Ingyen internet az SWI-től

2002. szeptember 2-ától az SWI Kommunikációs Kft. napi 24 órán át elérhető ingyenes internet hozzáférést biztosít az ország teljes területén, analóg és ISDN vonalon is, utóbbit akár multilink (128 kbps) sebességgel is.

A szolgáltatást regisztráció nélkül, közös login névvel és jelszóval is igénybe lehet venni, de egyedi azonosítót is kaphatunk egy könnyed regisztráció után. A regisztált felhasználók SMTP, POP3, és a későbbiekben online statisztika szolgáltatásokban is részesülnek.

A szolgáltatáshoz a technikai hátteret az EnterNet biztosítja, a boldog felhasználónak csupán a telefonszámlát kell fizetnie, amiből a bevételek - mint tudjuk, elméletileg - megoszlanak az intenet- és telefonszolgáltató között. Ennek a bevételmegosztásnak köszönhető többek között a Mindenkinek csomag megszünése is.

Mielőtt bárki temetni szeretné az internet-szolgáltatókat, felhívnánk a figyelmét, hogy az ADSL-t változatlanul kemény forintokért tudhatjuk csak magunkénak. Ha a hálózat lehetetővé teszi... de az már egy másik történet.

Hirdetés