Enermax casecon verseny, jelentkezés csak vasárnapig!

A német We-Mod-It.com modding fórum és az Enermax közös casecon versenyt hirdetett meg az AquaTuning támogatásával. Eredetileg csak a Németországban élő modderekre gondoltak, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel pár napja kiterjesztették a jelentkezést egész Európára. Meglehetősen az utolsó pillanatban szóltak erről, nem sok esélyt adva a potenciális magyar jelentkezőknek, de ha valaki olvassa ezt a hírt, és gyorsan szeretne nevezni, vasárnap (május 19.) estig még megteheti!

A verseny casecon típusú, tehát alapjaiból kell számítógépet építeni, mégpedig a szponzorok által biztosított Enermax alkatrészek felhasználásával. A jelentkezéshez koncepciót kell készíteni egy olyan modról, amelyben a tápegység különleges, kiemelt helyet kap, illetve a modder korábbi munkáiról is kérnek információt. A jelentkezés nem jelent automatikus részvételt, hétfőn hirdetik ki a résztvevők listáját. A jelentkezés pontos részletei a We-Mod-It weboldalon találhatóak, angolul (a "spoiler" feliratok alól nyílnak az információk), és természetesen németül is.

Aki egy hétvége alatt össze tud dobni egy jó tervet, és rendelkezik olyan modder múlttal, ami esélyessé teheti a bejutásra (és tud angolul vagy németül), akkor érdemes megpróbálni, mert már a résztvevők is számos ajándékot kapnak, a nyertesek jutalma viszont kifejezetten nagyértékű. A modot 2013. augusztus 18-áig kell elkészíteni. Minden információ részletesen megtalálható a hírben elhelyezett linkeken vagy az Enermax Facebook oldalán.

Hirdetés