- HDMI topic
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPad Pro 13” (M4, 2024) - superlativum
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Hirdetés
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a színvilág a tervezők szerint "szép"?
-
-
djculture
félisten
Biztos jó de 10 ezret az életben nem ér...
-
csakdzsó
tag
Scythe Gentle Typhoon ezt már meglépte jó pár évvel ezelőtt,talán jobb képességekkel.....
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
addikt
Valami a képeknél nem kerek. Az első oldalon a közeli képeknél a bal oldali lapátokon van bevagdosás, a második oldali ventin meg nincs. Ráközelítésnél, nem tudja megnyitni a böngésző a második képet, a léptetés is leáll nála. Kép aláírás szerint mindkettőnek ugyanannak kellene hogy legyen.
re: (#6) Cobra652
Szerintem egyáltalán nem szarok, csak eszement elszállt áraik vannak. A színe meg nekem pont bejön.re: (#3) djculture
Ennyi.re: (#1) REIT
Ízlések és pofonok, nekem pl Picasso nem tetszik, na bumm.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
laceszgamer
addikt
Kezdenek átesni a ló túloldalára, mint sok más márka, ha " van már nevük " azt hiszik bármekkora árat szabhatnak.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
copass
veterán
6 év garancia, nekem a noctuáim ~8 évesek és hibátlanul futnak...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Nekem abszolút bejön. Gusztusos, a csomagolással együtt.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
-
Kicsit megbuggyant valamiért a HTML-kód. Most már elvileg jó.
Amúgy a képek a szerkesztőségben készültek, ugyanarról a két ventiről.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Pro!Petya
addikt
Ha fele ennyiért lenne "sokkal jobb" akkor pls ne tartsd magadban szerintem itt mindenki kíváncsi lenne rá!
Na akkor 6év garival , és a sokkal jobb adatokkal jöhetnek a linkek mert akkor visszaküldöm a nokikat.
Darabja 18,99 euro volt (NF-A14 PWM)
Kíváncsi leszek mik azok a titokzatos majd 10 euros csoda ventik amik ennél sokkal jobbak!![ Szerkesztve ]
-
-
válasz Pro!Petya #22 üzenetére
Végülis a shitposting is növeli a forgalmat az oldalon, szóval..
lepattanok a sufniba egy kis kukurúzáér.
-
nemlehet
őstag
Hát nem tom, nekem azért nem bizalomgerjesztő, hogy színvilágban nagyapám jugoszláv hősugárzóját idézi... Persze tudom nem számít, de miért nincs ebből sima fekete? Vagy antracit vagy valami normális...
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Működik még az a hősugárzó? Ontotta a meleget?
Csak próbálom a helyére tenni a hasonlatot.
-
nemlehet
őstag
-
weres78
senior tag
Minőségi, "gondozásmentes" gépbe tökéletes. Valószínűleg 10 évesen ugyanígy megy majd...
-
devast
addikt
Én cpu hűtőmön 10 éve egy 38 mm-es panaflo megy... nem hinném, hogy valaha is erre fogom lecserélni Sanyo denki-t akartam anno, csak lehetetlen beszerezni
-
Akkor csak félig helytálló a hasonlat. Merthogy még működik.
-
tomcat78
őstag
Na a vardar konkrétan alkalmatlan mindenre,ha halk gépet szeretnél....Bár azt nem tudom,hogy javult e valamit az elsőkhöz képest.Kb majdnem annyira semmit ér,mint a corsair ventik....
De ettől ez még nem lesz szép(szubjektív),és olcsó sem....Pedig a gépemben van cirka 40-50ezer közötti értékü venti.(összesen természetesen ) De ennyiért-ha a külsőségeken túllépek-sem fogom lecserélni őket."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Bigkoko
csendes tag
Egy hasznos, kiegészítő teszt!
Résztvevők:
Arctic F12
Be quiet! Silent Wings 3
Nanoxia Special N.N.V.
Noctua NF-A12x25
Noctua NF-F12
Noiseblocker NB-eLoop[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
No igen. Nekem is előbb jut eszembe a Nanoxia meg a be Quiet, mint az EK, ha valamivel össze kell hasonlítani.
Egyébként meg a 6 év garancia az amire fel kell figyelni. Ez azt jelenti, hogy vállalnak hibamentességet és teljesítménybeli megbízhatóságot 6 éven át! Az pedig nem semmi.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kolopele
nagyúr
Teszek majd vele egy próbát, bár most is 6 Noctua megy a gépemben, ahhoz hogy igazából észrevehessem a különbséget ebből is kell 6, egyet felesleges lenne kicserélni. Kérdés hogy az egyébként is jó hűtést érdemes e megbolygatni.
-
addikt
válasz Synthwave #16 üzenetére
Pedig valami nem klappol, az oldal megjelenik már rendesen, de a kép nekem nem stimmel.
Ez a két venti nem ugyanaz, színre se, lapát formája, és a keret formája is más de a képelírások szerint ugyanazok. Csak a bal oldali az első oldalról van a jobb oldali meg a második oldalról.
