Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#7001) Az-X válasza kuszal (#6999) üzenetére

Az-X
(őstag)

Hmmm.... DVD lehúz átdug máshova, hogy a winnek újra fel kelljen ismernie? Esetleg egyet úgy bebootolni, hogy nincs rádugva?

:)

(#7002) kuszal válasza Az-X (#7001) üzenetére

kuszal
(tag)

Köszönöm a tippet. Ezeket még nem próbáltam.

Ha befejeztem a ténykedésem a gépen akkor ki is próbálom, hátha sikerül valamit előrelépni :-)

Asztali: AMD X2 3600+, Galaxy GeForce 7300 GT, Abit KN9-Ultra, 2 x 1 + 2 x 512 Mb Gb 800 MHz Kingmax Mars, 160 Gb SATAII Samsung, VW-192S 19'' WIDE ASUS TFT Mobil: ASUS EEEPC 1000H

(#7003) daa-raa válasza SzlobiG (#6994) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem kell sokat ügyeskedni, alapvetően két lehetőséged van:

1.: kiszedsz minden olyan eszközt a gépedből, aminek van saját memóriája, és letiltod a pagefile-t.

2.: Átállsz x64-re.

2+1.: Server 2003 EE vagy DCE, illetve Server 2008 EE vagy DCE x86.

Még mindig ez a valóság.

Si vis pacem, para bellum.

(#7004) Anthony28 válasza mustad (#6992) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Könyörgöm, csak egy kicsit olvassatok már vissza! :W :W 50 hsz-el ezelőtt pont ez volt a vitatéma! :U Tényleg mindig ki kell fejteni naponta 2x ? :W Nem arról van szó hogy mind a 7000hsz-t át kell olvasni, de legalább az elmúlt pár nap történéseit érdemes átolvasni hogy 1 nap ne legyen feltéve 3x ugyanaz a kérdés. :U

[ Szerkesztve ]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#7005) mustad válasza Anthony28 (#7004) üzenetére

mustad
(kvázi-tag)

anthony
bocsi h kérdezgetek de vosszaolvastam most 5 oldalt és nem tláltam meg mi a különbség a 2 vista között.
ezennel megszeretnélek kérni személyesen téged, hogy légy oly kedves, szánj rám 1 kis időt és írd le nekem a különbségeket. meg hogy hogy kell telepíteni, ugyanugy mint az xp-t? megéri-e átállni?
köszönöm szépen előre is a fáradozásod
maradok tisztelettel: Megyes József

Xar volt a név/jelszavam és feltörték a fiókomat, máskor jobban vigyázok !!!

(#7006) diablo1984 válasza mustad (#7005) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

nincs számottevő különbség, csak a felépitésében, a 64 bites 64 bitre, a 32 32 bitre épül! a 64 bites a 64 bites procikat tudja/tudná jobban kihasználni, hátránya driverhiány 1-2 régebbi dologról le kell mondani! de aki csak újjabb dolgokat használ, az problémamentes lehet vele, de mindenből 64bites verziót kell letölteni hozzá!

SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

(#7007) leviske válasza mustad (#7005) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt van a kérdésedre a válasz. ("megéri-e átállni?")
És ezen az oldalon több kérdésedre is választ kaphatsz... csak érdemes figyelni a címeket. :R

(#7006) diablo1984 : nem csak driver-ekből kötelező? Tudtommal tud 32-es progikat is futtatni. :F

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#7008) mustad válasza leviske (#7007) üzenetére

mustad
(kvázi-tag)

köszönöm szépen!

(#7009) diablo1984 válasza leviske (#7007) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

tud, csak ami nem vista kompatibilis(legyen az driver, vagy akár egy total commander) azt nem is tudod felrakni rá! szóval vigyázni kell vele, mert 32bites cuccokat bár tud, de kompatibilisnek kell lennie a vistával!

SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

(#7010) gog válasza Az-X (#6949) üzenetére

gog
(őstag)

vistában csinálni kell az adott mappához egy vendég felhasználót amikor csinálod a megosztást, egyébként nem lesz joga a másik gépnek belenézni

[ Szerkesztve ]

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#7011) SzlobiG válasza daa-raa (#7003) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

64bitesre nem fogok átállni az biztos.:( Azért kössz.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#7012) Bomc válasza Az-X (#6978) üzenetére

Bomc
(tag)

Nekem meg ott is csak alvást vagy leállítást lehet kiválasztani :(

(#7013) Az-X válasza Bomc (#7012) üzenetére

Az-X
(őstag)

Őőőő... súgót nézegetted? Én találtam benne egy ilyet:

Miért nem érhető el a Hibernálás lehetőség a Zárolás gomb menüjén?
A rendszergazda valószínűleg kikapcsolta a hibernálást, vagy be van kapcsolva a hibrid alvás funkció.

(#7014) DeadMeat válasza SzlobiG (#7011) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs vele semmi gond pedig.Legalabbis en nem erzem semmifele hatranyat atlagfelhasznalasban.Sot joval gyorsabb mint az xp-m vlt.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#7015) Anthony28 válasza SzlobiG (#7011) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Ne is! :K ;)

(#7016) sszever válasza DeadMeat (#7014) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Csak nem kezeli az ékezeteket, és kihagy egyes betűket? :D

Az, hogy a 64 bites win mennyivel gyorsabb, fura kérdés, mert általánosságban 32 és 64 bit között nem annyira észrevehető ám a sebesség különbség, amiért megérné. Manapság csak és kifejezetten azért érné meg, ha sok a memóriád, és olyan alkal,mazásokat használsz, amelyek kifejezetten jobban muzsikálnak 64 bites verziójukban (illetve ugyancsak több memót igényelnek). Ez nem jellemző az átlag userre.

XP-hez képest 32 bites vista is gyorsabb...

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#7017) DeadMeat válasza sszever (#7016) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem az en vagyok,aki nem hasznal ekezetet,es kihagy betuket :DDD Najo neha a bill is besegit a dologba,csereerett mar szegeny.
Igen igazad van,roszul fogalmaztam:A vista joval gyorsabb mint az xp-m volt.Csak nekem a 64-essel van tapasztalatom,ezert irtam ugy ahogy.A memoriabol meg nincs hiany,nezd az adatlapomat :)

(#7018) Anthony28 válasza mustad (#7005) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy megérné e neked átállni Vista-ra sok mindentől függ.A géped driver támogatottságától,a konfigod erejétől, a használt programjaid futnak e rendesen Vista-n, ill. hogy mire is használnád.Ha Internet+movie akkor jó lehet, de ha játszani is szoktál akkor inkább maradj az Xp-nél vagy max a 32bit Vista-nál.Ha melózol is bármit a gépen, akkor elsődlegesen azokat nézd meg hogy futnak e rendesen.Egy telepítést mindenképp megér, max. visszarakod az XP-t ha nem tetszik valami. ;)

(#7019) sszever válasza DeadMeat (#7017) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

6 giga ram sem jellemző az átlag userre

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#7020) DeadMeat válasza sszever (#7019) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor en nem atlagos atlagluzer vagyok ;)

(#7021) mustad válasza Anthony28 (#7018) üzenetére

mustad
(kvázi-tag)

játék net dvd írás ilyesmi. a gépem gigabite p35ds3 2 x 1 gb 800 mhz ram core2duo 6750 proci sapphire radeon 2600 xt megérné szerintetek?

(#7022) leviske válasza mustad (#7021) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Driver-ekkel nem lesz gond, de a HD2600 gondot jelenthet játékközben... bár ha nem zavar, hogy medium beállítások mellett a crysis csak 30fps-t megy... akkor nem szóltam. :) Viszont kötelességemnek érzem jelezni, hogy most januárban elvileg lesz: 88GT 256MB 53k-ért, 88GT 512MB 58k-ért, HD3870 512MB 49k-ért és HD3850 256MB 40k(alatt) :R

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#7023) Anthony28 válasza mustad (#7021) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

2600xt-vel lehet hogy nem.FPS-ben kevesebbet dob a Vista mint az Xp, és azért szükséged van az újabb játékoknál minden egyes fps-re a 2600XT-vel....
Nekem a mostani beállításokkal Vista-n 600p kevesebbet dob a 3d06 mint Xp-n.Ez is intő jel hogy bizony a DX9-ben az Xp erősebb. :U

(#7024) LordVader80

LordVader80
(őstag)

az normális, hogy ha dvd-t image-ként másolok a vinyómra, gyakorlatilag más nem tudok csinálni, mert belassul a rendszer? :F everest szerint ~100mb szabad memória marad a 4 gigából ilyenkor :W

May The Force Be With You!

(#7025) mustad válasza Anthony28 (#7023) üzenetére

mustad
(kvázi-tag)

oksa köszi akkor marad az xp egyenlöre mondjuk berakom a 20 gb os vinyóm és propaképp rárakom a vistát. és ha lesz pénz veszek 1 vidikarit....
a mostanit kb 15 ért eltudom adni 55 ért milyet ajánlotok a konfigomhoz?

(#7026) Siriusb

Siriusb
(őstag)

Használ/tud valaki jó virtuális desktop-ot?
Most a virtuawin-t próbálom, de nem egy compiz... :(

(#7027) leviske válasza mustad (#7025) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Januárban elvileg 55k alatt ezek lesznek: 8800GT 256MB (53k), HD3850 256MB (40k-), HD3870 512MB (49k)... ezeket az előbb is írtam, szerintem ezek közül a HD3870 éri meg a legjobban, mert az 512MB memória kellhet a közeljövőben. :R

(#7028) Anthony28 válasza mustad (#7025) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyiért esetleg kapsz 512mb G92 GT-t, vagy ha nem akkor egy G80 640Mb GTS-t tuti.Még kevesebbért is.De inkább ha cserélsz a GT-t vedd vagy esetleg a 3870-es Atit. ;)

[ Szerkesztve ]

(#7029) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

1-2 héten belül úgy néz ki veszek új HDD-t a gépbe...nos mivel ez egy 36gb-os Raptor lesz így kimondottan rendszer HDD-nek szánom.
Szeretném megúszni a Vista reinstallt...van rá mód lehetőség hogy a teljes partíciót lemásoljam az új HDD-re, majd reboot után már arról tudjak bootolni? Ghost ahogy olvastam nem nagyon működik...de van aki mást használ csak azt nem tudom, hogy azokkal véghez lehet vinni amit fentebb írtam?

(#7030) rétisün válasza Gorneck23 (#7029) üzenetére

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mondjuk én ghost-al is mentettem/állitottam vissza vistát, de ha nem akar működni, még mindig van paragon drive backup (ezt is használtam már), acronis true image, r-drive, meg még ki tudja hány hasonló program.

bazinga!

(#7031) Siriusb válasza Gorneck23 (#7029) üzenetére

Siriusb
(őstag)

Acronis TrueImage Home. Nagyon jó. Működni fog. Legalábbis ha nincs raid...

(#7032) Pierre75 válasza Gorneck23 (#7029) üzenetére

Pierre75
(fanatikus tag)

A Norton Ghost tökéletesen működik. Néhány napja hasonló helyzet miatt ezzel a remek programmal megoldottam ,amit te is szeretnél.

(#7033) RI/OS

RI/OS
(őstag)

De szeretem, hogy a vista saját beépített írója fél óra mire leformáz egy újraírható cd-t-...
Mielött jönne a kotta, hogy miért azzal csinálom, csak mert vissza akarom ghostolni a rendszerem és nincs kedvem feltenni a néróóóóóót. bár gyorsabb lett volna xD

Ja és ha nem fog müködni a norton ghost öngyilkos leszek

[ Szerkesztve ]

(#7034) Gorneck23 válasza Pierre75 (#7032) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mellik verzsön?

Siriusb: :R

[ Szerkesztve ]

(#7035) Gorneck23 válasza Gorneck23 (#7034) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Most nézem csak...le vok maradva két verzióval belőle...mármint a Ghost-ból... :DDD

(#7036) RI/OS válasza Gorneck23 (#7035) üzenetére

RI/OS
(őstag)

elvileg 12es a legújabb

(#7037) Gorneck23 válasza RI/OS (#7036) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ahhoz vok szokva szal azzal fogom megcsinálni a projektem...

