Hirdetés

Divatos házakkal frissít az XClio

Az XClio két új, impozáns külsővel megáldott, fekete színű toronyházat mutatott be, melyek 737 és 747 jelzéssel kerülnek forgalomba. Az információk szerint az új termékek főleg az árazásukkal fognak hódítani, de számos olyan kényelmi funkciót is kínálnak, mint például az eszközök csavarmentes beszerelése. A számítógépházak az ATX vagy microATX méretű alaplap mellett négy 5,25, valamint hat darab 3,5 colos meghajtót képesek fogadni. A kisebb méretű rekeszek közül öt rejtve van.


XClio 737

A 440 mm magas, 190 mm széles és 480 mm mély házakban a felmelegedett levegőt két darab, felül elhelyezkedő 8 cm-es és egy hátul található 12 cm-es ventilátor vezeti el. A légáramlatok javítása érdekében a felhasználó két 12 vagy 14 cm-es oldalsó, illetve egy 8, 9 vagy 12 cm-es elülső légkavarót helyezhet el. A házak tetején helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy egy eSATA csatlakozóval szolgál.


XClio 747

Az XClio 737 és 747 jelzéssel megjelenő házak februárban kerülnek forgalomba, az ajánlott fogyasztói árukról még nem számolt be a gyártó, de a hírek szerint mindkét modell az olcsóbb kategóriák kínálatát gazdagítja majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • XClio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés