Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#40001) tzimash válasza bim (#40000) üzenetére

tzimash
(senior tag)

Ja, nem is kell hozzá olyan régi lap, giga p35 ds3 is ilyen... a telómat nem ismeri fel az előlapi csatin. Mit össze szívtam, mire rájöttem, már vissza akartam vinni a telót is.

"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

(#40002) SzalaiG válasza mdk01 (#39999) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Aqua a West mellett. [link]

[ Szerkesztve ]

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#40003) Pancsermeste válasza tzimash (#40001) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)

A legtöbbször csak energia ellátási probléma (ahogy D.Orion is írta)
Nálam is volt, hogy az előlapi USB-ről nem ment néhány eszköz, egy USB-s vinyót pedig teleszórt bad sectorral az alacsony tápfesz miatt (ha a kiegészítő tápot nem dugtam rá).
Én úgy oldottam meg, hogy a PSU 5V-os ágát 5.05V-ról feltekertem 5.25V-ra (ami az ATX szabvány felső határa). Így most az előlapiról is működik minden USB-s kütyü.

-= Pancsermeste® =-

(#40004) tzimash válasza Pancsermeste (#40003) üzenetére

tzimash
(senior tag)

Hol tekerted fel? Biosban?

"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

(#40005) Pancsermeste válasza tzimash (#40004) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)

Nem, a tápegységben. :K

-= Pancsermeste® =-

(#40006) Rush888 válasza don_peter (#39995) üzenetére

Rush888
(kvázi-tag)

Köszi a tippet, megkérdezem ;)

f27: Mindjárt küldök neked egy privátot :R

Ha már kaptál egy privát üzenetet, illik rá válaszolni, pénzbe az még nem kerül!(inteligencia viszont szükséges hozzá:P)

(#40007) siti válasza mdk01 (#39999) üzenetére

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

madaras teszkóban vettem utoljára, Logitech M100. hagytak fél órát válogatni (nincs nagy választék, pénztáros csinos volt és kedves. A nem vagyok hülye boltban pedig kávét is kaptam, olyan kapszulásat.

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#40008) D.Orion válasza mdk01 (#39999) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

5K-ig szigorúan vezetékes szerintem. A4Tech-et szerintem ne vegyél, ez a két tanácsom van.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#40009) Richie146

Richie146
(fanatikus tag)

Az aksi volt xar. :B

(#40010) bim válasza Richie146 (#40009) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

Ez is megoldódott. :C

100ft körül átveszik kilóját a farkasvermi úti méhtelepen. Gárdonyban 120 volt tavaly. ;]

[ Szerkesztve ]

(#40011) Richie146 válasza bim (#40010) üzenetére

Richie146
(fanatikus tag)

Szerelősrác majd intézi. Én le....om :DDD

(#40012) Napfénysüti válasza Richie146 (#40009) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor bejött a tippem. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#40013) Richie146 válasza Napfénysüti (#40012) üzenetére

Richie146
(fanatikus tag)

:R :R :R

(#40014) Napfénysüti válasza Richie146 (#40013) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A lényeg hogy megoldódott a gond és ismét gondtalanul használhatod az Alfát. ;)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#40015) Richie146 válasza Napfénysüti (#40014) üzenetére

Richie146
(fanatikus tag)

Hát csak legközelebb a nyáron megyek vele.... :((( Meg megy majd eladásra.... Csere lesz :DDD

(#40016) Napfénysüti válasza Richie146 (#40015) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem mondod? :F
Mire fogod lecserélni?

(#40017) Richie146 válasza Napfénysüti (#40016) üzenetére

Richie146
(fanatikus tag)

De lecserélem szerintem.Már kissé koros. (97-es) Hát nagyon hajlok egy olajkályhára (Alfa156),de esélyes egy GTV 2.0V6TB,ha márkán kívül gondolkozom akkor egy MG ZS 180.Ez lehet kombi is.

De a mostani üzemanyagárak miatt erősen gondolkozom egy elektromos autón :DDD

(#40018) Richie146 válasza Richie146 (#40017) üzenetére

Richie146
(fanatikus tag)

MG ZS 180 izé MG ZT 190 akart lenni :B

(#40019) vinikorn

vinikorn
(fanatikus tag)

A T-Mobilnál lehet egy ilyen mGrip nevű telefon tartó: [link].
Van valakinek? Samsung Galaxy S-t bele lehet úgy tenni, hogy a kamera kilátszik és használható?

(#40020) mdk01

mdk01
(őstag)

Köszönöm mindenkinek az egeres ajánlást!

Ma benéztem az MM-be egy tapizásra és hát magasan van léc (MS intelli. 1.1A) és találtam egy MS 1000-t aminek a gombja, görgője nagyon hasonlít az 1.1A-éhoz. Igaz hogy nem 5gombos meg wireless de jók a mikrokapcsolói és kényelmes. Nem tudom belsőleg és tartósságban mennyire jó. Erről van vkinek véleménye?
Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#40021) mdk01 válasza D.Orion (#40008) üzenetére

mdk01
(őstag)

Mik a gondok az 5k alatti wireless egerekkel?

(#40022) D.Orion válasza mdk01 (#40021) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Semmi, csak szerintem például egy 4300Ft-os wireless egér árába nem fér bele olyan szenzor+jó wireless egység amivel pl játszani is lehetne. Mindemellett még strapabírónak is kéne lennie az anyagnak amiből készül. Szerintem ez kicsit necces ennyi pénzből.

Láttam már pár ilyen: "Csak 6500Ft volt a vezeték nélküli egér + billentyűzet és tök jó" terméket. Aztán mikor a tulajdonos nem csak gépelésre és windowsban turkálásra használja a perifériákat, hanem pl fps játékkal akar játszani, akkor nem érti, hogy miért laggol és miért ugrik el az egér egy-egy nagyobb rántásnál. Egy billentyűzetnél meg az se mindegy, hogy hol egyszerre le tudsz-e nyomni 4 gombot, vagy már háromnál is meghal...

Jellemző az olcsó billentyűzetek mindegyikére, hogy Bal Shift + Előre és oldalra nyíl megnyomása esetén az utoljára lenyomott gombot már nem érzékeli.

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#40023) mdk01 válasza D.Orion (#40022) üzenetére

mdk01
(őstag)

Értem. Én nem játszok, csak általános felhasználásra kell az esetek 70%ban.
Sztem megpróbálom aztán majd beszámolok.

(#40024) MunezXBK válasza vinikorn (#40019) üzenetére

MunezXBK
(tag)

Inkább ez: [link]

[ Szerkesztve ]

(#40025) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Samsung 160GB Sata2 10k és Samsung 320GB Sata2 13k, mindkettő új, 3év garanciával.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#40026) Compaku

Compaku
(lelkes újonc)

Hello
Keresek jobbfajta félkonfigot. 2magos cpu 2*2ghz, ddr2 ram min 2giga, meg egy jóféle alaplap amin van 1db IDE. Az a lényeg később bővíthető legyen. Ár: 20e-25e

PÜ-re válaszolni kellene! Utánvéttel nem postázok: 1.Drága és több ideig tart amíg kézhez kapom a pénzt. 2.Ha átakarnálak verni azzal is áttudnálak! Megbízhatóságom itt : http://href.hu/x/fnm1

(#40027) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Valaki tud segíteni Paypal-es fizetésben? ~110€-t kellene elutalni.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#40028) deicide válasza deicide (#40025) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eladva.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#40029) mdk01 válasza juliabrilke (#40027) üzenetére

mdk01
(őstag)

Nekem van euro-s számlám, de aztán még sem kellett használni úgy hogy csak van. Az segít?

(#40030) Richie146 válasza mdk01 (#40020) üzenetére

Richie146
(fanatikus tag)

Ma jött meg a Logitech MX518G400-am :C :DD

[ Szerkesztve ]

(#40031) juliabrilke válasza mdk01 (#40029) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Paypal van hozzá csatolva?

Bár nem tudom, hogy milyen azonosítgatás szükséges. Utalni meg nem nagyon szeretnék simán, mert lassú és ha valami gond van, akkor nehezebben kapom vissza a pénzem.

(#40032) kovsol válasza juliabrilke (#40031) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

miért nem mész a paypal topicba? amúgy nekem a sima otp -s kártyám van hozzácsatolva a paypal fiókomhoz semmi extra, onnan szépen leszívom a kártyáról a pénzt és kész, azt viszont érdemes beállítani, hogy a bank számolja az árfolyamot, mert a paypal szarabb árfolyamon dolgozik

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#40033) don_peter válasza kovsol (#40032) üzenetére

don_peter
(fanatikus tag)

Nem minden esetben szarabb az árfolyama, főleg hogy a bankok hónap végén számolnak el és, ha sokat romlik a forint mint mostanában jobban megszívhatod! Szóval nem egyértelmű...