(#7038) RI/OS válasza Gorneck23 (#7037) üzenetére

RI/OS
(őstag)

mondjuk ezekkel a ghostokkal eddig csak szívtam, szal én magam lennék legjobban meglepve, ha visszarakná a vinyót, ahogy lementettem xD mindjárt kiderül

[ Szerkesztve ]

(#7039) Siriusb válasza RI/OS (#7038) üzenetére

Siriusb
(őstag)

Acronis True Image-t már jó párszor használtam gond nélkül, XP-vel és Vistával is.

(#7040) bucilali válasza Gorneck23 (#7037) üzenetére

bucilali
(fanatikus tag)

A Ghost 12 nálam is gond nélkül megy Vistán...
32 és 64 biten is..
üdv: bucilali

Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy); Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC ajtó melyik oldalán vagy...

(#7041) RI/OS

RI/OS
(őstag)

Ez kemény. 18perc alatt visszaállított 30gb-ot vistával együtt, és mindenem maradt,
az utsó kis cookie is XD

(#7042) einstein

einstein
(senior tag)

Sziasztok!
Úgy alakult a VIstát kétszer is feltelepítettem a gépemre két külön partícióra.
Természetesen a "régebbire" nincs szükségem, így törölném a Windows és a Program Files mappát, csakhogy a Vista a legtöbb filet nem engedi törölni, hozzáférés megtagadva (pedig ugye a fájlok nincsenek használatban, a másik Windows fut).
Kérdés: Mit tehetek, hogy sikeüljön letörölni ezt két mappát?

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#7043) Gorneck23 válasza RI/OS (#7041) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:R

bucilali: :R

[ Szerkesztve ]

(#7044) RI/OS válasza einstein (#7042) üzenetére

RI/OS
(őstag)

pl leszedsz egy hiren's boot cd-t és arról bootolsz be, vagy a másik verzió,
bootolsz vista cd-ről, elinditod a telepítöt, és a meghajtóválsztásnál leformázod azt a meghajtót, ami nem kell, aztán kilépsz a telepítőből :D

[ Szerkesztve ]

(#7045) einstein válasza RI/OS (#7044) üzenetére

einstein
(senior tag)

Köszi, az utóbbi nem megoldás, mert van más is a partíción. Az előbbit megpróbálom, de nem értem, hogy most miért nem megy, ha egyszer nem arról a Windowsról bootolok..

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#7046) Bomc válasza Az-X (#7013) üzenetére

Bomc
(tag)

Igen nézegettem a súgót, az volt az első dolgom, a második meg az hogy próbáltam bekapcsolni parancssorból a hibernálást csak nem engedi ez a tetű vista :(

(#7047) Az-X válasza Bomc (#7046) üzenetére

Az-X
(őstag)

Ezt is nézted? "be van kapcsolva a hibrid alvás funkció"

Bocsi, hogy ilyeneket írok csak nem értem miért nem mehet... nekem simán ment, nem kellett semmit kapcsolgatni, állítgatni.

[ Szerkesztve ]

(#7048) ZéZé@PH válasza RI/OS (#7044) üzenetére

ZéZé@PH
(fanatikus tag)

Az utóbbihoz miért kell telepítőlemez? :)
Ez olyan, mintha a jobb kezemmel megvakarnám a bal fülemet, a fejem mögött, pedig a bal kézzel mennyivel egyszerűbb. :D

(#7042) einstein: Én a helyedben bebootolnék arról a Vistaról amit törölni akarsz, és a jogusltságokat átállítanám, hogy mindenki hozzáférjen az adatokhoz...

[ Szerkesztve ]

''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz

(#7049) Pierre75 válasza Gorneck23 (#7034) üzenetére

Pierre75
(fanatikus tag)

Norton Ghost 12.0

(#7050) [HUN]Zolee

[HUN]Zolee
(őstag)

Hogy tudom átírni a hosts file-t? úgy viselkedik, mintha nem lenne jogom hozzá, pedíg rendszergazai felhasználóval próbálom módosít. Mi lehet a gond? Vista bussines

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.