Hello!
Mennyiért adod őket?
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is

Hello!
Mennyiért adod őket?

Látom megvételre nem ell senkinek a GAINWARD 7600GS AGP.
Cserére esetleg van valakinek valami ajánlata?

Bocs a lemondásért még 1x. Meg tudtam rendelni egy kicsi alaplapot, ezért egyenlőre szüneteltem az SD ramos témát.

Eladó egy MSI 845GEM (MS-6714 v1) (3 PCI, 1 CNR, 2 DIMM, Audio, Video) alaplapszi, a benne levő Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100) procival, (Northwood cerka), a rajta levő Intel hűtővel, és 256MB/333MHz-es Infineon RAM-al.
Az egész hóbelevacn ára potom 9.000 forintocska.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
no problem 
65.000 Ft-os jogsi (Fehérvár): www.pm-autosiskola.hu

Viszont notebookmemória kelleni fog majd.

Még mindig eladosorban van a notbook tolto, 2500 kemeny magyar forintert.

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Küldtem privátot! Másnak is... 

Kérdés!
Hol lehet Fehérváron olyan teherautót bérelni, ami vezethető B kategóriás jogosítvánnyal?
Eddig csak valami ber-ton (vagy mifene) céget találtam. A föbbinél iylen transitok, meg ilyenek vannak.

Kell valakinek core duo mobil processzor?
Intel T2080
sSpec Number: SL9VY
CPU Speed: 2x1.73 GHz
Bus Speed: 533 MHz
Bus/Core Ratio:13
L2 Cache Size:1 MB
8k. Szerintem nagyon is barátságos ár érte!
[ Szerkesztve ]
Sajnos a 3,5 tonna ösztömeg feletti járműveknél a C kategóriájú jogosítvány irányozza elő a 1/1975. KPM-BM rendelet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk.: Amúgy a prociért a 8k tényleg barátságos...
[ Szerkesztve ]

Bezony. Eddig egy kia k 2500-at néztünk ki, de más kocsi nincs is. 
Kell a proci?
Mondom én, hogy barátságos. 

Socket 478 -ra keresek értelmes hűtőt, 2.4GHz-es melegedő
celeron-t kéne lehűtenie. A gyári hűtővel 70fokos a mostani melegben.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Jah az lemaradt, hogy windows-ba 70°C...
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Ford Transit vezethető B kategóriással, cégnél is ilyen van. Igaz ez nem a legújabb típus, de a 3méteres garázskapu befér és rá lehet csukni az ajtót.

Igazából itt a magassággal lenne a gond. 2,5 méter magas a cucc és 3 méter hosszú. Ezért kellene valami platós vacak. 

Nem a hűtőt kéne lecserélni, hanem a ház szellőzésén javítani...
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Levett oldallappal és nekifordított szobai ventillátorral is 65°C-os. Sajna már sokmindent kipróbáltunk, de itt csak a hűtőcsere marad. Valószínűleg apró gondjai vannak már a procinak és azért melegszik így, de cserére nincs pénz.
Tudom egy jó venti is van annyi, mint egy jól müködő ilyen kaliberű proci.

oregcsoka, igaz hogy kerestel valamelyik nap telefonon? 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Eladó lenne az alábbi konfig:
o 2,6GHZ/800/512 HT socket 478 processzor
o Asrock P4i865g i865-ös chipsetes alaplap
o 2x512 kingston 400-as memória.
o gainward 7600GS 256 AGP
Csere érdekelhet:
1 vagy 2db ddr2 533-as (667 nem tudom, hogy jó lenne-e.)
pci-e videókártya.
kerékpár 

pü ment 

Wah... Birka vagyok. Notebookamot akartam írni.

Tehát 533-as ddr2 noti ram (esetleg 667-es)
Bocs érte! 

Így van, segíteni szerettem volna, de nem vetted fel, látom azóta megoldódott a problémád.

Akkor még egy tippem van: vagy túl sok, vagy túl kevés a zsír a procin, esetleg nem fekszik fel rendesen a hűtő...

Nekem is ez az érzésem, hétvégén megyek aztán megnézem, mert a BIOS megfelelő feszültség adatokat ír ki. De azért továbbra is keresek egy ilyen hűtőt, biztos ami biztos alapon. Úgy is én fizetem, bár nagyon sokat nem akarok rá költeni
Ajándékba viszem egy leányzónak majd 
[ Szerkesztve ]

Ez nagyon sok. (mondjuk az egyik ismerős is ugyanilyen cipőben van) NEki rendesen illeszkedik a procira a hűtő.

Keresek chipset hűtőt? Valami teljes rézre vagy Coolink ChipChilla-ra (esetlg hasonlóra gondoltam) Ami fontos, hgoy a lefogató kis pöcke legyen meg hozzá. ( a "Z" alakú)

Mobil processzor!
Érdekel valakit mobil processzor lényegesen szerényebb áron, mint mondjuk a többi helyen?
Ha van elképzelésed akkor jelezd és leírom, hogy milyenek vannak, amik hasonlóak a megálmodotthoz.
[ Szerkesztve ]
Hali!
Ha van kidobásra ítélt (tkp. ingyen szabadulnál tőle típusú), de működőképes processzorod, azt is nyugodtan megemlítheted. Azok jobban érdekelnének... 

Nos...
van pentium pro (ha minden igaz 512-es verzió)
433-as celeron ppga
meg a sun alaplap + proci.
Hű... 
A Pentium Pro-tól és a 433-as Celerontól tényleg szabadulni akarsz?
Mikor és hova mehetek értük? 
Hm... nem rejtegetsz még esetleg egy 500MB-os merevlemezt is? 

Mit tudsz adni cserébe.

Legkisebb merevlemez 9 gigás. Meg talán valami 190MB-os van még (vagy 160MB)

Fuji +16X C25------------------------------------------48ft/db
Mappa 24 db-os hamburger alakú--------------290ft/db
Philips -16X Dvd tokban----------------------------100ft/db
Sony +8X C50-----------------------------------------50ft/db
Sony -16X Football C25----------------------------55ft/db
Sony -16X Normal cd tokban---------------------80ft/db
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

Sziasztok. Nincs valakinek elfekvoben 100as SD ramja? Lehetoleg minnel nagyobb 
Majd keresek valami csereárut... 
De egy 500MB-os merevlemez most nagyon kellene, mert a NexGen-es konfigom nem akar bootolni a 10GB-os lemezről. Egyszer megtette, megpiszkáltam, aztán azóta egyszerűen csak megáll a BIOS-os tesztek lefutása után... grr...

SCSI winchester nem jó esetleg? Van jó pár 3gigás és 4 gigás.
Találtam még ppga 500-as celeront és egy alá való alaplapot + pár pci videókártyát. AZ egyik 2MB-os, a másik 1 (de a takarólemeze nincs meg)
[ Szerkesztve ]
A SCSI winchesterhez van vezérlőd és kábeled is?

Üdv!
Ma vettem egy D-Link DIR-300 wlan routert. Net szuperul megy de a utorrentnél alul piros felkiáltó jel van: [link]
Pedig megy a seed. Mit kell csinálni hogy zöld pipa legyen? Hogy kell portot nyitni? Utorrentben?
Köszi!

Van egy vezérlőkártyám benne rammal és egy hotswapos keret is 6 hellyel. A winchesterekből nem tudom, hogy melyik működik pontosan. Van egy kábelem is hozzá.

Nekem mindig is piros volt, de sosem volt vele gondom. 

Khm,khm...van éppen egy 800MB-s Maxtor vinyóm(model 7850AV),csak porfogó.
Na meg van egy Seagate ST-225-ös,21.4MB-os.Nagyon nagy és nagyon nehéz...
[link]
Nem mondtál az alaplapra semmit.Rá merjek indítani? 
"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

Hosszú lenne leírni...Van egy magyar oldal,[link],bátran regisztrálj be,én is ott tanultam meg torrentezni.
"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."
(#3043) juliabrilke válasza LamerGyuri (#3041) üzenetére

Nem mondtál az alaplapra semmit.Rá merjek indítani?
Ez rám vonatkozik? 
(#3044) LamerGyuri válasza juliabrilke (#3043) üzenetére

"LamerGyuri válasza akosf üzenetére"
Fejléc...Ha feléd van kérdés,megszólítalak külön. 
mod:na meg tőled nem is kaptam lapot,csak proccot.Az meg szépen 'muzsikál' azóta is 
[ Szerkesztve ]
(#3045) juliabrilke válasza LamerGyuri (#3044) üzenetére

Bocs!

A piros felkiálltójel úgye azért van, mert a router tiltj azt a port-ot amit az utorrent használ.
Első lépésben: utorrent > beállítások > további beállítások > kapcsolatok > Port bejövő kapcsolathoz: Itt lesz egy ötjegyű szám ezt jegyezd meg.
UPnP és NAT pipa. DHT engedélyezés kiszedve(piros felkiálltójelen jobb gomb).
Második lépés:
Router menübe bele kell menni. Keresd meg a FireWall beállítást és ott engedélyeztesd az utorrent álltal használt portot.
Valami ilyesmit kell keresned:
Firewall setting > Remote Management : x Enabled Disabled Port Number : 57965
Ui.: DC és torrent lehetséges, hogy nem fog egyszerre működni.
[ Szerkesztve ]
428MB? olyanom van ha mindenigaz
Ha az neked jó, cserébe valamiért oda tudom adni
PÜ is megy
65.000 Ft-os jogsi (Fehérvár): www.pm-autosiskola.hu

Kösz!
A 800MB-os Maxtor mindenképp érdekelne! ( Arra már feltelepszik a Win2000. )
Kicsit elbizonytalanodtam az alaplappal kapcsolatosan. Múlt héten épp egy rakás 370-es alaplapot próbálgattam ( gyárottam az eredményeket a SuperPI topikosok számára ), lehet hogy összekevertem valamivel azt a lapot. Mindenesetre az olyan alaplapokat amelyekről hiányoznak alkatrészek én a kukába szoktam tenni, nem beépíteni... 
Köszönöm, de épp az előbb találtam egy 425MB-os Conner-t az egyik szekrényemben. Most telepszik rá egy Win98.
Már kezdek kiborulni hogy a NexGen-es gépre nem tudom feltornázni a Win2000-et. ( A SuperPI nem hajlandó Win98 alatt problémamentesen futni.
) Lassan már négy éjszakám ráment a dologra és hatalmas felfordulás van a szobámban...