Szinte bármit kérhetünk a Dell új asztali PC-jének rendelésekor

A legújabb XPS Desktop konfigurációs listáján NVIDIA és AMD VGA-kat és DDR5 memóriamodulokat is találunk – egyedül a Ryzen processzorokat hiányoljuk.

Bemutatkozott a Dell XPS Desktop 2021-es generációja, amit a gyártó weboldalán jelenleg New XPS Desktop néven találunk meg. Idénre változott a külső is, az ezüst és fekete színű, alumíniummal borított gépház belső térfogata 27 literre nőtt, de természetesen ebben a kategóriában a felhasználók inkább a specifikációkra kíváncsiak, így gyorsan rá is térnénk erre.


[+]

Az új gép konfigurálásakor rengeteg opció közül válogathatunk, minden bizonnyal mindenki megtalálja majd a számára legideálisabb összeállítást. Processzorok tekintetében három lehetőség áll rendelkezésünkre, a 12. generációba tartozó Intel Core i5-12600K, az i7-12700K és az i9-12900K, amelyek mindegyikében megtaláljuk az Intel UHD Graphics 770 grafikus vezérlőjét. Ezek alapesetben léghűtéssel érkeznek, de 50 dolláros felár ellenében vízhűtést is kérhetünk rájuk.


[+]

A választható dedikált VGA-k sora szinte végtelen, ráadásul az NVIDIA és az AMD tábor is örülhet, hiszen az opciós listán mindkét gyártó képviselteti magát. A zöldek termékei közül a minimumot a GeForce GTX 1650 Super jelenti, a legerősebb kártya pedig a 24 GB-os GeForce RTX 3090, míg a pirosak skálájának két végén a Radeon RX 5300 és a Radeon RX 6900 XT ücsörög. A tápegység szintén választható komponens, 460 és 750 W teljesítményű modellek közül szemezgethetünk, az optikai meghajtó viszont minden esetben a csomag része, csak úgy, ahogy a Dell KB216 billentyűzet és MS116 egér is.


[+]

A memória számára négy DIMM slotot kapunk, amelyeket kizárólag DDR5-ös modulokkal tölthetünk fel, egészen 128 GB-os összkapacitásig. Adattárolóhelyekből szintén négy áll rendelkezésünkre, a konfigurátorban viszont csak két meghajtót választhatunk ki, a másik kettő feltöltése tehát a felhasználó utólagos feladata lesz. Operációs rendszerből már csak a Windows 11-et kérhetünk, annak viszont a Home és a Pro verziója is elérhető. Érdemes még említést tenni a csatlakozókról is, amelyek a ház elő- és hátlapján is képviseltetik magukat, a két oldalon összesen hét jack portot, öt USB 3.2 Gen1 Type-A-t, két USB 2.0-t, két USB 3.2 Gen2 Type-C-t, egy DisplayPort 1.4 kimenetet, illetve egy Gigabit Ethernet csatlakozót tudunk használatba venni.

Az 5000 rpm-es (nem elírás), automatikusan változó fordulatszámon dolgozó ventilátorok által hűtött Dell New XPS Desktop 919,99 dolláros alapáron (Intel Core i5-12600K, Intel UHD Graphics 770, 460 wattos tápegység, léghűtés, 8 GB DDR5-4400 memória, 1 TB 7200 RPM HDD, billentyűzet, egér, Windows 11 Home kiépítéssel) lesz elérhető – egyelőre ismeretlen időpontban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés