Reméltem hogy az enyém lesz a 25 000 de kicsit lecsúsztam. 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos
Reméltem hogy az enyém lesz a 25 000 de kicsit lecsúsztam. 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Szia
Nekem van egy ilyen karim gyári adapterrel hdmi-s talán még a hangot is viszi:
[link]
Üdv ArmanD
-=Packard Bell Easynote TJ75=-
Hopp, észre sem vettem... 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Fenébe! Én meg pont elé lőttem.

Sürgősen vásárolnom kellene egy felültöltős automata mosógépet. Tudtok ajánlani valami jó márkát és típust? (már ha van egyáltalán a mai tömegtermelésben készülő készülékeknél ilyen) Tudtok mondani olyat amit semmiképpen ne vegyek mert annyira gagyi?
Előre is köszi.
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!

nekünk Electrolux van mar ker eve. eddig semmi gond nem volt vele. Az elozo Indesittel annál több
Csibe
Indesitre ismerős is panaszkodott. Mi most vettünk Samsungot (igaz elöl töltőset) kiegészítve 5 éves garanciával. Remélem bírni fogja.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Whirpoolt semmi szín alatt ne vegyél. Újonnan vettem 90-ért, aztán 4 évesen csapágyas lett, 15-ért vitték el. Azóta Elektrolux van. Bár ez sem fog 12 évet kibírni, mint a régi Hajdu Energomat thermál....
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

vörpúl ellen még egy szavazat! Nekünk is az van és egy fos! Csak annyit mondok hogy az adagolójába szárad a mosószer és az öblítő amit csak kínkeservesen lehet kipucolni és csak fél adagot tudunk mosni mert egész adagnál ereszt valahol amire nem tudtunk rájönni pedig 2x szétszedtem már.

Mi most az Euronicsban vettük a Samut. 70k volt maga a mosógép de csak 1 év garival (nevetséges hogy ennyit mernek adni rá a gyártók
). Viszont 7200 Ft-ért lehetett rá +4 év garanciát venni ami elvileg bármilyen meghibásodásra jó. Rábeszéltem anyósjelöltömet hogy vegyük hozzá ezt is mert sose lehet tudni. Évi 1500 Ft-ot meg csak megér hogy nagyobb biztonságban tudja az ember a drága eszközt.
Valakinek amúgy van ezzel a kiterjesztett garanciával tapasztalata?
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
PC eladó 29900Ft
Abit IS7-V AGP deszka
Intel Celeron, 2448 MHz
512MB PC3200 RAM
NVIDIA GeForce 6200 512MB AGP
Samsung HD321KJ 320GB IDE
HL-DT-ST GSA-H44N DVD író
Realtek RTL8139 Ethernet
AC'97 audio controller
HAMA PC-TV kábel 5 méteres eladó!, 2000 Ft
Sony DCR-HC23E kamera eladó, 5 db kazettával!, 20k
HD6870 DX11 új eladó 57950 Ft!
Prince of Persia: The Forgotten Sands eladó!, 2k
Érdeklődni priviben!
ҳ̸Ҳ̸ҳ AKCIÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k, NZXT 210 Source fekete: 9900 Ft

Üdv.
Eladó lenne eme termékek:
Sas HDD és Szünetmentes érdekelne valakit esetleg?
természetesen a bolti ár töredékéért megkapható
Eladó termékeim : http://href.hu/x/advn

Nem rossz...

A következő autóm nekem is 200LE körüli lesz... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nincs valakinek rossz 1db 512/DDR1?
Valamit adnék érte.... 

Szia, szerintem DVI hangot nem tud, digital video interfész, de köszönöm az ajánlatot.
EZT nem akarom megvenni valamiért, azt hittem van valakinek egy kicsit jobb, kicsit többért. De még nem adom fel.

János80!!!
Köszi...

Tudod mire gondolok? 

Köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólást a mosógép témában!
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!

Jó pénzért mi is kimossuk neked. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Sziasztok! Dreambox 500S hozzáértőkkel szeretném a kapcsolatot felvenni!!!
Csuma
Láss, ne csak nézz!

Ha jól rémlik a HD3xxx és HD4xxx sorozat még nem tud minden hangot átpréselni a hdmi kimeneten. Eredeti BluRay-nél asszem akadhatnak gondok. De inkább keresd fel a kinézett kártya topikját.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

szia
hát nem éppen. a majmot latom,de nem értem a koszonoet nyilvanitast
de szivesen. biztos valami jot tettem végre 
proci polirozas: http://href.hu/x/h7s6
SAS táp+adat kábel van valakinek kőlcsőnbe vagy meg is venném!?
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

Bocs, de ez kritikán aluli...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

most besűrűsödtek az események, plusz meg is szívtam 1 bizniszt, úgyhogy tartok egy kis szünetet.
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

Kiverte mi?! Mármint a biztosítékot.
Ad-m: priviben részletek? 

Ez most bünti vagy komoly? 

Azt mindjárt gondoltam! De itt nem pénzmosásról van szó! 

Srácok valaki ismeri Keenan Cahill a youtube-ról? Ez az a srác aki webkamera elött playback-el mindenféle számra a gnome kis fejével meg testével, mi munkahelyen órákat röhögtünk rajta hogy ilyen kis csirák mit keresnek a youtube-on , de amit ma találtam azon leesett az állam hogy ez kinek a fejéből pattant ki nagyon jó reklámszakember lehetett, akkor nézzük miről is van szó 
Video

ez qurva jóóó 
és amikor bemegy 50 is a szobába...huh...pomnt fasza ütemben megy az egész
színte 0 kts.-ből is miylen ütős klippet lehet nyomatni

Áhh ne lődd le más még meg sem nézte
De szerintem is kibaszott nagy!
[ Szerkesztve ]

Szerintem így is béna az egész. 

Neeem! kibaszott jó most már

ezt lájkolom

Valahogy meg kellett szólítanom Ad-m ot...

ArmanD.: bejövős a kissrác.
Legalább kicsit megpezsdült a topik. Mostanában nagyon enervált mindenki. 
[ Szerkesztve ]

Megpezsdült a topik?
Persze, mert büntit linkelt be valaki és nem heverték ki a sokkot. 
(#25037) Napfénysüti válasza juliabrilke (#25036) üzenetére
Meg se merem nézni ezeket a videókat. 
(#25038) juliabrilke válasza Napfénysüti (#25037) üzenetére

Semmi extra, csak egy kis szerdai bünti. 
Egyes jelenetei megzavarhatják a nyugalmadat és ez kihathat az egész napodra/munkádra. 

Van akinek i5-ös rendszere van?(vagy i7)Kozepes gamer konfig vagy jobb?1-2 jatekot meg szeretnek nezni hogyan fut egy "komolyabb" gepen!Neten neztem videokat,de igy nyilvan mas, h beszelgetunk,elmondja mi hoigyan fut.Lehetoleg Szfvar mert helybe tudok menni barmikor!Nem jatszani akarok hanem nezni hogyan futtatja a jatekot,esetleg 1-2 teszt programot a konfigja!Privibe irjatok akinel esetleg lehetseges ezt megnezni!Udv