Semmi, csak szerintem például egy 4300Ft-os wireless egér árába nem fér bele olyan szenzor+jó wireless egység amivel pl játszani is lehetne. Mindemellett még strapabírónak is kéne lennie az anyagnak amiből készül. Szerintem ez kicsit necces ennyi pénzből.
Láttam már pár ilyen: "Csak 6500Ft volt a vezeték nélküli egér + billentyűzet és tök jó" terméket. Aztán mikor a tulajdonos nem csak gépelésre és windowsban turkálásra használja a perifériákat, hanem pl fps játékkal akar játszani, akkor nem érti, hogy miért laggol és miért ugrik el az egér egy-egy nagyobb rántásnál. Egy billentyűzetnél meg az se mindegy, hogy hol egyszerre le tudsz-e nyomni 4 gombot, vagy már háromnál is meghal...
Jellemző az olcsó billentyűzetek mindegyikére, hogy Bal Shift + Előre és oldalra nyíl megnyomása esetén az utoljára lenyomott gombot már nem érzékeli.
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."