Itt egy másik. Felső kép a cikk első oldaláról, alsó a második oldalról.
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Cs1csó
félisten
Azzal egyetértek, ha valaki megteheti hogy a legjobbat vegye akkor annak csak úgy van értelme ha MINDENT lecseréli. DE ha most egy csendes, jó szintén Noctua rendszered van akkor lehet fölösleges.
A CPU, GPU párost nem vizezed? Megfelelő anyagi helyzetben én mindkettőt vizezném. és csak az általános házhűtés miatt lenne benne pár ventilátor elől hátul.
-
hemaka
nagyúr
Jonak tunik es valoszinuleg az is, de a 30€ azert kicsit meredek.
Foleg, ha azt nezem, hogy kell belole azert par db, mert egy keves a gephazba. Elore-hatra es cpu-ra, de ekkor mar majdnem 100€ a nyugta, az mar azert faj, omegalul.
Bar, ha szerencsed van, akkor viheted magaddal tovabb masik konfigba, ha mar van ra 6 ev gari.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
"Na a vardar konkrétan alkalmatlan mindenre,ha halk gépet szeretnél..."
Ugyan mar, ez kit erdekel ? A gep lenyege, hogy villogjon mint egy telibekrt karacsonyfa. E-ATX hazak is erre valok, rettento sok rgb venti belefer. 15 csillogo venti , 70decibel. Itt indul az igazi gamer eleterzes. Noctua ? Dobd ki, se nem hangos, se nem villog, az meg hogy hogy hut (lenyegeben a legjobb ventik/hutok) le van szarva, ertsd meg, NEM ez a lenyeg.
"Homie, I get up I run my shit, Really, I don't give a fuck "
-
Sanchez638
addikt
Én Enermax Batwing-el tolom, bár külön nem tudom, hogy megvásárolható-e. Viszont 10e Ft-ért nem vennék ilyesmit. Röhejesen túl van árazva. És ne mondja nekem senki, hogy egy ventilátornál van prémium kategória amiért a gatyádat otthagyod...
Meg asztali gépbe hosszú távra ventilátor? Szerintem ha valaki csinál egy nagy generált akkor már cserél mindent. És ezt a múltezredbe és most is 4-5 évente meglehet tenni.(Vagy meg kell tenni.) És akkor sok tízezer megy el ezekre.
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
dchard
veterán
Idén 7 éves a két Noctuám, napi 10-12 óra járással, teljesen hibátlan és hangtalan (borzalmasan allergiás vagyok erre...)
Most lesz konfig csere, nem kérdés, hogy viszem őket magammal.
Bőven megérte az árát, az időm pedig sokkal többet ér annál, hogy "fele annyiért" egy ismeretlen szarral kísérletezzek és közben megöljön az ideg, meg vihessem vissza. Egy nap alatt "kitermelte" az árát, azon túl minden nap ajándék volt, ami a nyugalmamat illeti.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
kolopele
nagyúr
Nem akarok vizezni. Remekül le vannak szabályozva ezek a ventik, hangjuk sincs nagyobb terhelés nélkül, egy COD közben meg úgysem hallanám még ha jönne egy kis szélhang sem. Őszintén megmondom nem tartom biztonságosnak a vizet elektromos környezetben, maradok a léghűtésnél. A CPU meg a VGA hűtésével sincsen bajom, normálisak a hőfokok, a procit sem húzom mert nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Furán fog hangzani de egy olcsó Coolink swif2-120P venti majdnem ezt tudja és kialakításában is elég hasonlatos, csak már jópár éve kapható. Az pl. 1400rpm-en mindössze 22dB hangos, így talán alig marad el ettől.
Anno több márkás ventivel is összehasonlítottam a 3-5 ezer Ft-os kategóriában és lazán lenyomott olyanokat, mint pl. a zalman, vagy a scythe (pontos modell típusokra már nem emlékszem). Szóval ha lenne egy összehasonlító teszt, érdemes lenne bele venni! Lehet jönnének meglepetések és a drágáról kiderülne hogy messze nem e legjobb.izé
-
Gróf...
aktív tag
Nekem csak egy kérdésem van; Van itt olyan ember, akinek van, vagy volt valaha is noctua ventilátora és úgy fikázza?
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Semin
senior tag
"Furán fog hangzani de egy olcsó Coolink swif2-120P venti majdnem ezt tudja...
...Anno több márkás ventivel is összehasonlítottam a 3-5 ezer Ft-os kategóriában és lazán lenyomott olyanokat, mint pl. a zalman, vagy a scyth"Papíron....Aztán amint beteszed a gépbe már nem tudja.
Számtalan ventit kipróbáltam, Arctic, Coolink(Swift2-t is), Bitfenix.
Volt jobb , volt kevésbé, sosem voltam teljesen elégedett.
(hol a hang, hol a szállított mennyiséggel volt gond)Aztán vettem 5 db Nocuat, és két éve az van. Szerintem jó darabig marad is.
De az az igazán nagy szó, hogyha újra vennem kéne csak ezt venném megint.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen