Luxuskategóriás mini audiorendszer Cambridge Audio módra

A Yoyo (L) sokat tud, ráadásul kicsi és kifejezetten elegánsan fest.

Hirdetés

A minőségi termékeiről ismert Cambridge Audio bejelentette, hogy 2017 elején egy abszolút prémium szintű, "mindent az egyben" kategóriásnak nevezett otthoni audioeszközzel lép színre a Yoyo fantázianevű termék (L), azaz nagy méretű tagjának személyében.

Cambridge Audio Yoyo (L)
Cambridge Audio Yoyo (L) [+]

A letisztult, elegáns külsejű masina oldalait az igen drága ruhákat készítő, brit Marton Millstől származó gyapjú fedi, a matt fekete színezésű tetőn pedig az érintésérzékeny kezelőpanelnek szorítottak helyet. Sajnos a pontos technikai specifikációkra még várni kell, de azt azért elárulták, hogy rendelkezik HDMI ARC, illetve optikai digitális audiocsatlakozóval és Wi-Fivel is.

Cambridge Audio Yoyo (L)
Cambridge Audio Yoyo (L) [+]

Lehetővé teszi különféle internetes alkalmazások, így például a Spotify közvetlen elérését, csatlakoztatható a helyi hálózathoz, képes együttműködni a Bluetooth kompatibilis eszközökkel, és vezérelhető okostelefonról vagy tabletről is akár. A beépített mélysugárzóval is ellátott készüléket nem mobilis használatra szánták, hiszen az akkumulátor hiányzik belőle. Az ára egy kicsit húzós lesz, hiszen a hírek szerint 300 fontot, azaz 106 000 forintot kérnek majd el érte.

Előzmények

Hirdetés