Acer márkaüzlet Budapesten

Az ország első Acer márkaüzlete érdekes módon nem Budapesten, hanem Miskolcon nyílt meg. Ma viszont a soroksári Auchanban részt vettünk a második megnyitóján. Az elegáns kis szalonban elsősorban az Acer notebookjait és netbookjait szemlélhetjük meg, míg a szülők, feleség, barátnő bevásárol, de akadnak ott monitorok is, sőt könnyen lehet, hogy a kínálat majd még bővül.

[+]
[+]

Jó az ilyen hely, nem csak azért, mert élőben megtapogathatjuk, kipróbálhatjuk az egyes modelleket, hanem azért is, mert az eladóktól szakszerű idegenvezetést, rengeteg tanácsot és információt kaphatunk. Emellett a márkabolt egyben a nagyon gazdag webbolt átvevőhelye is. Szóval aki nem egy futártól szeretné átvenni a dobozát, kimehet a soroksári Auchanba, és helyben keltheti életre választottját.

[+]
[+]

Számunkra a kiállított, több mint kéttucatnyi modellből az Ethos formatervű Aspire 5943 és 8943 volt a legérdekesebb, de láthattuk a formatervben hozzájuk illő S243HL monitort és a TimelineX széria öltönyös TravelMate vonulatba tartozó tagjait is. Hozzájuk hasonlóan a monitor is rövidesen feltűnik majd tesztjeinkben. Érdemes még kiemelni, hogy egyes Ethos konfigurációkhoz hasonlóan most a TravelMate TimelineX-ek is egy helyett három év garanciával kaphatóak. Érdemes folyamatosan figyelni a márkabolt kínálatát, hiszen hasonló akciók futnak az egész év során.

XXX, Acer Magyarország – Kurucz Tamás, Acer Márkabolt [+]
Majoros Miklós, Acer Magyarország – Kurucz Tamás, Acer Márkabolt [+]

Sok sikert kívánunk az Acer márkabolt munkatársainak! Bízunk benne, hogy rövidesen több hasonló bemutatóterem is nyílik

 

További képek az eseményről a galériában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

Hirdetés