Az első képek az MSI Wind U120-ról

Az MSI második generációs netbookja elődeihez hasonlóan 10,2 colos, 1024x600 felbontású kijelzővel fog rendelkezni, LED-es háttérvilágítással. Készülékháza szögletesebb kialakítású lesz, mint az U100-as modellé, helyenként pedig fekete színt kap.

MSI Wind U120
[+]

A belsejében csak kisebb változások lesznek, processzora a jelenlegi 1,6 GHz-es Intel Atom N270 marad, de egyes források szerint elképzelhető az is, hogy már a kétmagos Atom 330 processzor kerül bele. Ez viszont azt eredményezheti, hogy Windows XP helyett Vista operációs rendszer kerül rá. A maximális memória méretét 1-ről 2 GB-ra növelték. Merevlemeze a hagyományos változat marad, méretben 120-160 GB-os modellek várhatóak, de opcióként rendelhető lesz 20 vagy 40 GB-os Solid State tárolókkal is.


[+]

A vezeték nélküli Wi-Fi modul is megújul, az eddigi 802.11 b/g mellett már az n szabványt is támogatni fogja. Beépített 3,5G modemet is kap, amihez már csak egy SIM kártya szükséges, és az arra alkalmas hálózatokon lehet internetezni. A termék ára az újítások után is várhatóan 600 dollár alatt marad, leghamarabb decemberben vagy januárban kerülhet forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés