Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) Gran válasza wwenigma (#248) üzenetére

Gran
(kvázi-tag)

köszönöm! :R késöbb le is fogom szedni!:)

(#302) Ottoka

Ottoka
(őstag)

Az x-fi probléma a vista-s telepitőlemezen található thx vezérlő panel felrakása után megodódott, gyönyörűen szól vista alatt is, sőt sokkal többet tud progi mint xp-n. Félelmetes ezt miért nem lehet külön letölteni, de persze a wavestudio 7-et le lehet.
Anyjukat. :DDD

Mezőhegyes

(#303) Vistaboy válasza Ottoka (#302) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Örülök, hogy sikerült!
Nálam is jól szuperál a Vista alatt az X-Fi. Bár lehet hogy nemsokára leváltom egy Auzentech-re... :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#304) maru válasza Ottoka (#302) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

Hali!

Hogy tudom ezt telepíteni?

(#305) Ottoka válasza maru (#304) üzenetére

Ottoka
(őstag)

A progik hiába vannak fajtánként szétválogatva, könyvtárba rendezve, csak a főkönyvtárban levő setup.exe-vel indul. Onnan egyszerű, custom install-t válassz, és mazsolázd ki mi kell. Sztem a netről leszedett legfrisebb driver (nem néztem meg cd-n az van e), plusz a thx audio console elég, a többi sallang

Mezőhegyes

(#306) Integra válasza Kicsirics77 (#298) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

sajnos ezzel nem vagyok kisegítve:(
nekem notebookon van
mindig elküldöm a fagyást, de semmi változás nicsen:(

(#307) mfranky

mfranky
(senior tag)

Sziasztok!

Nem tudnátok egy linket küldeni, ahol le van írva, hogyan tudok XVID-es feliratos filmet átkonvertálni DVD formátummá úgy, hogy a filmhez lévő felirat is megjelenjen, benne legyen a DVD-ben??? ConvertXtoDVD-t használok.... :R

Toshiba L505-110 -- Samsung Galaxy i9100 -- XBOX360 Elite

(#308) Ottoka válasza Vistaboy (#303) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Nah, új problem. Ugye jól megszokott mp3 -hoz hang van, köv. meglepi, windows media player divx-es filmek nincs hang. Divx, xvid, ac3filter van fent, több kodek nincs. Bsplayer van, de az meg nem aero kompatibilis.

Mezőhegyes

(#309) Vistaboy válasza Ottoka (#308) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nálam csak a K-Lite Codec Pack van fent, és a Media Player Classic mindent lejátszik a QuickTime-hoz kell csak külön codec.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#310) zedii

zedii
(fanatikus tag)

Üdv, kéthete van Vista notebookom, az elején nagy lelkesen bejelöltem ,h persze 64 bites legyen az oprendszer...ha már a proci olyan (amd,turion 64 x2) aztán egy hét után egyszerre omlott össze a thundirbird meg a firefox meg az explorer (nem a 64 bite változata) aztán google desktop. És most teljesen paff vagyok. Mert ugye visszacsinálni nem tudom már ,h 32 bites legyen az op. csak úgy ,h még várok néhány napot és küldik lemezen a telepítőt. 64 bites oprendszerre alap irodai progikat valaki tud? (firefox, thunderbird )

:W

Üdv,

(#311) Bale_E válasza zedii (#310) üzenetére

Bale_E
(senior tag)

Nem tudom h neked mi történhetett de én több mint 1 hónapja használok 64 bit-es vista-t és se a thunderbird-nek se a ff-nak nincs baja és csak 32-esek.. Már kint vannak a thunderbird és a ff 64 bites változatai de az utobit nem sikerült fel tennem.. :F
[link]

MBP 13"+ optibay, iPhone 4

(#312) Lui76

Lui76
(őstag)

a royal.sys mi a tö..m nem tudjátok véletlen ?
Kék halál közepette írja ezt ki.
Indulás közben...

www.kezmuveskeramia.hu

(#313) apro válasza zedii (#310) üzenetére

apro
(senior tag)

hali
az Open office legújabb verz. szabadon lettölrhetö,és tökéletes a Vista-hóz

Toshiba L650-L13T

(#314) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Srácok!

Van egy Mustek 1200 CU lapscannerem és szeretném beüzemelni Vista alatt is. De driver nincs hozzá (csak Xp, 2000, ME, 98 Se, stb). Hiába állítom be a telepítő .exe file-jának a kompatibilitási dolgot, akkor is kiirja, h ez a telepítő csak Xp alatt megy.

