Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1001) bim válasza akosf (#998) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

ilyen kellene csak ennél hosszabba.

(#1002) juliabrilke válasza bim (#1001) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Gyorsabb voltam.... :P

Egyébként árban gyilkos ára van. 40$/db+posta. Viszont nem 20cm-es volt a legnagyobb, hanem csak 10cm-e. :( Többet egyberakni meg kész anyagi csőd lenne.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#1003) Tom5 válasza bim (#1001) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mik vannak... :Y :R

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#1004) bim válasza juliabrilke (#1002) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

mit találtam? 38 centis

már csak IBM-es kapcsolat kell hátha szerverekből lehet eltulajdonitani. :D

(#1005) juliabrilke válasza bim (#1004) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

:B

Én nem ismerni nagy kék hajó fedélzete. :DDD

Egyébként nem hiszem, hogy a szerverekhez kellenének ilyen cuccok. Legtöbben integrált vga van.

Ha jól láttam itt kell kutakodni... http://www.spectra.de/

[ Szerkesztve ]

(#1006) Pancsermeste válasza bim (#997) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)

Szia!
Ilyen 90 fokos fordítót, ill egészen rövid kábeleset láttam már. Fusizni is lehet... természetesen... de nem hinném, hogy a hosszú kábel jótékony hatással lenne az adatátvitelre, ráadásul egy-két vezetéken nagy áram is folyik (lényeges: vezeték keresztmetszet / vezetőképesség!)
Mindenképpen meg kellene oldani a kábel megfelelő árnyékolását, esetenként erenkénti árnyékolás is szükséges lehet.
A legjobb lenne vmi gyári megoldást találnod, bár nem hinném hogy túl hosszú létezne ebből... vagy ha mégis, alkalmazásával valószínűsíthető VGA fagyás de legalábbis overlock bug (PCI-E X1)

-= Pancsermeste® =-

(#1007) bim válasza Pancsermeste (#1006) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

előrébb jutottunk.fentebb páár hsz.-al van kép is gyárirol.
csak 38centi a max hosszuság amiben lehet szerezni.
csak honnan és mennyiért?

(#1008) Pancsermeste válasza bim (#1007) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)

Aham... csak ezeknek a kábeleknek az a hátrányuk, hogy csak "2D-ben flexibilisek" -belső összekötésre szokták használni.
Ha ki akarod vezetni a házból, akkor pont abba az irányba kell vezetned, amerre nem flexibilis, tehát csak 90 fokos "csavarással" oldható meg, viszont ebben az esetben kb. a kábel szélességével rövidül... márpedig meglehetősen széles kábelről van szó...
Sztem min. 50 cm kellene.

-= Pancsermeste® =-

(#1009) bim válasza Pancsermeste (#1008) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

lehet elég lenne a 38 centi is ha a gép teteje felé vagy az alja felé kezdeném el vinni...
mondjuk a ház alá tenném.vagy nem tudom.ez csak egy proba lenne ha hozzájutnék egy ilyen kábelhez. :B

(#1010) akosf válasza bim (#1007) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy látom a www.spectra.de oldalról származik a 38 centis toldó. Esetleg nem lenne érdemes velük felvenni a kapcsolatot? Persze, egy 50 eurós tétel biztos lesz belőle...

[ Szerkesztve ]

(#1011) akosf válasza juliabrilke (#999) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majdnem olyan mint ez itt, csak az U5SD-ben már egy tokban van a lebegőpontos egység is. Ritkaság, holott az UMC procija a legerősebb 486-os, azonos órajelű Intel, AMD illetve Cyrix processzorokkal összevetve.

szerk.: Ha megnézed, a cpu-world.com-on nincs is adat róla.

[ Szerkesztve ]

(#1012) bim válasza akosf (#1010) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

bevallom egy picit sokallom az árát.
ennyit azért nem szánnék rá. :B

(#1013) akosf válasza bim (#1012) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az orvosom tanácsára havonta veszek valamit a gépembe hogy lelkileg rendben legyek.

:C

[ Szerkesztve ]

(#1014) juliabrilke válasza akosf (#1011) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Gondolom működik is... :U

Transmeta projekt teljesen kilőve akkor? :U

(#1015) juliabrilke válasza bim (#1012) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Én egyszer átrégtam ezt a témát már. Akkor nkem egy 90°-os pci-e és egy pci-x fordító kellett volna a lapomba. De amikor megláttam az árukat + postaköltséget... :Y

Hagytam az egészet a francba... :C

(#1016) Lamair válasza juliabrilke (#981) üzenetére

Lamair
(senior tag)

jaja 92es :B

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

(#1017) Kloden

Kloden
(senior tag)
LOGOUT blog

Keresek mobilt 10.000,-Ft-ig, legyen rádió rajta és ne kinyitható/csúsztatható legyen.

Gyönyörű gyerekeim vannak. Hálistennek a feleségem megcsalt.

(#1018) Lamair válasza Lamair (#1016) üzenetére

Lamair
(senior tag)

hátaakkor szfvár eladó a kártyám hirdetés itt :C :K

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

(#1019) juliabrilke válasza Kloden (#1017) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

A rádió ne legyen rajta kinyitható és csúsztatható? :DDD :D Bocs.. :U

(#1020) JohnnyX válasza juliabrilke (#990) üzenetére

JohnnyX
(senior tag)

Hat eleg regota megvan nekik, mikor kiepitettem a kabelezest akkor 1mbites volt, es 9xxx-et fizettek, azota volt ugye savszel emeles, de a szerzodesukbe nem kukkanthattam bele. Lehet hogy azota is 5k-t gombolnak le rolam, mikozben olcsobb lett, mind1 :F

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#1021) akosf válasza juliabrilke (#1014) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom működik is...
Igen. De csak a hétvégén lesz bedobozolva.

szerk.: Ugyanis holnap jön meg hozzá a házacska. :)

Transmeta projekt teljesen kilőve akkor?
A HP thin kliens nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, így továbbra is keresem az aláírásban szereplő alaplapot. Na meg kellene egy Transmeta Efficeon processzoros megoldás is...

[ Szerkesztve ]

(#1022) Kloden válasza juliabrilke (#1019) üzenetére

Kloden
(senior tag)
LOGOUT blog

A rádió lehet kinyitható, sőt örülnék ha az lenne! :D

Gyönyörű gyerekeim vannak. Hálistennek a feleségem megcsalt.

(#1023) bim válasza juliabrilke (#1015) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

szomru...
ha belebotlasz az ebay-en egy ilyenbe akkor gondolj rám. ;)

(#1024) juliabrilke válasza JohnnyX (#1020) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Most ha jól emlékszem, akkor 9k a 8Mbites net. Ha lejár a hűségnyilatkozat, akkor gyorsan kell tárgyalni a szolgáltatóval egy árkorrekcióról. :U

(#1025) juliabrilke válasza akosf (#1021) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Házacska? Pontosan mi is lesz?

Kis gépet építek én is. Ha mindek ok, akkor a mostani lapom belefér egy kisebb kofferba. :C
Bár igaz, hogy p3-as, de agpvel és tualatin procikat is kezeli legalább. Transmetánál tutira erősebb lesz. :K

MB860 nem hiszem hogy sokkal gyorsabb lenne a mostaninál (szerintem)

Egyébként meg lehet, hogy azért tűnik lassúnak a transmeta, mert váltogatja dinamikusan a sebességét. Nem egy helyen olvastam, hgoy kell neki 1-2 másodperc, ha nagyon terheled, hogy elérje a maximális órajelet. Ha viszont csak egy intézőt nyitsz meg, akkor lehet, hogy nem is állítja az órajelét maxra.

Ja...Találtam egy ilyen gyöngyszemet is. :U ULV-s celeron proci van benne és ilyen kis hordozható gép. (noti? :F )

[ Szerkesztve ]

(#1026) juliabrilke válasza bim (#1023) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Minden germán nyelvtudásomat bevetettem, de 116713 cikkszámú termék, mint amit a pdf-ben adtak meg egy pcie 1x 8cm-es riser cardra mutat sajnos és nem a 38cm-es 16x-osra. :W

Ilyen van viszont. Azt nem értem, hogy 38cm-es kábelt ír rá, de a képen nem stimmel a foglalat és a neve akkor miért PE-Flex16-15 (15cm-nek a kábel hosszára kellene utalni, nem? :F )

(#1027) juliabrilke válasza akosf (#1021) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

IC-Chinától rendelsz még majd valamit? Lehet, hogy nekem is kellene 2 proci tőlük.

