2018. június 18., hétfő

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

4K JVC projektor hatalmas kontrasztaránnyal, elképesztő áron

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A JVC DLA-X770R támogatja 3D tartalmak és a HDR tévéadások megjelenítését is.

A JVC óriási fantáziát lát a 4K HDR projektorokban, amit tökéletesen alátámaszt, hogy a cég szinte minden más piaci résztvevőnél aktívabb ebben a szegmensben. A vállalat most azt jelentette be, hogy még idén színre lép egy új vetítővel ebben a kategóriában a DLA-X770R személyében.

JVC DLA - X 770 R
JVC DLA - X 770 R [+]

A dizájnjában a korábbi modelleket idéző termék a saját fejlesztésű D-ILA képalkotási technológiára épül, és a pszeudo-Ultra HD felbontást a Full HD panel, illetve az "e-shift" fantázianevű, pixel eltolásra épülő technológia segítségével teremti meg. A nagy dinamikatartományú videók mellett boldogul a 3D anyagokkal is, emellett a Hibryd Log Gamma támogatásnak hála elméletben biztosított a technológiát használó 4K HDR tévéadások vétele is. Ez utóbbit egyébként már kipróbáltuk tévéken az IFA-n, és egészen meggyőzőnek tűnt a dolog.

A projektor maximális valós kontrasztaránya 130 000:1, legnagyobb fényárama 1900 ANSI lumen, megkapta a Clear Motion Drive interpolációs technológiát, és az élénk tónusokért felelős Deep Colort is. Átlagos méretű (455 x 472 x 179 mm) és tömegű, hiszen 15,4 kilogrammot nyom. Az árat sajnos ezúttal is magasra lőtték be, hiszen 8000 dollárt, azaz olyan 2,4 millió forintot kérnek el érte.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.