Én ezt úhy oldottam meg, hogy kikapcsoltam a system recovery-t
Jobb klikk a my computeren, majd ott az egyik fülecskén
bele menni nem tudok vista alol, de linux alol belenéztem, mindössze egy 20 kb os file van benne. Az érdekes, hogy a bios nem látja mindig, mert akkor érdekes, hogy a win meg látja
ilyennel még nem találkoztam.
Volt olyan, hogy a bios látta de a win nem, ekkor egy HDD vezérlő frissitése / ujratelepítése megoldotta
Az vista alatt megadtad a HDD vezérlőnek a floppykát ?
Milyen módra van kapcsolva a biosban a sata úgy hogy standert ide vagy valami más ?
(#5000) Pierre75
Nekem is régi a tunerem, már az xp alatt is gondok voltak vele, a cd jén win 98 hoz van driver asszem ezzel elmondtam a korát
A vista csak olyan karit támogat ami rendelkezik hardveres mpeg encoderrel, sehogy sem fogod tudni használni
a 32 bitesen a dscallerrel sikerül képet kicsikarni belőle, de nem az igazi
A Linux sincs ezzel másképpen, mert a mostani Pinnacle PC TV Sztereo esetében képet adott , de hang nem volt, amiket felsorolt, hogy támogatja egytől egyik hw es encoderrel rendelkeztek
(#4999) Gülümaci
Én meg azt mondom, hogy nem hogy lassabb mint a 32 bites, hanem gyorsabb is, már csak azért is, mert a vtga driver 64 bites meg a rendszer közeli dolgok, ez hoz gyorsulást még akkor is ha az "EXE" 32 bites
Nálam a Win xp 64 bites nem vált be, mert nem lehetet olyan simán hangot varázsolni rá, bár tény, hogy gyorsan bebootolt, meg hogy leszedett vagy 400 megát a win update ről első körben
ha jol emlékszem a telepítő cd jén is ennyi lehet nagyjából
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

Meg kell említenem, hogy routeres lévén elég sokat vacakoltam az aktív torrentezéssel, itt utorrent konfigurálás után egyből annak látott, gratula a tűzfalnak!
, eddig meg vagyok elégedve és köszönöm a segítséget! Remélhetőleg idővel én is tudok hasznos tanácsokat adni!