(#1028) bim válasza juliabrilke (#1026) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

szerintem a PE-FLEX 16-38 lehet ami nekem jó lenne..én is ugy gondolom hogy a 15 a végén a kábel hosszát jelentheti.

(#1029) juliabrilke válasza bim (#1028) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Neked van eladó reaper memóriád?

Itt keres valaki ilyet...

(#1030) akosf válasza juliabrilke (#1025) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Házacska? Pontosan mi is lesz?

Szerintem már mutattam: Gigabyte GZ-M1

[ Szerkesztve ]

(#1031) akosf válasza juliabrilke (#1027) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

IC-Chinától rendelsz még majd valamit? Lehet, hogy nekem is kellene 2 proci tőlük.

Nem. Gondolkodtam hogy rendelek tűlük egy Nx586-ost, de amíg nincs alaplapom addig minek. Meg az valószínűbb hogy komplett gépet találok.

[ Szerkesztve ]

(#1032) juliabrilke válasza akosf (#1031) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Slot1 procid vagy socket 370--> slot1 proci átalakítód van? Neked minid van elfekvőben fölös cuccod... :U

(#1033) bim válasza juliabrilke (#1029) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

voltak...
elkeltek már. :B

(#1034) akosf válasza juliabrilke (#1032) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs. A Slot-1 és Slot-A megoldásoktól borsódzik a hátam, eddig sikeresen elkerültem őket. Bár ha jól tudom, P2-es csak Slot-1 kivitelben van, úgyhogy ami késik az nem múlik. :)

szerk.: Természetesen a mobil kivitel nem Slot-1 tokozású...

[ Szerkesztve ]

(#1035) JohnnyX

JohnnyX
(senior tag)

A Fehervar Rugby Club szeretettel varja a rugby-zni vagyo fiatalokat 18-30 eves korig!
Tovabbi reszletek, idopontok a honlapon!

:))

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#1036) juliabrilke válasza akosf (#1034) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

1k-ért kaptam egy full dual slot1-es alaplapot, minden integrált vacak scsival, meg ilyenekkel.
Lenne bele egy processzor kártya és így 3 proci lenne benne. :DDD

Tiszta hüyleség, de poénnak jó nagyon. :U

(#1037) juliabrilke válasza JohnnyX (#1035) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Amerikai football nincs esetleg? Azt már játszottam is már. Ha jól emlékszem, mondjuk akkor nem sokban tér el a kettő.

(#1038) Reac^ válasza akosf (#1030) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csatlakoznék, ezt a házat sztem már linkelted. Akkor is nagyon tetszett most viszont bárki konfigurációt kér azonnal felhozom neki a minit és az előnyeit, persze mindenkinek tetszik.
Mostanság lépünk a tettek mezejére több konfiggal is, viszont még sose láttam testközelből ezt a házat. Nagynehezen a 250edik google kereső oldalon találtam a belsejéről fotót, engem meggyőzőtt bár szivesen megnézném élőben. Nincs vkinek ilyen?! :F :R

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#1039) juliabrilke válasza Reac^ (#1038) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ha jól tudom, akkor akosf-nek van már egy (vagy több) ilyen háza.

Vagy tévedek? :U

(#1040) Reac^ válasza juliabrilke (#1039) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Májesztrál!

A héten jön a tűhegyű pálka és mod kellékek, poti, kábelek, ellenállások :K :B

Csak aztán előbb szúrok egy kis gyakorlást, ha még érdekel a dolog :U

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#1041) kem válasza Reac^ (#1038) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A süti utcában az inexben lehet kapni ilyet. Ha arra jársz biztos belekukkanthatsz:)
Az árára nem emlékszem sajna, de ott mindig lehet alkudni. Csak vigyázz mert ha több cuccot veszel egyszerre, akkor amit az egyikből lealkudsz, azt hozzácsapják egy másik cucchoz:D

szerk: egy forrasztás nekem is elkéne...
Egy Athlon XP alján kéne egy ellenálláshidat visszarakni a helyére, mert már csak 1 láb tartja.