-----== Web Design tervezés, programozás : www.don-peter.webege.com ==----- ----== Ács-állványozás minden szinten szinte minden! ==---- ----== Hungary Neo-Geo Fan Forum : www.neo-geo.hu ==-----

(#40034) juliabrilke válasza kovsol (#40032) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ok, már megoldva. :C

Minden nap használt kártyámat nem akarom vele összekötni. Majd csinálok egyet, amit csak virtuális fizetésre lehet használni.

(#40035) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Reálisan mennyi kérhető ezért a tételért?

16GB-os PATA SLC(!) SSD.
Típus: TS16GSSD25-S

(#40036) cannibal válasza juliabrilke (#40035) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Ha megvan a reális ára engem lehet érdekelne :K Sebességtesztet privátban küldenél nekem?

(#40037) cannibal válasza deicide (#40028) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Ezt hogy csináltad? :Y Nekem senki nem akarja a WD 250Gigás bontatlan vinyómat :(

(#40038) juliabrilke válasza cannibal (#40036) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Mondjál rá egy árat. Feltettem, lefoglalták, de az illető nem vitte el.

Tesztet most nem tudok rá dobni, mert nem tudom mibe belerakni most. Gondolkoztam egy átalakítón (44pin ide to sata) ha esetleg megmaradna, így asztali gépre rá lehet tenni.

(#40039) deicide válasza cannibal (#40037) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PH!-n kívül is hirdettem... ;]

(#40040) cannibal válasza juliabrilke (#40038) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Szia!

A SSD miatt érdeklődnék! Egy laptopba szeretném használni. Szerinted menni fog vele? Esetleg laptopvinyót beszámolsz ?

Üdv

(#40041) juliabrilke válasza cannibal (#40040) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Neked is szia! (gondolom privát üzenet akart lenni) :)

Igen, jó lesz bele. Pata csatlakozós a winchester benne. De az is lehet, hogy beszerelem/beszereled és akkor megnézed. Bár van rajta 1-2 adat.

(#40042) MunezXBK válasza cannibal (#40037) üzenetére

MunezXBK
(tag)

Ára?

(#40043) cannibal válasza juliabrilke (#40041) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Az! De legalább most már mindenki tudja,hogy van egy olyan laptopom :DDD Esetleg a bios-át segíthetne valaki kiütni,mert nem tudom hozzá a jelszót, már így került hozzám!

(#40044) JohnnyX válasza cannibal (#40043) üzenetére

JohnnyX
(senior tag)

Kalapács? :DDD

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#40045) cannibal válasza JohnnyX (#40044) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Azt a végső megoldásnak gondoltam :K Gondolom nem sok mindent lehet egyébként sem állogatni benne. De zavar ez az apróság. Találtam hozzá akksit is. Nem tudom, hogy akarok -e rá ennyit költeni. :U

(#40046) siti válasza cannibal (#40045) üzenetére

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem érdemes 10 éves notihoz akksit venni, mert rossz esetben az akksi is állt ennyit és sok szabad elektron már nem lesz benne. legalábbis én így jártam egy kb 12 éves gépnél.

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#40047) cannibal válasza siti (#40046) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Ez elvileg egy új akksi lenne hozzá.(utángyártott)

(#40048) juliabrilke válasza cannibal (#40043) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Sosem értettem, hogy miért jó levédeni jelszóval a biost. Szerintem hagyd az egészet, ha nincs vele gond.

Esetleg windowsban biosírás+reset kérése? Ha meghalna, akkor van bios égetőm. :DDD

u.i.: Utángyártott dolgokkal meg csak óvatosan. Bele lehet nagyon nyúlni a lecsóba.

[ Szerkesztve ]

(#40049) cannibal válasza juliabrilke (#40048) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Én a sima bios frissítsétől is viszolygok, nemhogy windóz alól :DDD Egyébként lubuntut tettem rá, mert win xp alatt nagyon-nagyon szenvedett szegény gép. Ez alatt hasít, csak a videók nem mennek olyan szépen valamiért, meg a youtube nem ad be semmit csak egy fekete kockát a videó helyére. De ezen még faragok, mert csak feldobtam a rendszert semmit nem állítottam rajta.

Talán akksiban nem para az utángyártott. Talán :)

(#40050) LamerGyuri válasza cannibal (#40043) üzenetére

LamerGyuri
(fanatikus tag)

Ha jól emlékszem, van az alján egy aprócska lyuk, mellette Reset felirattal. Pár másodpercig nyomva tartod, és emlékeim szerint akkor "elfelejti". Persze újra kell állítani mindent.
Ha nem bírsz vele, ugorj el egyszer erre, megfordult egypár ilyen szépség a kezemben.

"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.