Hirdetés

Átlagos IPS panelhez képest szebb feketékre képes a Dell új monitorduója

Az UltraSharp U2723QE és U3223QE típusjelzésű modellek a dolgozni vágyók igényeit elégíthetik ki.

A Dell rögtön két olyan monitorral bővítette UltraSharp szériáját, amely az LG Display IPS Black névre hallgató paneljét alkalmazza, ami az átlagos IPS szinthez képest 35%-kal sötétebb feketék megjelenítésére képes.


[+]

A 27 hüvelykes U2723QE és a 32” képátlójú U3223QE megjelenítőjének specifikációi inkább a minőségi munkavégzéshez igazodnak, semmint a kiváló játékélményhez, ennek megfelelően 4K felbontással, 60 Hz-es maximális képfrissítési rátával, 2000:1 kontrasztaránnyal és 100%-os sRGB, illetve 98%-os DCI-P3 színtérlefedettséggel rendelkeznek, az ebben a kategóriában sokadlagos szempontnak számító válaszidő tekintetében viszont be kell érnünk a 8 ezredmásodperces értékkel.


[+]

A széleskörűen konfigurálható állványon pihenő monitorok nem csak képüket, de csatlakozókínálatukat tekintve is megfelelnek a legtöbb, munkavégzés során felmerülő igénynek. A HDMI, DisplayPort és USB Type-C bemenet mellett KVM funkcióval rendelkező USB 3.2 Gen2 Type-A és RJ45 port is került a hátoldalra, a DisplayPort kimenetnek köszönhetően pedig lehetőségünk van több monitort egymással láncba kötni, így a notebookunkhoz úgy tudunk több kijelzőt csatlakoztatni, hogy mindössze egy USB Type-C csatlakozóhely „elfoglalására” van szükségünk.

A Dell UltraSharp U2723QW és U3223QE a tengerentúlon már megkapták a „rendelhető” státuszt, árcédulájukon rendre 780 és 1150 dolláros összeg szerepel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés