Keresek Amd X2/939-es procit 10k-ig!
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Keresek Amd X2/939-es procit 10k-ig!
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Szia! Csak 2db-om van, ha JohnnyX kolléga visszamondaná akkor a tiéd lehetne...

Akkor én is eladom és veszek egy nagyobbat. 

2 db Samsung ddr400 512Mb-os ram 4000Ft-ért eladó.
[ Szerkesztve ]

Megveszem azt is!
Komolyan.
Ha nem jon ma a vizvezetekszerelo, akar ma is jo lenne nekem.
[ Szerkesztve ]

Szia! Ment egy PÜ!

Ment pü.

Valaszok vissza!
En leszek a ddr memoria díler 

Fehérvár összes ddr1-es ramját összeszeded? Nálam még maradt egy példány.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Esetleg lenne valakinek 7900GS kártyája eladó? Kis nosztalgia miatt. 

Pontositok nem 2 db Samsung hanem 2db AM1 ddr400 512Mb.
Az ár változatlan 4000Huf.

Nem gond, nem lesz huzva egyikse. 

20k ertekben ajanljatok nekem elado alaplap+proci parost!
Lehet hogy el tudom passzolni a mostanit, ahelyett kellene.

Akkor ez nem jött össze. 
Eladó cuccok.
DDR memóriát keresek még mindig. Leginkább 2X1GB-ot.
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

Keresek olcsóDVD+R 8.5 GB Double Layer lemezt.lehetoleg 10-es pack-okba!
Kéne 2db 10-es pack.Jó áron!Aki tud irjon! 
Powered by:S2

Dodi72 a te embered. >> Topik <<
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Thank you 
Powered by:S2

Eladó C2D eredeti gyári hűtője
Sound Blaster Audigy 2 ZS hangkártya
Canon PIXMA MP150 multifunk nyomtató is keveset használt ,+ 1 db gyári ,fekete toner

Keresek dvd irot occsón.

Mit hivsz olcsónak ?
Van egy sata-s Samsungom ,azt hiszem pár hónapos még garis vagy két és fél évig.
Mennyit adsz érte ?

Mit hivsz olcsónak ?
Van egy sata-s Samsungom ,azt hiszem pár hónapos még garis vagy két és fél évig.
Mennyit adsz érte ?

Köszi az ajánlatot, de úgy néz ki, hogy lesz egy 7900GS. Persze hiszem, ha a kezemben van. 

ok, ha esetleg nem jön össze és még aktuális a dolog, akkor küldj egy pü-t 

Hali, nincs valakinek eladó slim PS2-je, okosítva esetleg 2db karral? Privátba pls.

A madarak azt csicsergik, hogy Pesten már át is vette.
Az a poén, hogy cserébe összejött volna még egy 8400GS is.
Nincs valakinek egy fölös , eladó kávéfőzője? 

Halihó, 80 Gb-tól felfelé keresek vinyót székesfehérváron, jövő hét szerdai átvétellel. Ajánlatokat várok, gari nem hátrány.

Menyit ér most egy 80GB-os IDE winchester? (WesternDigital)
80Gb-os SATA laptopvinyó érdekel? 7k.

Eladó 2db T-Mobile-os Samsung D600E ,minden tartozékával, az egyik készülék tartozékai még bontatlanok kivéve a tőltőt. Kérésre e-mailba tudok nagyobb képeket küldeni.A készülékek karc- és hiba mentesek./ átvétel személyesen, Székesfehérváron és környékén /.
A két készülék csak egyben eladó ezen az áron! Ár: 20000ft
Sziasztok!
foglalkozik itt valaki, vagy annak valakije xbox classiccal? Kéne egy kis training
![;]](/dl/s/v1.gif)

Epson FX-2190
A3-as matrixnyomtatot kellene szervizelnem, ugy latom 2 tu inkabb nem, mint veletlenszeruen mukodik. A szalagkabel is kezd rongyolodni. Palotai uton voltam Contaktban, honapok kordese mig megjohet a fej, budaorson sincs naluk.
Van valakinek 5lete, hova vihetnem itt fehervaron, illetve a helyszinen meg tudna valaki javitani?Surgosen kellene, az még beleferne hogy reggel elviszem (elviszi) es még aznap visszakerul. Szamlanyomtatasra kell, kb ezres nagysagrendut kell nyomatni vele jovohettol.

Palotai - Kelemenbéla kereszteződéses contact mögött a printerservice, társ-cégük én hozzájuk hordok midnen nyomtatót. Hátul be lehet menni kocsival az udvarra 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

ott voltam 
hy all
nincs valakinek elfekvőben Nokia N95-höz cumói pl aksi vagy gombsor esetleg füles vagy tv kábel???
http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

AGP-s VGA-t keresek 6.000Ft-ig. Sürgős lenne a dolog. 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
Sziasztok!
Mien internetet ajánlanátok Székesfehérváron a József Attila utca környékére?
Torrent szinte folyamatosan megy, esetleg játszanék is majd neten 
4megás DSL vagy valami Chello inkább?

üdv!
keresek 17/19 collos crt monitort. max 8k-ért. újszerűt, hibátlant, szépet.
nem baj, ha síkképcsöves 
"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

Hát ha torrentezel és számít az arány, akkor mindenképpen valami nagy feltöltéssel rendelkezőt keress. Ergo tré-online kilőve. UPC-nek egész jó a feltöltése, csak arra vigyázz, hogy egymás utáni 3hónap összeadva ne adjon ki 250GB-nál nagyobb adatforgalmat. Ebben az esetben jön a levél, hogy ejnye bejnye 
Most van ez a digi izé, nem tudom mi. Elvileg baromi olcsó és nagy le/fel töltési sebessége van. Mások nagyon dicsérik, én nem ismerem.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Épp ez a bajom. Chello szarakodik a torrentezőkkel. Legalábbis úgy hallottam.
Digi-ben meg nagyon nem bízok 
Lehet marad a 4megás DSL...

Nekem Chello van, ezeket a leveleket meg összetépem rendre. Jó eddig csak kettő jött. Nekem még nem volt semmilyen korlátozás pedig van adatforgalom dögivel...
Hány megás chellod van és mennyi a valós letöltés belőle kb.? 

10Mbit/1Mbit és ezt tudja is a nap 24órájában torrentnél, ha van elég feltöltő.
MÁS:
Keresek: Valószínűleg szükségem lesz egy S478-as hűtőre, amely elboldogul egy 2.8GHz/1MB-os Prescott-al. Occsó gyári is jó, sőt. 
Nekem Digi van 20/20Mbit nem mondanám azt, hogy megbízhatatlan. Szerintem teljesen jó.
MSI K9A2 Platinum, AMD X2 6400+@3,5Ghz, Gigabyte HD5770 1GB SO, 4GB DDR2 Goodram, Segate 1TB+ 2* 250GB WD
Több digis ismerősöm is van, és mindnek tökéletesen megy 0-24.
És asszem már újabb csomagjaik vannak, 20/10mbit 2,5ér meg 30/15mbit 5k ért, nevetséges összeg, ennyiért ha a negyedés is tudja megéri. Hűségnyilatkozat és korlátozás nélkül.
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+
Nekünk - ha minden jól megy - holnap kötik be, jövő hét végére tudok majd én is nyilatkozni róla...
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984
Üdv.
Kösz a választ midnenkinek
Tehát ha jól értem akkor egyik kábel szolgáltató sem tré?
Tehát pl. egy 10megabites Chello vagy Digi esetében ha a torrentezek és elég sokan töltenek fel tehát az nem szab határt akkor egy 1megabites netnek a 10x-esével azaz 132x10=1320K-val töltenék a nap 24 órájában? 
Ha ez így van akkor az ADSL elbújhat a kábel net mögött. A magasabb feltöltési sebességről nem is beszélve. Kicsit elbizonytalanodtam, eddig 4megás DSL volt kitűzve 
Érdekel valakit:
Új Giga 9600GT 1GB: [link]
RMA-ból visszajött OEM Sapphire 3650 512 DDR2: [link]
Ugyancsak RMA-zott, OEM Sapphire Pure Crossfire rd580-as alaplap: [link]
Ha valakinek nem sürgős és inkább spórolna a pk-n, jövő vasárnap haza tudom küldeni Fehérvárra.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
10-es chelloval az életbe nem szednél 1320K-val ,mert a feltöltésed enyhén szólva gyengusz.
Diginek viszont marha jó a feltöltése 
MSI K9A2 Platinum, AMD X2 6400+@3,5Ghz, Gigabyte HD5770 1GB SO, 4GB DDR2 Goodram, Segate 1TB+ 2* 250GB WD