Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Novics

    senior tag

    Ahojj!

    Gondoltam egy nagyot, és felraktam egy 64 bites Vista Businesst a laposomra, mivel azt adtak hozzá. A win7 pöccre ment rajta, de gondoltam legyünk jogtiszták. Lényeg a lényeg, hogy már új kezdődött a románcunk, hogy egy egész napon át próbáltam beüzemelni a ujjlenyomat olvasó szenzort, de nem ment. Egy teljes reinstall megoldotta a gondot, igaz a drivereket úgy kellett összevadásznom a többi sárga felkiáltójelhez is. Azért ez elég bosszantó volt.
    A ramdisk összekócolt valamit, és minden bekapcsolás után új driverként feltelepült valami, és kérte az újraindítást, meg ismét feltelepült, és kérte az újraindítást... Ezt sikerült megoldanom, csak el kellett menteni a ramdisk tartalmát, és minden indításkor betölti. Win7 alatt ilyen gondom nem volt.
    Most az updatettel szívok. A KB2556532 már vagy tucatszor feltelepült, és még mindig jelez, hogy van új - és ismét csak ugyanez. Ha csekkolni akarom a frissítésket, akkor 80004002-es hibát dob, és eddig egyik megoldási javaslat sem hozott megoldást - REGSVR32 parancs, KB947821 hotfix. De még csak telepített frissítéseket sem látok, azt írja ki a drága, hogy nincsenek. Illetve az előzményekben szépen felsorolja, de ha törölni akarom őket, akkor nem talál egyet sem.
    Nem életbevágó a dolog, mert elvagyok enélkül is, de eléggé bosszant a dolog. Valóban ennyire bugos lenne, vagy csak nekem nincsen szerencsém?

    A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák