy lassan vége a télnek, de elég sokan vagyunk, akik még mindig hideg kézzel ülünk le a billentyűzet elé, és elgémberedett ujjakkal kell elkezdenünk a munkát – vagy a játékot. Erre a komoly problémára kínál megoldást a Heatbuff nevű innovatív termék, amelynek előfinanszírozására már kampányt is indítottak a Kickstarteren. Az, hogy a hideg kéz szindróma sokakat érinthet, abból is látszik, hogy a kampányban megcélzott 75 ezer dán koronás (3,13 millió forintos) cél már több mint kétszeresét sikerült összegyűjteni, miközben még van 20 nap a célig.


[+]

Maga a Heatbuff egy szimpla hősugárzó, amely a billentyűzet mögé szerelhető, és infravörös sugárzással melegíti fel kezünket. A leadott hőmennyiséget úgy kalibrálták, hogy az ne károsítsa a gombok műanyagát, a készülék két fele pedig egymástól függetlenül irányba állítható. A szükséges elektromos energia mennyisége persze meghaladja azt, amit egy szimpla USB portból kivehetünk, így a Heatbuff fali aljzatból működik. A várhatóan 2017 decemberében szállításra kerülő termék a kampányban 71 dollárért vásárolható meg, a végső ára pedig 100 dollár lesz.

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.