Béta verziójú meghajtót adott ki a Gears of War 4-hez az Intel

A 15.40.xx.64.4530-as verziójú eszközillesztő lényegében új DirectX 12-es implementációt kínál.

Az Intel elérhetővé tette a 15.40.xx.64.4530-as verziójú, béta fázisú drivercsomagot. Ezt a meghajtót az Intel kizárólag a 64 bites Windows 10 operációs rendszerre, illetve a Skylake és a Broadwell lapkákra tesztelte, és bár maga a csomag támogatja a 64 bites Windows 8.1 és 7 operációs rendszereket, és a Haswell lapkát is, a telepítést a nem tesztelt környezetekben csak saját felelősségre ajánlja a cég.

Az új meghajtó természetesen tartalmazza a HDMI-hez használható audio-, valamint a Turbo Boost modullal kiegészített HD Graphics drivert, a Media SDK futtatási környezetet, illetve az OpenCL eszközillesztőt.

Az Intel az új meghajtót kizárólag az október 11-én érkező, Gears of War 4 című játékhoz adta ki, ugyanis a korábbi eszközillesztőkkel az említett, DirectX 12-es API-t használó alkotás sűrűn omolhat össze, illetve nem is fut jól velük. Magában a meghajtóban külön profil nincs erre a programra, de a korábbi csomagokhoz képest új verziójú a DirectX 12-höz írt implementáció, ami hibamentesen támogatja a Microsoft Windows 10 Anniversary Update-ben bevezetett, DirectX 12-re és DXGI-ra vonatkozó újdonságait.

Az Intel új, béta verziójú HD Graphics drivercsomagjának manuálisan telepíthető verziója az alábbi linken érhető el. Dokumentáció ezúttal nincs. Ha a meghajtó nem várt módon viselkedne, akkor az Intel azt javasolja, hogy a felhasználó térjen vissza egy korábbi kiadáshoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés