Hirdetés

2017. október 17., kedd

Útvonal

Hírek » CES blog rovat

CES 2016: amikor egy Quake "henter" összecsap IGAZI katonákkal a CoD-ban...

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A világ egyik legismertebb e-sportolója, Fatal1ty kifilézte az amerikai hadsereg katonáit a Monster standján.

Hirdetés

Johnathan Wendel, azaz ahogy a legtöbben ismerik, Fatal1ty az egyik legelső profi e-sportoló volt. A legnagyobb sikereit Quake III-ban érte el, és máig az egyik legismertebb játékosok közé tartozik, annak ellenére, hogy versenyeken már egy ideje nem nagyon indul. Korábban már alapított egy saját játékfejlesztő céget, és 2015-ben megállapodott a Monsterrel, amely a nevével ellátott gamer fejhallgatókat dobott piacra.

Fatal1ty vs. Amerikai Hadsereg
Fatal1ty vs. Amerikai Hadsereg [+]

Ezek promóciójának részeként látogatott el a CES-re, és ha már ott volt, összemérte a tudását Call Of Duty Black Ops játékban két igazi katonával, oldalán egy szerencsés újságíróval. Bár a rendes hacukába beöltözött harcosok nem mozogtak ügyetlenül a játékban, látszott, hogy van már némi tapasztalatuk, de hát a versenyt nem igazán vehették fel egy ekkora spílerrel.

Fatal1ty vs. Amerikai Hadsereg Fatal1ty vs. Amerikai Hadsereg
Fatal1ty vs. Amerikai Hadsereg [+]

A végeredmény 17-1 lett a Fatal1ty által vezetett csapat számára, ő egymaga ebből egyébként egészen pontosan 16 killt vállalt. A mérkőzés közben természetesen a Monster Fatal1ty FXM 200 típusú, száz dollárba kerülő fejhallgatókat használták, amelyek a CES-en debütálnak, és amelyek dizájnját Johnathan Wendel és a  Monster alapítója, Noel Lee közösen tervezték meg, legalábbis a legendák szerint.

Monster Fatal1ty FXM 200
Monster Fatal1ty FXM 200 [+]

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.