2019. augusztus 19., hétfő

A Cougar bemutatta a 450-es sorozatú gamer beviteli eszközöket

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Három színben világító mechanikus billentyűzetből és egy fehérben és feketében is elérhető optikai egérből álló a felhozatal.

A Cougar szép lassan csepegteti a piacra azon újdonságait, amelyeket még a nyári Computexen lehetett látni először. Ilyen például a korábban már piacra küldött 500M és 550M egerek, valamint a most rajtoló 450K billentyűzet és 450M "digitális rágcsáló". Természetesen most is elsősorban játékosoknak szánt kiegészítőkről van szó, ennek megfelelően alakították a külsőt és a funkciókat is.


[+]

A 450K Gaming Keyboard egy háromszínű háttérvilágítással ellátott, USB-n kapcsolódó mechanikus klaviatúra, aminek kialakítása a gyártó szerint masszív és "fröccsenésálló", az asztalon való csúszkálást pedig gumi tappancsok akadályozzák meg. A 170 x 470 x 40 milliméteres méretekkel és 1 kilós tömeggel bíró beviteli eszköz gamer mivoltához hűen lehetőséget ad a gombok programozására, makrók felvételére, amelyeket a belső memóriában, három profilban lehet eltárolni, viszont plusz funkciógombok nincsenek.


[+]

A család másik tagja a 5000 dpi-s PMW3310DH optikai szenzorral szerelt, oldalán csúszásgátló anyaggal bevont, szintén USB-n kapcsolódó 450M egér. Az érzékenység három fokozatban állítható 50-5000 dpi között a görgő mögött elhelyezett gombbal, amiből összesen 8 darab található rajta. Ezek mindegyike programozható, a beállításokat pedig 512 kilobájtos belső memóriájában képes tárolni.


[+]

A megvilágításról sem feledkeztek meg, így a DPI kapcsoló és az embléma színének megválasztására rendelkezésre áll a teljes RGB skála. További paraméterei között említhető a 135 x 67 x 40 milliméteres méret, a 105 grammos tömeg, a 130 ips követési sebesség, továbbá a maximum 30 g-s gyorsulás.

 

Az árat a gyártó nem közölte, de a német webshopokban az egérért 50 eurót, a klaviatúráért pedig 60 eurót kérnek.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.