Mivel magyarázzák ezt a hatalmas hozamot? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
MunezXBK
(tag)
Frank: mindjárt 233-on az árfolyam... 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

juliabrilke
(PH! kedvence)
Nálunk is most hitel van+mellette fundaróka 2 személynek. Bár mi relatív magas árfolyamon vettük fel, de így is érezhetően megemelkedett a törlesztő részlet.
Igazából a kutyát nem érdekli és ameddig nem fog égni valami, addig nem is foglalkozik ilyen apróságokkal senki.
Akkor a reálhozam kifizetésről még nem is beszéltem.
Kedvenc 3 betűs bankunk lapít és nagyon kussol, hogy mekkora összeget is kellene neki utalni. Ha meg a hasára csap és azt mondja, hogy 0Ft, akkor ez van.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

juliabrilke
(PH! kedvence)
Kérdés. Ha a frank erősödik, mert mindenki abba menekül (ügye euró válság van, vagy mifene), akkor miért erősödik az euró a forinthoz képest ugyanolyan ütemben?
Helyes megfejtők között wellness hétvégét sorsolunk ki.
5 havi fizu rá, hogy a bank a mai napot nézi a levonásnál. Természetesen szigorúan csak a nap végén.
(#32005) Napfénysüti válasza juliabrilke (#32003) üzenetére
Ott nincs kalkulátor vagy nem tudod az azonosítóddal megnézni? Én le tudtam csekkolni mennyit kapok de nem is a 3 betűsnél voltam.
Bár a folyószámlám még náluk van de remélem jövőre váltok. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

jegmaci
(újonc)
Sziasztok.
Székesfehérváron új pc bolt nyílik agusztusban érdeklődőket [link]
Érdeklődni info@restartshop.hu
[ Szerkesztve ]
www.restartshop.hu
Mert az EUR/CHF kereszttől függetlenül a forint és az összes térségi deviza is romlik az euróhoz viszonyítva, így a frank hatványozottan romlik.
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

gyenge47
(fanatikus tag)
(javul)

Komi28
(tag)
Nálunk a boltba hozzák az árukat hajnal negyed 4-től, állandó mozgás van 
Szelektív gyűjtőnél hajnal fél 5-kor ill. este 23 óra után dobálja be nem betétdíjas üvegeket.
Kukamanók hajnalban keresik a még esetleg átvehető üvegeket és az aludobozokat tapossák laposra.
Ezek nem egyszeri munkák, mindennaposak 
Télen nem zavar, ablak zárva, de most nyáron hallani mindent mintha mellettem "dolgoznának".
(#32010) juliabrilke válasza Napfénysüti (#32005) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)
Igen, normális helyeken ez így működik.
De mint mondtam a betűs kicsiny bankunkról van szó. Amikor próbáltam őket felhívni, akkor megadtam minden adatot, erre közölte a géphang, hogy köszönjük a hívást, viszlát!
3x is megcsináltam hasonló eredménnyel. Még jó, hogy nem mondta be, hogy milyen számlaszámra utaljak x összeget a hiányom miatt.
deicide: forint mitől tud erősödni? Mert nem sok ilyet hallottam még. Legyen cserekereskedelem.
A forint meg olyan, mint a MOL. Emelek 6 forintot, csökkentek 3-at, emelek...
igaz, a frank javul.

D.Orion
(PH! kedvence)
Holnap emelek 10Ft-ot.. MOL... A magyar gazdaság annyira dübörög, hogy ha Etiópiában egyel több fűszál szárad el, akkor is zuhant a forint. Ha viszont beköszönt a világbéke, akkor meg nem erősödik. Manipulálva van az egész rendesen.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Nem 7-el drágul a benzin? 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

juliabrilke
(PH! kedvence)
Kezdek izgulni, hogy minden rendben lesz-e a portugál szőlő terméssel vagy a svájci jégkocka exporttal. Nehogy kicsiny forintunkkal történjen valami.
Ha meg kicsit is jobb lesz valami, akkor meg mehet a pánikkeltés és minden ok lesz.
Veszek egy lakatlan szigetet, elmegyek oda és rohadjon meg az egész világ.
Napfénysüti:a 10Ft-os emelést soknak találták, ezért a 7 Ft feletti rész a jövő heti nyeremény alapot gyarapítja.
[ Szerkesztve ]
(#32015) Napfénysüti válasza juliabrilke (#32014) üzenetére
Én is így gondoltam. Az utóbbi pár hét csökkentése lehet csak beetetés volt na de majd mostantól! ![;]](/dl/s/v1.gif)

D.Orion
(PH! kedvence)
Viccesen hangzik, de ez így is van. Ha most belegondolok csak abba, hogy IMF hitelre visszavásároltuk a MOL egy részét és közben ugyanezen szerződés egyik kisbetűs része alatt eladták az oroszoknak Európa legnagyobb gázmezejét(nem egy részét 100%-át)... Akkor mit vársz ettől az országtól...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Dodi72
(PH! addikt)
Hy!
és ez a munkahely keresés csak rosszabodni fog.Nagy multi cégnél szeptemberben az összes bérelt dolgozot elküldi.Szóval ha most találsz mákod van szeptemberben sajnos kizárva...
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

Dodi72
(PH! addikt)
Érdekes volt ez a MOL vétel is.Kb előtte 2-4hónappal azt szajkozták,hogy Gyurcsánék elverték az összes pénzt és - vagyunk.Erre kiderült még is volt pénz...
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

D.Orion
(PH! kedvence)
Én is hallottam ilyeneket több multi cégtől is. Pl.: Denso-tól biztos elküldenek így csomó melóst.

kerinagy
(senior tag)
Harman/Becker-ben is elviszik a teljes akusztikai gyártást Kínába december végéig...nem kevés emberről van szó.
Remek kilátások. 
(#32022) juliabrilke válasza Napfénysüti (#32021) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)
Tudod ilyenkor mit szoktak mondani.
Most rossz, meg nehéz, de majd hamarosan sokkal jobb lesz. Mint a gyerekeknek az orvosnál. Kár, hogy én már nem hiszek az ilyen szövegnek. 

gyenge47
(fanatikus tag)
Nekem azt mondták bőrdokinál, hogy aug 22re tudnak időpontot adni 
én meg most hirtelen semmit....
egész héten egy napra van fix melóm, és az természetesen szombaton lehúzni 11 órát a baumaxban

65.000 Ft-os jogsi (Fehérvár): www.pm-autosiskola.hu

-conrad-
(őstag)
Én nem így tudom, elvileg csak a most érkezett sort viszik tovább.

juliabrilke
(PH! kedvence)
E5300 + hűtő
2x2GB Geil Ultra
Gigabyte P35-DS3R
Esélytelen most eladni ezeket?
Abszolút nem, ár kérdése...

juliabrilke
(PH! kedvence)
Ok, akkor átgondolom. Csinálok egy listát és felteszem ezeket a cuccokat eladásra. 

juliabrilke
(PH! kedvence)
1x feltettem, de utána használtam.
Most úgy néz ki, hogy feldobom megint, pár cuccal együtt. Hátha valaki viszi őket.

Ad-m
(senior tag)
thx
kitéptem az eldurrant kondit, és csak beraktam a másikat (még forrasztás nélkül), és itt az eredmény:![]()
viszont a hőszenzor még mindig félre mér, de legalább nem csíkoz. át kell írnom a biost, hogy engedje 115 fok fölé, és ne lassuljon be ez fölött. kb 50 fokkal mutat többet a valósnál.
[ Szerkesztve ]
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

Pancsermeste
(senior tag)

-= Pancsermeste® =-

LampyG
(lelkes újonc)
Szép munka Gratula..
és amúgy a kondi nem meleg?

Ad-m
(senior tag)
nem nagyon. közben még 1-2 helyre raktam bordát, és most 10 fokkal kevesebbet mér, úgyhogy még biosban se kell turkálni.
thx
[ Szerkesztve ]

LamerGyuri
(fanatikus tag)
Ne nyafogj. Emlékszem, tavaly meg itt sírtál, hogy nem találsz semmit, kéne valami meló.
Lányom madaras tecsóban kapott pénztárosi munkát, mégsem nyavalyog. Se kaja, se pisi, se pihi, csak sok ........ vásárló zsinórban.
Hétvégére amúgy is esőt mond. Nem mindegy neked, hol vagy fedél alatt? 
"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

Laca73
(újonc)
Halihó! DDR-1 333-as ram nincs valakinek nagyon útban?

Pancsermeste
(senior tag)
Ma én is Re-Reflow-ztam egy VGA-t, aminek előtte szép kockás volt a képe!
Most így kemence után úgy tűnik, hogy jó lett....
Öregcsókáé a karcsi, és még nem is tudja a jó hírt! 
-= Pancsermeste® =-
Van 3db 256-osom

Ad-m
(senior tag)
gratu hozzá 
a csíkozós 3870et hűtés árban vettem (2000ft, zalman vf700alcu van rajta), és 10 forint volt rá a kondi. amíg megy, addig megy, vész esetén még mindig ott van az integrált hd4200.

LampyG
(lelkes újonc)
Ad-m kondikat hol vettél hozzá?

Ad-m
(senior tag)
ec bázis. elmondtam azt a 2 paramétert, amit Pancsermester írt, és az eladó már nyomta is a kezembe, és kérte a kemény 10ft-ot érte.

Pancsermeste
(senior tag)
Az azért nem egészen világos számomra, hogy hogyan is tetted be a kondit!???
Az eredeti felületszerelt volt, vagy furatból tépted ki? Ha furatból, akkor kijött mindkét lába a furatból, ahova aztán az újat bedugtad? Ha így, akkor hogyan rögzítetted, hogy érintkezzen?
Amúgy biztos, hogy érintkezik? Előtte kondi nélkül nem próbáltad? Mert előfordulhat, hogy anélkül is elindul, főleg, ha a 12V-os részben van, és amúgy jól szűrt a tápod.
-= Pancsermeste® =-

Laca73
(újonc)
Csak két slot van ezért kicsit nagyobb kellene,de köszönöm!

Ad-m
(senior tag)
kihúztam az előzőt úgy, hogy a forrasztóón ott maradt. majd átdugtam rajta az újat, és a lábait 2 ellentétes irányba feszítettem:
a maradék forrasztóónhoz is hozzáér, meg gondolom a lyuk széléhez is. nem volt kedvem forrasztani
de elővadászom majd, csak valami ratyi fajta van, már rég elkerült a weller páka. amúgy nem próbáltam kondi nélkül.
[ Szerkesztve ]
sufnituning. jóóójaz.
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

juliabrilke
(PH! kedvence)
Nem is tudom. Én azért biztosan rászánnám az extra időt, hogy egy kicsit biztosabban ragadjon a kicsike. 

LamerGyuri
(fanatikus tag)
ááálllaat!! 
Azért valami jobb minőségű kondit is vehettél volna; az is max egy százas.
"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

Pancsermeste
(senior tag)
Értem!
Azért csak forraszd be! 
Azért remélem, 105 fokos kondit kaptál!? Ugye ez szilárdtest kondinál nem is kérdés, de elektrolit kondinál oda kell figyelni erre is.
-= Pancsermeste® =-

Ad-m
(senior tag)
105 fokos. természetesen kapja majd a forrasztást. igazából tesztelni akartam, hogy egyáltalán működik-e a cucc, és azóta még nem kapcsoltam ki a gépet.
(#32047) LamerGyuri
ez volt a legjobb. telefonon és helyben is nyaggattam az eladót, hogy a japán verzió kéne, ami eredetileg volt a kártyán, de csak ilyen volt.

Xirtam
(PH! addikt)
Kedves Tom5,
Az általad említett CM 690 II Advanced (RC-692-KNN2) házat bruttó 26.500 Ft-os áron tudnám neked ajánlani.
Erről e-mailt is küldök.
[ Szerkesztve ]
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]