Előre is köszönök mindent! :R

Üdv!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#315) zedii válasza Bale_E (#311) üzenetére

zedii
(fanatikus tag)

Hello
én sem értem ,h valami hogy működhetett kb egy hétig stabilan ,aztán minden további nélkül (tehát semmi új dolgot nem tettem fel) aztán sekésehang. azt írta hibaként, h APPCASH illetve StackHash_8d13 (ezt a normál explorer esetén, és valami teljesen hasonlót StackHash_.... a firefox esetén) A linket már én is néztem ,de hiba üzenet jön rögtön a telepítés elején, és így nem tudom feltenni se a firefoxot se thunderbird-et. :F

(#316) Ottoka válasza Vistaboy (#309) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Ok. És aki a media player 11-et akarja használni? Arra van megoldás divx-es filmek alatt? Hogy legyen hang is?

Mezőhegyes

(#317) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Sziasztok!
a Vistának elég egy 18gigás partíció?vagy inkább 28 legyen?
Üdv.:NL

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#318) Cyrin válasza Ottoka (#316) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Én épp tegnap tettem be egy DivX-es dvd-t, ami a dvd lejátszómban sajna nem akart rendesen működni, pedig az is divX-es.

Símán lejátszotta a Media Player 11, és semmilyen codec pack sincs fent.

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#319) zolee0307

zolee0307
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a Bsplayer 2.22 változata kompatibilis 64 bites vistával? Vagy futtasam xp sp2 módban inkább?

(#320) hruodnand válasza New Life (#317) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

inkább több. :)

(#321) hruodnand válasza fero02 (#314) üzenetére

hruodnand
(senior tag)

próbáld meg azt, hogy XP alatt kicsomagolod a telepítő fájlait, ha van rá lehetőség, majd Vista alatt az eszközkezelőben a szkennernek add meg a kicsomagolt fájlokkal teli mappa elérését.

(#322) Ottoka válasza Cyrin (#318) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Király. Nekem kép se volt divx codec nélkül, már csak hang nincs. :O

Mezőhegyes

(#323) New Life válasza hruodnand (#320) üzenetére

New Life
(fanatikus tag)

Mégis mennyi?
kb?

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#324) New Life válasza hruodnand (#320) üzenetére

New Life
(fanatikus tag)

Mondjuk most még Xp megy majd rá. Csak most vettem egy 320-as winyót, és úgy próbálom megformázni, hogy majd a vistának is jó legyen egyszer.

(#325) Kicsirics77 válasza New Life (#324) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

20 giga nekem elég volt az ultimate-nak bőven

(#326) 33as válasza Kicsirics77 (#325) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ok, de ha van helye akkor 40-50 gigával azért gyorsabb lesz!

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#327) Kicsirics77 válasza 33as (#326) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

nem mondanám hogy gyorsabb mert én pl nem vettem észre hogy gyorsabb lenne 40-50 gigával mint 20 gigával szal sztem nem attól függ mekkora a partició hanem hogy mekkora a lapozó file mérete illetve mennyi a rendelkezésre álló rendszerb memória

(#328) mfranky

mfranky
(senior tag)

Na ki lesz az első, aki kipróbálja az SP1 nem hivatalos verzióját???

[link]

:R :R :R

Microsoft has released 938979 Vista Performance and Reliability Pack and 938194 Vista Compatibility and Reliability Pack to select testers.
:C

[Szerkesztve]

(#329) fero02 válasza hruodnand (#321) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ZIP.-ben volt amikor leszedtem, de most kicsomagolva van a gépen 1 db .exe file és 3 másmilyenről van szó, tehát nem kell kicsomagolni.

Kicsit furán foglamazta, azért remélem érthető voltam. :DDD

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#330) Vistaboy válasza mfranky (#328) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi, de inkább megvárom a véglegeset, mivel Nekem eredeti Vistám van, letöltöm a Microsoft-tól... :DDD

Azért köszi az infót, Aki már próbálta, írjon tapasztalatokat. :R

(#331) Kiskutya válasza mfranky (#328) üzenetére

Kiskutya
(őstag)

ha valaki mar tesztelte irhatna valamit! en sajna mar leszedtem a vistat pont a sebesseg miatt
pedig mar ramot is vettem +1g-t de semmi valtozas jatekoknal! ez a kis csomag hatha segt valamit es akkor visszaterek en is de most a teszteles miatt nincs kedvem ujra feltelepiteni!

hmm...

(#332) neshcen

neshcen
(újonc)

Hello.
Nekem windows vista ultimate van fenn és az a gondom, hogy bármilyen telepítő lemezt teszek a dvd meghajtóba nemolvassa be hanem egyszerüen csak villog a led és lefagy a gép tölle.Erre kérnék kis segitséget.
köszi.

(#333) neshcen

neshcen
(újonc)

a netről letöltött pár driver pedig nemakar elindulni.pl daemonn tools, cmi8738 hang.Ez utobbi megy hang is van de nemtudom a mixert állitani.

(#334) Harti

Harti
(őstag)

Üdv!

Tegnap lefuttattam a Windows Update-et, mindent szépen felrakott kivéve ezt:

kb935280

Külön letöltöttem az MS oldaláról is, azt írja hogy:

''The update does not apply to your system''

32bites-t töltöttem le és az oprendszer is az.

Rákerestem gugliban, hogy hátha másnál is előfordult de nem jártam sikerrel.

Valaki tud esetleg valami hasznosat mondani? :F

(#335) moonguru válasza Harti (#334) üzenetére

moonguru
(senior tag)

Én magyarul kaptam meg ua. a hibaüzenetet!

Valószinüleg az angol Vistával müködne...

Vagy az a baja hogy nem járt le még a 30 nap...

[Szerkesztve]

(#336) Kicsirics77 válasza moonguru (#335) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

A frissítés telepítésével kijavíthat számos alkalmazáskompatibilitási hibát a Windows Vista rendszerben.
és ha csupán ez maga az alkalmazáskompatibilitási hiba akkor ugye hogy is kellene ezt telpíteni :DDD

(#337) Norbi27

Norbi27
(tag)

Ezt olvastátok már? [link]
Én letöltöttem a 2 frissítést, és sokkal gyorsabb lett tőle az egész op. rendszer, de főleg a lemezműveletek
A linkeket leírom, mert szerintem ez frissítés és nem warez:
[link]
[link]

Gigabyte-P45-DS4,C2D E8400@4000 MHz,Asus Silent Knight II, 2x2 GB DDR II OCZ KIT REAPER 1066 Mhz,Gigabyte GTX 460,Corsair VX450,

(#338) Harti válasza moonguru (#335) üzenetére

Harti
(őstag)

Angol verzióm van és már aktiváltam is.

Esetleg más ötlet? :U

(#339) Harti

Harti
(őstag)

Másik kérdés:

Az energiabeállításoknál lévő három mód közül jelenleg a maximum teljesítményt választottam ki.

Van valami értelme asztali gépen vagy tök mindegy melyikre rakom?

(#340) Kicsirics77 válasza Harti (#339) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

elméletileg van értelme ha amd akkor a cool'n quiet
ha intel akkor meg c1e és eist
de egyébként semmi az égvilágon szerintem

(#341) Siriusb válasza Harti (#339) üzenetére

Siriusb
(őstag)

Ha a minimumra rakod, nem fogja kihasználni a géped teljesítményét. Régebben volt róla szó a fórumban.

(#342) mfranky válasza Vistaboy (#330) üzenetére

mfranky
(senior tag)

Nekem is magyar OEM eredeti van, megvárom én is a ''végleges magyar'' SP1-et, csak kiváncsi voltam, hátha valaki dobott már rá... magyar változat érdekelne...

(#343) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vki Vista genius tudna nekem segíteni scanner ügyben? [link]

Köszönöm! :R

(#344) Ottoka

Ottoka
(őstag)

Olyan kérdésem van, hogy szépen fut a dremscene max cpu terheltség 2-3% mellett napokig, aztán mikor kilépek egy játékból nem jön vissza, csak fekete kép. És akkor már csak akkor lesz ha újrainditom.

Mezőhegyes

(#345) gog válasza Harti (#339) üzenetére

gog
(őstag)

Van, pl.: szabadon állíthadod a procid min. és max. kihasználtságát is. :)
Ha nem játszom az energia takarékost használom, kissé halkabb úgy, meg kevesebbet eszik.

[Szerkesztve]

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#346) deicide válasza TIV (#30) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy kérdésem lenne:

ha 3 percre van állitva a monitor kikapcsolása az energia beállitásoknál, akkor szépen kikapcsol, ha 5,10,15 perc, akkor pedig nem, megy a monitor folyamatosan. Ez mitől lehet?

[Szerkesztve]

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#347) fero02 válasza deicide (#346) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Képernyőkímélő nincs mellette engedélyezve?

(#348) deicide válasza fero02 (#347) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de, az 2 perc után kapcsol be.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#349) fero02 válasza deicide (#348) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor hülyeség amire így hirtelen gondoltam. :B

Ha 2 perc képernyőkímélő után 3 perc múlva kikapcsolja, akkor 2 perc képernyőkímélő után 10 perc múlva is ki kellene h kapcsolja. :DDD

Ez esetben passzolom. :R

(#350) Bale_E válasza fero02 (#343) üzenetére

Bale_E
(senior tag)

Hali hát én egyenlőre ezt találtam de még keresgélek neked úgy is unatkozom.. :)
[link]
[link]
[link]

Ezeket találtam bár nem garantálom és csak saját felelősségedre..

[Szerkesztve]

MBP 13"+ optibay, iPhone 4

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.