Visszafogott méretben jön a Corsair One Elite

Ezúttal sem okoz csalódást a gyártó az újdonságával.

Hirdetés

A Corsair jól csengő márkanév a hardverpiacon, termékpalettájuk szerteágazó, játékos berkekben is otthonosan mozognak. Lassan egy éve jelent meg a One nevű játékosoknak szánt PC-jük, sőt kijött azóta egy Turbo variáns is, amelyről megjelenéskor adtuk hírt, illetve tavalyi Computexes videónkban is alaposan körüljártuk. A koncepció mit sem változott, de a hardverelemekben jelentős frissülés történt, hiszen az Intel új, Coffee Lake kódnevű lapkája képzi a következő evolúciós lépcsőt a friss Corsair One Elite-ben.


[+]

Végső soron semmi nem indokolta, hogy hatalmas változást eszközöljön a gyártó, így a sztenderd PC-s komponensekre épülő termékvonal két ponton változott meg az előző csúcsmodellhez képest: egy Z370-es Mini-ITX alaplap váltotta az elődmodell Z270-es megoldását, míg a processzor Intel Core i7-8700K lett.


[+]

Minden más a Turbo változatból ismerős lehet: 500 wattos 80+ Gold minősítésű SFX tápegység látja el a komponenseket, vízhűtést kapott a processzor, illetve a Geforce GTX 1080 Ti is, továbbá 32 GB-os 2666 MHz-en üzemelő Vengeance LPX memória áll rendelkezésre. A Windows 10 Home operációs rendszer a 480 GB-os M.2 NVMe SSD-re kerül, ami mellett még egy 2 TB-os is tárolhatja az adatokat.

A termék a gyártó saját áruházán keresztül vásárolható meg, 3000 dolláros listaáron.

Előzmények

Hirdetés