A Prestigio bővíti 17 colos LCD-monitorcsaládját

A legújabb Prestigio P179 típusú 17 hüvelykes LCD-monitort először Kelet-Közép-Európában vezeti be a koreai gyártó a piacra, így Magyarországon, Szlovákiában, és Csehországban már rövidesen kapható lesz. A legutóbbi hi-tech divatot követő, irodai és otthoni környezetbe illeszkedő modell matt ezüst, szürke és fekete színben vásárolható meg, VGA- és DVI-bemenettel ellátott (P179D és P179D-S) vagy DVI nélküli változatban (P179, P179-S).

 

A P179 – a gyártó ígérete szerint kedvező áron – SXGA (1280x1024 pixeles) felbontást, 400:1 kontrasztarányt, 300 cd/m2 fényerőt biztosít, beépített hangszóróinak teljesítménye 2 x 2 watt. A képernyőmenü több nyelven használható. A kijelző betekintési szöge vízszintesen 150°, függőlegesen pedig 125°. Azok, akik a P179-et nemcsak munkára, hanem tévénézésre is használni szeretnék, opcióként TV-tunert rendelhetnek hozzá. Az új termékre 3 éves nemzetközi garancia jár.

"A Prestigio naprakész a legújabb gyártási trendekben, melyeket természetesen valamennyi új monitoránál alkalmaz, így hozva létre a legfejlettebb LCD-monitorokat, amelyek egyúttal tetszetősek is, és bármely otthont vagy irodát feldobnak" – mondta Jozef Cerovský, a Prestigio most kinevezett regionális ügyvezető igazgatója.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés