Fujitsu Stylistic M702 tablet fokozott igénybevételre tervezve

A Fujitsu bemutatta a fokozott, de nem szélsőséges igénybevételre tervezett 10,1”-es Stylistic M702 táblagépet, ami olyan helyeken is használható, ahol a normál tableteket, otthoni noteszgépeket tönkretenné a víz vagy a por. Az Android 4.0-s operációs rendszert futtató, NVIDIA Tegra 3 AP37 SoC-ra épülő modell az irodában és út közben is jól tűri a napi használat viszontagságait, de igazán a terepen érzi jól magát, ahol szükség lehet az ellenálló burkolatra és az 1920x1200 képpontos, 300 cd/m² fényerőre képes érintőkijelzőt védő karcálló üvegre. Ezek együttesen védik az eszközt az ütődéstől és a karcolásoktól, aminek hála a szóban forgó tablet IP58-nak megfelelő védettségi szintet kínál.


[+]

Az otthoni eszközöktől eltérően a Fujitsu Stylistic M702 tervezésekor fontos szempont volt a fizikai védelmen felül a biztonság is. A gép és a 32 GB-os eMMC tárolón lévő adatok védelméről integrált ujjlenyomat-érzékelő, opcionálisan rendelhető teljes lemeztitkosítási megoldás, valamint ugyancsak opcionális távoli eszközkövetés és -visszaszerzés gondoskodik.


[+]

Az 590 gramm tömegű, 259 x 169 x 9,9 mm-es méretekkel rendelkező Stylistic M702 természetesen fel van szerelve az adatkapcsolat megteremtéséhez szükséges hálózati eszközökkel, mint a kétsávos vezeték nélküli Wi-Fi és Bluetooth 4.0-s vezérlő, illetve UMTS/LTE modem. Továbbá a készülék NFC kompatibilis, Dolby minősítésű hangszórókkal rendelkezik, valamint 1,2 megapixeles elő- és 8,1 megapixeles hátlapi kamerával érkezik, ami dokumentumszkennerként is funkcionál a mellékelt szoftverek segítségével. Emellett irodai alkalmazások is kerülnek a gépre gyárilag, valamint teljes körűen felkészítették a virtuális asztali infrastruktúra támogatására.


[+]

A Fujitsu Stylistic M702 már jelenleg is rendelhető 999 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés