Két újabb nyomtató az Epsontól

Korábbi hírünkben beszámoltunk róla, hogy az Epson két, Micro Piezo nyomtatófejjel ellátott modellel bővítette termékpalettáját. A folyamat ezzel nem ért véget hiszen máris két újabb versenyző jelent meg ezzel a technológiával.


Epson Stylus SX100 [+]

Az új Epson Stylus SX100-as modell nyomtat, másol és szkennel egyszerre. Viszonylag olcsó, színenként cserélhető DURABrite Ultra tintapatronjaival akár 26 oldalt is képes kinyomtatni percenként, emellett az Epson PhotoEnhance technológia automatikusan beállítja a színeket és a kontrasztokat, míg az Epson Easy Photo Print segít kiküszöbölni a vörösszem-effektust. A 600 dpi-s maximális felbontású lapolvasónak és az Epson Easy Photo Fixnek köszönhetően a régi, elmosódott képek a beépített képminőség-javító eljárások alkalmazásával bizonyos korlátok között helyreállíthatók. Elsősorban otthoni használatra ajánlja a gyártó, várható fogyasztói ára 12 990 Ft körül alakul.


Epson Stylus Photo PX700W [+]

Az Epson Stylus Photo PX700W egy rendkívül jól felszerelt multifunkciós fotónyomtató. 6,3 cm képátlójú LCD-je révén számítógép sem szükséges a nyomtatáshoz, emellett szkennelésre és másolásra is használható. A készülék memóriakártya-olvasóval és PictBridge porttal is rendelkezik,  képes közvetlenül CD-re vagy DVD-re nyomtatni, valamint két papíradagoló tálcájának köszönhetően nem kell bajlódni a normál és a fotópapír cseréjével sem. A PX700W beépített Wi-Fi és Ethernet kapcsolatnak köszönhetően a lakás bármely pontjáról elérhető, így egyszerre több számítógépet is ki tud szolgálni. A termék a továbbfejlesztett, színenként 180 darab festékfúvókát tartalmazó nyomtatófejének köszönhetően jelentősen gyorsabban nyomtat elődeinél, emellett az Epson Claria fotótinta használatával a minőségre sem lehet panasz. A szeptemberben megjelenő modell várhatóan 54 990 Ft-os ajánlott fogyasztói árral kerül forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés