Hirdetés

Házas okosságok az Arctic műhelyéből

Az Arctic a Computexen végleg elhagyta a Cooling utónevet, ami azt eredményezte, hogy a cég nyit az új piacok felé. Ezúttal egy házat és egy merevlemezrekeszt mutattak be, melyek augusztus és október között kerülnek forgalomba. A Silentium T11 névre keresztelt torony egy ATX vagy egy microATX méretű alaplapot fogadhat, mely mellé négy darab 5,25, illetve egy 3,5 colos meghajtót képes fogadni. A kisebb méretű rekesz természetesen rejtve van.

Arctic Silentium T11
Arctic Silentium T11

A 430 mm magas, 190 mm széles és 490 mm mély házban a friss légáramlatokat az elől és hátul található 12 cm-es ventilátor biztosítja, a meleg levegő pedig az oldallapok felső szellőzőnyílásain távozik. Az 5 kg-os toronyház előlapján elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0 csatlakozóval szolgál.

A fekete és fehér színben megjelenő termék októbertől lesz elérhető, az ajánlott fogyasztói ára 50 euró.

Az Arctic egy HC 01-TC jelzésű merevlemezrekesszel is előállt, melynek használatával egy 3,5 hüvelykes, SATA felületű adattárolót lehet a nagyobb, 5,25 colos fiókba építeni. A feketére festett megoldás hűtését egy 4 cm-es hőmérsékletvezérelt ventilátor biztosítja, aminek percenkénti fordulatszáma 1600 és 4600 között lehet.

Arctic HC 01-TC
Arctic HC 01-TC

A 147 x 42 x 187 mm-es tároló augusztusban jelenik meg, az ajánlott fogyasztói ára 18 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés