Boltokban az LG duplakijelzős notesze

Megjelent az ázsiai szaküzletek választékában az LG Z1 sorozatú szubnoteszének legújabb, különleges kiépítésű konfigurációja, a Z1 Dual LCD. A Chocolate termékkörhöz tartozó Z1 családot még februárban jelentette be a koreai gyártó, a notebook időközben piacra is került, a mostani, speciális változat ezt a választékot egészíti ki egy SideShow kijelzőt tartalmazó összeállítással.

A Z1 Dual LCD az utóbbi extrát leszámítva lényegében megegyezik korábban érkezett testvérével, azaz 1,83 GHz-es Core 2 Duo CPU-t, 1 GB DDR2 memóriát, i945P lapkakészletet, egy Mobility Radeon X1350 GPU-t, egy 120 gigabájtos merevlemezt valamint egy DVD-írót foglal magában. Az 1,83 kilogramm tömegű szubnotesz 12,1 hüvelykes, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású kijelzőjének fedlapjába integrált, érintőgombokkal vezérelhető SideShow LCD lehetővé teszi, hogy a felhasználó a noteszgép kikapcsolt vagy alvó állapotában is elérje e-mail üzeneteit, hallgathassa kedvenc zenéit vagy éppen a családi fotókat nézegesse. A Windows Vista operációs rendszerrel debütált SideShow technológia képességeinek mindemellett többnyire csak a fejlesztők fantáziája szab határt, a programkörnyezetbe ugyanis akár saját készítésű minialkalmazások (ún. gadgetek) is integrálhatók.

Az újdonság esetében – csakúgy mint a régebbi modellnél – vezeték nélküli kommunikációra a 802.11a/b/g és Bluetooth 2.0+EDR vezérlők adnak módot, de nem hiányzik a vezetékes Gigabit Ethernet interfész és a hagyományos modem sem. A High Definition Audio kodek hangzását SRS WOW HD és TruSurround HD eljárásokkal lehet élénkebbé tenni, az analóg csatlakozókon kívül SPDIF kimenet is használható. A notesz része egy 5 az 1-ben kártyaolvasó, bővítési lehetőséget pedig egy PC Card aljzat kínál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés