Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#37001) MacCaine válasza honda23 (#37000) üzenetére

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzből már el is vihetted volna személyesen.

Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#37002) f27 válasza honda23 (#37000) üzenetére

f27
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem egyszer eltusoltak 10ezrem :)
A mutatvány a következőképpen volt.
feladtam egy terméket utánvétesen 10 ezerbe,
a szelvényt bedobtam kocsiba szokás szerint.
telnek a hetek én el is felejtettem hogy kültem cucot.
mikor takarítom a kocsi ajtajábol a szelvényeket nézem a szelvényt mondom ezt én meg sem kaptam.A termék tulaja nem szolt hogy nem kapta meg (egy notebook volt javítási dija) pedig ziher hogy verte volna az ajtom .Ha megkapta hol a pénzem? :U
Bementem postára mondom van egy csomagom átvették? Postán mondják igen már 5hete átvették.Mondom király akkor hol a pénze? :DDD
Leblokkolt egész posta monták holnap mennyek vissza addig kiderítik.
Másnap megyek szelvényem ott van pénzt megkaptam.
Kérdem hogyhogy nem hozták ki? Monták elkeveredett :Y
Mondom tényleg? hogy a fenébe keveredhet el valami mikor 5forint külömbség nem lehet a kaszába nemhogy 10k plusz? Erre nem jött válasz.
Ha nem megyek be sosem kapom meg a pénzem. :W

[ Szerkesztve ]

www.f27szerviz.hu BGA/CHIP szintü PS3 - XBOX360 -videókártyák-Notebook-ok -javítása . -----06-30-833-93-97

(#37003) D.Orion válasza f27 (#37002) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ismerős. Nálunk csekkfeladás volt így. Átnyomta a gépen a csekket és elvettet a pénzt. Egy hónap múlva jön a szolgáltatótól a cucc, hogy késedelem... Postára be és kiderült, hogy géphiba nem ment át a rendszeren. Szerintem csak simán elbaszta és visszasztornózta a beütéskor...

Csomagom nem egy tűnt már el postán, azon meg meg sem lepődök, hogy a törékeny címkével ellátott csomagolás mindig sérült. Jó pár panaszlevelet írtam én is és nagyon sokszor ordibáltam már a Köfém postán. Egyszer rendőr jelenlétében....

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#37004) siti

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

valaki tapasztal diginél olyat, hogy akadozik a net? néha pár percig, a pingek fele elvész, máskor meg semmi baja. cseréltem routert, próbáltam wifin is, de egyszer csak fogja magát a böngésző, nem tudja megnyitni az oldalakat, majd megy tovább minden...

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#37005) MacCaine válasza siti (#37004) üzenetére

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, nekem is hasonló hibajelenséget produkál. A megoldásra még nem jöttem rá. :(

Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#37006) MacCaine válasza Napfénysüti (#36992) üzenetére

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

SIKEEER!!! :DDD :C
Maximum 2 szavas mondatokat megért az ember. ;] :C :DDD

(#37007) lacko99 válasza MacCaine (#37006) üzenetére

lacko99
(kvázi-tag)

:DDD :DD :C :C

"gyerekek ennek süti íze van"by Bacsis : http://href.hu/x/ghd3 Saw4: "Csak egyszerűen beledobtam 2 kanál Tschibot és már sült is :D" !!8cm-s dupla Delta szerver ventilátorok eladóak !!PWM-esek!! brutál légszállítás (1,93 cm/perc)!!

(#37008) kovsol válasza MacCaine (#37005) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

nálam még egyszer se volt gond a digivel, 3gép+1xbox van rákötve a routerre és minden oké

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#37009) lacko99 válasza kovsol (#37008) üzenetére

lacko99
(kvázi-tag)

Nálunk is digi van és nekünk is 3 gép van rákötve, 2700ft-os csomagunk van, elég gyors :K

"gyerekek ennek süti íze van"by Bacsis : http://href.hu/x/ghd3 Saw4: "Csak egyszerűen beledobtam 2 kanál Tschibot és már sült is :D" !!8cm-s dupla Delta szerver ventilátorok eladóak !!PWM-esek!! brutál légszállítás (1,93 cm/perc)!!

(#37010) sedo válasza siti (#37004) üzenetére

sedo
(kvázi-tag)

Diginél ezt több helyen tapasztaltam én is, igaz még régebben. Éppen úgy, mint a tévéközvetítésnél a szar minőségű, elakadó, széteső képet. De ez ott, ahol én látom, már nem tapasztalható, vagy legalábbis nagyságrendekkel ritkábban. Én azt gondoltam, hogy azokon a területeken főként azért fordult ez akkor elő, mert viszonylag frissen volt telepítve a környéken a szolgáltatás.

(#37011) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

eh mégse

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#37012) tzimash válasza siti (#37004) üzenetére

tzimash
(senior tag)

Ja itt is, 2-3 hete kezdte. Azóta már ritkulni látszott, de tegnap meg ma megint többször előjött a jelenség. Van hogy csak harmadjára jönnek be egyes oldalak, de nem mindig ugyanazok, szóval így elsőre teljesen random a dolog.

"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

(#37013) vashal

vashal
(tag)

újra Fülei lan party akit érdekel

(#37014) D.Orion válasza vashal (#37013) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nagy kár, hogy túl öreg vagyok már ehhez, plusz általam kevéssé preferált játékok lesznek. Így simán kihagyom. :DDD

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#37015) siti válasza tzimash (#37012) üzenetére

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

megírtam a hibabejelentőre, majd reagálnak rá. vagy nem. de akkor rájuk gyújtom az asztalt.

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#37016) JohnnyX

JohnnyX
(senior tag)

Vga kabelt keresek, akar megvetelre, akar kolcsonbe.
Ma este kellene hetfo estig. Vagy megveszem!

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#37017) A@ron

A@ron
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Asus K50IN-SX011L gamer laptop táskával, egérrel eladó!! PÜ!

65.000 Ft-os jogsi (Fehérvár): www.pm-autosiskola.hu

(#37018) gyenge47 válasza deicide (#36978) üzenetére

gyenge47
(fanatikus tag)

Köszönöm még1x :R

(#37019) Ad-m válasza JohnnyX (#37016) üzenetére

Ad-m
(senior tag)

van egy fölös kábelem, ha eljössz érte, akkor viheted.

mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#37020) Xirtam válasza A@ron (#37017) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Gamer-nek elég túlzás! De azért hajrá!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#37021) Napfénysüti válasza Xirtam (#37020) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lassan már a számológépek is "gamer"-ek. :DDD

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#37022) f27 válasza Xirtam (#37020) üzenetére

f27
(senior tag)
LOGOUT blog

Mé a Super Mario nem játék vagy mivan? :DDD

www.f27szerviz.hu BGA/CHIP szintü PS3 - XBOX360 -videókártyák-Notebook-ok -javítása . -----06-30-833-93-97

(#37023) D.Orion válasza f27 (#37022) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát nem. :P

(#37024) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

.

[ Szerkesztve ]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#37025) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Ötletek, hogy Fehérváron hol tudnám beszerezni a BRAUN TexStyle 7 740 vasalót? Anyunak karácsonyra lenne.

(#37026) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ma kezdtem el játszani a Hard Reset nevű játékkal, azóta alig bírom abbahagyni, oldschool FPS de brutálisan szép fizikával és grafikával... :Y

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#37027) Pancsermeste válasza deicide (#37026) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)

Akkor ez nekem való!
Nem is értem, hogy maradt ez ki.... megyek, megveszem!

-= Pancsermeste® =-

(#37028) deicide válasza Pancsermeste (#37027) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok, tetszeni fog-e, a PH!-s topikokban enyhén szólva is inkább fikázzák.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#37029) Pancsermeste válasza deicide (#37028) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)

Hát majd kiderül... én kedvelem az ilyen oldschool FPS-eket.
Még az agyatlan komoly Sam is nagy kedvencem volt anno.

Viszont, lenne egy kérdésem (mindenkihez), mert ilyennel még nem találkoztam!

Adott egy lapitopi, 1 vinyó 2 fat partícióval, rajta xp home.
XP telepítő indít, mindkét partíció töröl, új partíciók létrehoz, ebből az első formáz gyors ntfs-el, erre telepít xp prof. Telepítés kész, újraindítás és bootloaderben mindkét oprendszer ott figyel. No, ez hogyan lehetséges???

-= Pancsermeste® =-

(#37030) deicide válasza Pancsermeste (#37029) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valószínűleg a partíció formázása a master boot recordot nem törli, ott pedig benne van a nyoma a régi xp-nek. Windows alól ki tudod törölni a bootválasztó menüt, de már nem emlékszem, hogy ezt hol lehet megtalálni.

(#37031) juliabrilke válasza deicide (#37030) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

boot.ini és msconfig

(#37032) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

mibe kerül egy olyan billentyűzet amin ki be kapcsolható világítás van ?

(#37033) Pancsermeste válasza juliabrilke (#37031) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)

Igen, köszönöm szépen, végül is már megoldottam, csak furi, mert ilyet még nem tapasztaltam. :U

-= Pancsermeste® =-

(#37034) juliabrilke válasza kovsol (#37032) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Mindegyiken van num lock. :DDD

Csak sosem kapcsolom be, mert kímélem a környezetemet a fölösleges energia használattól.

(#37035) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

eladó:
sony ericsson független w150 8hó gari
NIKON coolpix s3100 full extra, 14MP,35mm 26-130m 5x optika HDready video, tok, tartalék aku, 4GB sd
újra!! ÚJ 2TB külső USB3.0 3év garancia(belseje WD caviar green 2TB 64MB SATA3,könnyen kiszerelhető)
és még sok más

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#37036) Bencexp

Bencexp
(kvázi-tag)

Szoftverhibás Samsung S5230, bekapcsol, üdvözlő üzenetnél újraindul és kezdi elölről. Akksi lemerült, egy töltés után be tudom mutatni a hibajelenséget. Amúgy karcos mint az állat, de alkatrésznek jó lehet. Fénykorában Telenoros volt. Kétezeröccázé' vihető :D (2.500 HUF)

Van itt egy Logitech Wireless egér is, a hozzá tartozó érzékelővel (a billentyűzete nincs meg), USB+PS/2 csatis. Ceruza elemmel működik a cucc. Ezeröccáz. (1.500 HUF)

(Jövő hétvégén lomtalanítok, ha addigra ittlesz, akkor kuka :D )

Железный человек || Мы любим Windows Phone.

(#37037) cannibal válasza deicide (#37026) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Én is próbáltam a demo-ját steam-en. Tényleg jó játék. Párszor végigvittem a demo-t. Majd, ha elárazzák megveszem.

(#37038) Ad-m

Ad-m
(senior tag)

egy kis vasárnapi tukmálás:

GIGABYTE 9800GTX

CHIEFTEC 450W

BIOSTAR TA770 A2+ . AM2+ 4 magos phenom procit is kezel.

esetleg jófajta E2160-at cserélnék erősebbre ráfizetéssel. alapfesz alatt (1,28V) 3ghz-en megy jelenleg. E5x00, E7x00 érdekelne elsősorban, de Q6600 is jöhet.

[ Szerkesztve ]

(#37039) akosf válasza Ad-m (#37038) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam van egy E7600-as amit elcserélnék egy kisebb procira.

(#37040) Ad-m válasza akosf (#37039) üzenetére

Ad-m
(senior tag)

privátban dobj egy pontos összeget, amit rá kellene fizetnem.

[ Szerkesztve ]

(#37041) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Eladó cuccaim: [link]

(#37042) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Esetleg érdekel valakit egy Mustek 1200 UB Plus lapolvasó?
USB-ről táplálkozik... Viszont nálam már csak a port fogja...

(#37043) deicide válasza akosf (#37042) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, mindenképpen.

(#37044) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ez a meccs is kipipálva. :C Év elején is így kellett volna kezdeni.

(#37045) bim válasza Ad-m (#37040) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

Megvetted az MSI GTX260-at?

(#37046) a1rl1ne

a1rl1ne
(tag)

Sziasztok.
Keresnék kormányt+pedált nem túl gagyi változatban.
Ajánlatokat Pü.-ben várom.

I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road

(#37047) kerinagy

kerinagy
(senior tag)

Valakinek 2'5-es 160GB-os HDD 6000-ért?

Seegate Momentus 5400.5

(#37048) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Srácok egyik ismerősömnek (fodrász) keresek szalont ahol el tudna helyezkedni, ha tudtok ilyet szóljatok légyszíves. :R

(#37049) MunezXBK válasza Xirtam (#37041) üzenetére

MunezXBK
(tag)

Egyszer már érdeklődtem a routerre, de mint már régebben, erre sem válaszoltál...

Mennyi lenne az alja és mikor ill. hol tudnám átvenni?

(#37050) Xirtam válasza MunezXBK (#37049) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Privátot nem kaptam. És ez az alja, így is áron alul adom. :K Átvenni akár mikor áttudod. Csak egyeztessünk.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.