Hirdetés

Computer Emporium partnernap: Enermax és Arctic Cooling

Több érdekességet tudtunk meg az Enermaxszal kapcsolatban. A vállalat 1990-ben alakult, és 1998-tól vált hazai disztribútorává a Computer Emporium Kft. Az Enermax nevét elsősorban tápokról ismerhetjük, melyeknek valódi gyártója, nem pedig OEM beszállítóktól vásárol. A magas hatásfok és egyre alacsonyabb zajszint mellett azt érdemes kiemelni velük kapcsolatban, hogy specifikált értékeit 50 Celsius-fokon adja meg, nem pedig szobahőmérsékleten, ahogyan versenytársai teszik.


[+]

Házak terén az Enermax gyártott elsőként eSATA csatlakozós modellt. Tesztlaborunkban éppen most vendégeskedik az egészen ígéretes Phoenix Neo. Láttunk még pár látványos ventilátort is, melyeknek fénye volt, hangja viszont nem nagyon, köszönhetően a mágneses csapágyazásnak.


[+]

Az Arctic Cooling is megtalálható a Computer Emporium Kft. palettáján. A 2003-ban alakult, svájci tervezőközpontú, távol-keleten gyártó hűtős márkára a halkság és a jó ár/teljesítmény arány jellemző. Nagyszerűen igazolja ezt, hogy rengeteg grafikus kártyára gyárilag Arctic Cooling hűtőket szerelnek. Éppen a közelmúltban teszteltük a gyártó legerősebb processzorhűtőjét, a Freezer Xtreme-et. Ugyan a Scythe csúcsmodelljei pár fokkal jobban hűtöttek nála, és kicsivel halkabbak is voltak, de az Arctic Cooling üdvöskéje feleannyiba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés