Hirdetés

Bizonyos Noctua toronyhűtők már fekete színben is elérhetők

A gyártó végre teljesítménycsökkenés nélkül megoldotta a fekete bevonat felvitelét az NH-D15, az NH-U12S és az NH-L9i modellekre.

Sok Nocuta-felhasználó vágya teljesült, hiszen végre fekete színben is elérhető a gyártó három nagy sikernek örvendő modellje.


[+]

A Noctua sokáig azon az állásponton volt, hogy nem akarják elrontani a hűtési teljesítményt utólagosan felvitt bevonatokkal, most azonban sikerült megtalálni a tökéletes alapanyag és gyártástechnológia kombinációját, így végre a barna mellett már fekete verzió is elérhető az NH-D15, az NH-U12S és az NH-L9i modellekből.


[+]

A chromax.black utótagról felismerhető processzorhűtők mindenben megegyeznek eredeti verzióikkal, így specifikációjuk és hatékonyságuk is maradt a régi, a különbség tényleg csak annyi, hogy már minden elemük feketében pompázik, ide értve a hűtőbordát, a ventilátort, a csavarokat és egyéb rögzítőelemeket is.


[+]

Ez alól kivétel az NH-D15 és NH-U12S chromax.black modellek első 5000 példánya, ezek ugyanis a Linus Tech Tips YouTube csatornával közösen megalkotott limitált kivitelek, melyek narancssárga rezgéselnyelő szilikon betéteket kaptak, emellett a csomagban találunk még néhány, az említett csatornával kapcsolatos matricát is.

Az “átlagos” chromax.black verziók a viszonylag alacsony példányszámú készlet kiapadása után lesznek megvásárolhatók, az NH-D15 99,9, az NH-U12S 69,99, míg az NH-L9i 49,9 eurós árcédulát kapott. Az új hűtők mellett bejelentésre került még az NA-SAVP3 megjelölésű szilikon betétek fekete, fehér, kék, zöld, piros és sárga variánsa, melyek az NF-A15 szériás ventilátorokra szerelhetők fel a gyári megoldás helyett, ezek vételára 6,90 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés