IDF14: irány San Francisco!

Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minden, tartalmunknak megfelelően releváns nemzetközi rendezvényről élőben jelentkezni, hisz így első kézből, olykor exkluzív anyagokkal örvendeztethetjük meg olvasóinkat. Ebből a szempontból az idei esztendő kissé hiánypótlónak tekinthető részünkről, mivel januárban a PROHARDVER! először jelentkezhetett élőben a Las Vegas-i CES-ről, most pedig egy újabb neves rendezvényen debütálunk, hisz az Intel őszi nagy fejlesztői fórumáról fogunk közvetíteni, ami idén is San Franciscóban lesz.

Az IDF (Intel Developer Forum) 1997 óta kerül megrendezésre, évente átlagosan kettő, olykor pedig három alkalommal, különböző országokban. A kaliforniai, illetve a kínai esemény már évről évre borítékolható, de ezek mellett volt már IDF az Computex apropóján általunk már jól ismert Tajpejben, vagy a Brazil nagyvárosban, Sao Paulóban is.

A Moscone Center West nevű csarnokban található, idén hivatalosan szeptember 9-től 11-ig tartó rendezvényen mindenki ott lesz, aki számít, vagy később számítani szeretne. Az vállalat magas rangú beosztottjai mellett előadó formájában szerepet kapnak neves mérnökök, fejlesztők, és különféle partnerek is. A megannyi esemény izgalmasabb mozzanatairól igyekszünk gyorsan és pontosan tájékoztatni hűséges olvasóinkat!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt