512MB-s vagy kisebb pendrive-okat keresek.
"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

512MB-s vagy kisebb pendrive-okat keresek.
"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

Nekem van 256-os, meg 512-es is.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

HI!
Keresek olcsón:
- 775-ös, PCI-E, DDR-I, SATA lapot vennék hátlappal, olcsón és gyorsan.
- esetleg félkonfig is érdekelhet ha jó áron jön - az lehet AMD is 
Lehet vinni olcsón: avagy szekrényürítés
- ABIT AG-8 lap - hibás, nem kapcsol ki, újraindul - egyébként jó
- ABIT NF-7 lap + proci + hűtés - venti pörög, de nem indul (van rajta egy púpos kondi) - a procit nem próbáltam és nem néztem, ha valakinek kell vigye így egyben (nem foglalkozom vele).
- ABIT ST-6 lap + P3 (1000/256/133) proci + alcomp hűtés + 512 SD 133 RAM - csendes netes gép alapja lehet
- MERCURY PVM266am-P + proci + hűtés - venti pörög, de nem indul - procit nem próbáltam és nem néztem, ha valakinek kell vigye így egyben (nem foglalkozom vele).
- FEEL IV atx álló ház - karcos, de ebben még van anyag - nehéz + Codegen 300W táp (20 pin-es)
- ATI RADEON 7500 64 M DDR - AGP - buherált a hűtése - nem teszteltem és nem is fogom
- ASUS 9520/128M - AGP - nem teszteltem és nem is fogom, ránézésre jó
- 2 db CD író/újraíró - nem próbáltam, elméletileg jók
- LG 8161B DVD rom
- 2 db PCI soros port
- 2 db 256 MB DDR-I 333 (NANYA, SAMSUNG mindkettő egyoldalas)
- régi server ház - kibelezve
- NOKIA 6303 jó állapot, másfél éves, (kijelzőn használati karcok), kiváló aksi, gyári töltő, dobozában - Telenor
Ajánlatokat privátban! 
ÜDV!
Mindenkinek megvan a maga baja.....

mar vagy 4 oraja nincs digi net nalam 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Nálam van.
Székesfehérvár közepe.

Nálunk nem is volt...

akkor csak en szivok
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Hogy-é adja kend?
Költözünk, juhééééé! 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
(#39010) juliabrilke válasza Napfénysüti (#39009) üzenetére

Végre, ideje volt már! 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

5 doboz borsodit megér neked?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Szerintem meg. Hol is szoktunk találkozni?
(#39013) Napfénysüti válasza juliabrilke (#39010) üzenetére
Net még nincs de van aki nem kódolja le. TV az már van mondjuk. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
(#39014) juliabrilke válasza Napfénysüti (#39013) üzenetére

Látom már látod, hogy mi a legfontosabb egy új lakásban. 

"Anno" akkoriban az ures lakasban nekunk is a tv meg a huto volt az elso "butorzatunk", majd mosogep, es johetett a tobbi. 
(#39016) Napfénysüti válasza juliabrilke (#39014) üzenetére

Jó sok sportcsatorna van itt a Digin. 
Ja és végre van HD adás amin ki tudom használni az új tv-t. 
[ Szerkesztve ]

FEEL IV atx álló ház - karcos, de ebben még van anyag - nehéz + Codegen 300W táp (20 pin-es)
Mennyi lenne?
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

Köszi az érdeklődést, már elkelt.
Mindenkinek megvan a maga baja.....

Merre fele?
(#39020) juliabrilke válasza Napfénysüti (#39016) üzenetére

Vigyázz, mert este csúnya nénik is lesznek 1-2 csatornán. Én szóltam! 
Tolnai utca. 
juliabrilke: jah már láttam hogy lesz oktató csatorna.
1 kérdés: Diginél melyik netet érné meg köttetni? Bár belegondolva nekem elég a 20/10-es is. 

nekem 20/10 van, igazából fixen 2,5MB/s el tölt ez is ami már szerintem az elég kategóriába tartozik, de az a kérdés mennyire kell neked azonnal amit te kigondolsz.
(#39023) juliabrilke válasza Napfénysüti (#39021) üzenetére

A legjobb hűségnyilatkozattal lenne. (persze a legnagyobb 80/25-ös csomag) Viszont mivel albérletben vagytok jó átgondolni.
(#39024) Napfénysüti válasza juliabrilke (#39023) üzenetére
Szerintem maradunk a 20/10-nél. Nekünk bőven jó lesz az is az 5 megás net után. 
Amúgy majd a főbérlőnk intézi a bekötést úgyis, nemtom ő mire gondolt (hűség vagy nem).

üdv mindenkinek!
ha esetleg érdekel valakit egy kissé öregecske de megbízható harcos:
Eladó Fujitsu Scenic w600:
ház+táp: 3000 Ft (előlapi usb és hang, valamint csavarnélküli rögzítés)
vga: gecube 9550 XT 128 mb, 3000 ft
alaplap+proci: 3000 ft (i865 chipset, integrált lan és ac97 hangchip, a proci 2,8as northwood magos p4)
ram: 512 mb pc3200 2000 Ft
hdd: seagate 40gb+60gb 2500 Ft
egyben: 11 111 Ft
egyben jól megy a gép, régebbi játékokat stabilan viszi.
Akinek megtetszett, nyugodtan zargasson privátban, esetleges csereötletek is érdekelnek...

velem lehet üzletelni... :)

Adok érte egy hilti DX450-es szegbelövőt. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Számla befizetve? 

azóta visszajött magától, valamit lehet a mi részünkön szereltek

privi ment.
Csibe

Maradj a 20/10-nél és 90 csatorna digitálisan tv csomaggal 5900, nekem ez van itt másfél éve, soha nem volt adásszünetem és net szünetem.
Nincs hűség, nem kell hozzá főbérlő, vagyis nálam nem kellett.
Amúgy az első fél évben nem 20/10-em volt, ha leírnám, befxsnál
.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen

Rájöttem, hogy mélyen vallásos vagyok. 
Gondolom ezen a fórumon akad még pár hívő rajtam kívül... 
Jelenleg az a helyzet, hogy napi átlag 8 órát imádkozok 
[ Szerkesztve ]
"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

Amen

Fiúk/Lányok!
Foglalkozik valaki Fehérváron tápok javításával? Lenne két fsp pnf 300-as meg egy csifi 550-es javítanivalóm...
Hidd el, mindig lehet rosszabb...

ment pü.
I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road

ment a re...

24/7
Ennél nem is tudok többet. 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Galaxy S tulajoktól kérdés:
Vettem egy szilikon hátlapvédőt. A gond vele, hogy a bekapcsoló gombot alig érzékelni: kép róla.
Aki ilyet használ volt ilyen gondja?

Vágd ki a helyét egy éles szikével vagy ez hülyeség?

[ Szerkesztve ]
-=Packard Bell Easynote TJ75=-
mire kell az gomb ? 
én alul a home gombal szoktam bekapcsolni, de kb.havonta egyszer ha kell az oldalsó gomb.
Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

Hali!
Ma megkaptam az új egyéni avatarom. 
Innentől ma csak akvarisztikával foglalkozom a PH! mellett. 
Van valakinek eladó 19" 4:3 lcd monitorja?
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Mi a rák ez?!?! 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Arcképtopikból nézve: garnélarák.
[ Szerkesztve ]
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Az finom kisütve. 

Én meg majdnem lehomároztam 
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Csak nem.