- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Ha volt valaha egy hátránya a Noctua ventiknek, az csak a színük volt.
Problem solved
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Jól néz ki,de én maradok a jó öreg barnánál
-
Már akinek.
Szerintem ritka guszta az eredeti Noctua színséma.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Yesss.
Lassan itt is beesnek az ajtón a 14 cm-es Redux 1200 PWM-ek, mert gyó az. Igaz, hogy ezek szürkék, de a leendő színkavalkádba jobban passzolnak. Viszont ha már itt tartunk, akkor gyökkető kérdés; 6 év gari, meg doboz és kutyafülék, az oké, de jól tudom, hogy minden ventijükhöz jár az a baglyos matrica?
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
válasz B.Á.L.!.N.T #7 üzenetére
Comorú leszek. (; ______ ; )
Akkó nincs más hátra, gubázni köll valahonnan egyet.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
green dude
tag
A régebbi házamban full barna garnitúra volt. A házat le kellett cserélnem majd az új vga miatt. Ablakost választottam, emiatt átnyergeltem a fekete változatra, még a CPU hűtőn lévőt is lecseréltem.
Preferencia kérdése, de nekem is jobban bejön a fekete, ha már látszik. Viszont a színes sarokelemeket fel sem tettem, vhogy olyan hülyén néz ki. Ez vmi RGB pótló? -
válasz B.Á.L.!.N.T #9 üzenetére
A Mugen 5 PCGH push-pullban megteszi, főleg, hogy egy 10-esért vettem tavasszal, és én szedtem le róla a fóliát.
Már látom, hogy kénytelen leszek baglyok irányába rebegő szempillákkal feltúrni a szerkesztőséget.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
hoffman_
nagyúr
szerintem is kifejezetten jó színvilága van az eredetinek, de a kompatibilitást - már annak, aki design-ra épít gépe - erősen csökkentette. az én fekete / lila setupomba sehogy sem tudtam bepaszírozni. így viszont nem kérdés, hogy tudok Noctuára váltani végre
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
MeszesKPT
őstag
Eddig is szerettem a Noctuat, most még jobban szeretem.
-
forgonati
őstag
Azt mindig becsültem bennük, higy tartják magukat a dizájnjukhoz, mondván ők erről ismertek, ha fosbarna szín, akkor Noctua. Hozzáteszem, nekem tetszik. Mostanra gondolom úgy vannak vele hogy beálfozzák az egyediséget a több vevő és ezáltal több bevétel oltárán. Valahol kicsit elszomorít.
Keelah Se'lai!
-
Amit én láttam, az is fém volt, csak nem ennyire vastag.
-
fecke78
senior tag
végre nincs higfossbarna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja