Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től

A nem épp belépőszintű, IMAX minősítésű berendezés a reszponzivitás mellett első osztályú képminőséget ígér.

Hirdetés

A Hisense webshopjában már rendelhető a PX3-PRO típusjelű, 4K-s lézerprojektor, ami a 240 Hz-ig feltornászható képfrissítési rátájának és az alacsony késleltetési üzemmódjának hála kanapéról játszani sem utolsó választás.

Ahogy azt hírünk címében már említettük, az ultrarövid vetítési távolsággal büszkélkedő terméket Xboxhoz tervezték, de persze közel sem merül ki ennyiben a történet, hiszen a 4K AI felskálázás, az Amazon Alexa hangvezérlés és a Google TV vagy Google Play Store szolgáltatások is ott figyelnek az arzenáljában. A 0,22:1 vetítési aránnyal bíró, 3000 ANSI lumenes konstrukció 80-tól 150 hüvelykes képátlóig kompetens, és 3000:1 statikus kontrasztaránnyal, plusz 110 százalékos BT.2020 színtérlefedettséggel dolgozik, miközben támogatja a HDR10, HDR10+, Dolby Vision, valamint HLG technológiákat.


[+]

A 250 wattos fogyasztással megáldott szerkezet előre néző, 50 wattos harman/kardon hangsugárzókat kapott, és a Dolby Digital vagy Dolby Atmos szókapcsolatok sem ismeretlenek a számára, ráadásul az eARC-nak köszönhetően az eredeti felbontású hang továbbítása is megoldható HDMI kábelen keresztül.


[+]

A hálózati csatlakozást Ethernet és Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.3 modul segítségével egyaránt megvalósíthatjuk, és a fedélzeten két HDMI 2.1 aljzat, egy HDMI 2.0 konnektor, egy 3,5 mm-es audio jack, egy S/PDIF kimenet, egy USB3 Tpye-A csatoló, illetve egy USB 2.0 kapu található. Természetesen a HDMI-CEC és a mellékelt távirányító sem hiányzik a 2 éves garanciával (nettó) 3500 dollárt kóstáló újdonság repertoárjából.


[+]

Előzmények

Hirdetés