[ Szerkesztve ]

(#1042) juliabrilke válasza Reac^ (#1040) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

"A héten jön a tűhegyű pálka és mod kellékek, poti, kábelek, ellenállások" :Y :Y

Nekem meg nincs S1-esem még. Költözgetés + nyaralás miatt kimaradt most egy ideig a buherálás, meg a gép az életemből sajnos. Neked még mindig a 8600GE van betervezve?

6800 elment rendesen?

(#1043) Reac^ válasza kem (#1041) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#1041) kem :

Húúú, lehet bemegyek, egyébként tudok nagykerről ilyet. Csak azért megnézném, bár öcsémnek lesz élesbe előszőr. Ő szombathely és fehérvár között hurcolná, kapaszkodót is heftülünk rá. Direkt ezért kellett a mini! :C

Lehet alkudni, ez vicc egy számtek boltnál :W

Athlon XP-t bevállalom, bár előreláthatólag az lesz a legkeményebb projekt, ugyanis ott vannak a legkisebb forrasztási pontok, ami valszeg sok előkészülést fog igényelni. Fény és nagyító is van :R

(#1042) juliabrilke :

Nekem még mindig a GE a projekt, főleg mert van egy kollega 1089/23xx/22xx körül hajtja a GE-t :Y :W

6800-al gondok vannak, ugyanis nem kaptam meg érte a pénzem h bassza meg :( :W

(#1044) juliabrilke válasza kem (#1041) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Szökik a kis mocsok ellenállás? :DDD :D

A ház a linken ~ 7500Ft volt, amit akosf belinkelt.
Inexnél 9100Ft tápmentesen. (minusz természetesen az alku :DDD )

(#1045) juliabrilke válasza Reac^ (#1043) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

"1089/23xx/22xx körül hajtja a GE-t" :Y :Y

A 6800-ast elküldted már postán vagy még az utalásra vársz?

Az Inex meg tényleg egy vicc... Meg az alkudozás, ha azt modnod egy cuccra, hogy nem kell. Modjuk számlát sosem szeretnek adni.. :U

(#1046) akosf válasza Reac^ (#1038) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem van most ilyen házam, de már tele vannak. Szerdán jön még öt, aztán még öt. Ha gondolod, készíthetek pár fotót a belsejéről. De előre leszögezném hogy ez a ház nem csak kívülről kicsi, hanem belülről is. Ha HDD-t akar beszerelni az ember, akkor könnyen bajba juthat, hogy belelóg a tápcsati a processzor hűtőventilátorába, vagy épp a RAM-okkal ütközik. Nálam az vált be hogy kiszedtem a HDD tartó keretet, majd a HDD-t a floppy helyére raktam be ( egyik furatot egy jó mm-rel bővíteni kell ), illetve az SSD. :)

szerk.: Pontosabban nem is SSD, hanem DOM ( Disk On Module ).

[ Szerkesztve ]

(#1047) Reac^ válasza akosf (#1046) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismerem a mATX házakat és a vele járó nyűgöket, mert nagyon sok ilyen HP masinával volt már dolgom.
Ez engem egyáltalán nem hátráltat, most sok mindenki újít, nem feltétlen van szükségük fullATXre.
Pl. öcsém koleszos és cipelné (arra meg tökéletes), aztán akikek ajánlom azok se egész nap a gépben turkálnak. Szóval ezek a nyűgök nem zavarnak, csak szerettem volna éles vétel előtt élőben látni egyszer ezt a házikót :R

5ösével nyomod őket? Az fasza, magánban vagy cégben foglalkozol velük? :U

(#1048) akosf válasza Reac^ (#1047) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

5ösével nyomod őket? Az fasza, magánban vagy cégben foglalkozol velük?

Csak magamnak veszem őket.
Valahova kell raknom a procikat.

(#1049) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Najó! Lehet mostmár én is benevezek egy ilyen házra, annyit beszéltetek róla:D
A nyomtatószervert be kell tömni valahova, mert csak ki van pakolva az egész egy polcra.
A power gomb meg egy régi házból kivett kapcsoló, ami 2 dróton lóg az alaplapról:DD

(#1050) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Nemtudétok véletlenül,hogy itt fehérváron ki foglalkozik uszásoktatással? Addig én is eljutottam,hogy uszoda. De azon kivül semmi online dolgot nem találtam a fehérvári uszásoktatással kapcsolatban.
Van vkinek vmi tippje? Lehet vér gáz,de nem tudok uszni és szeretnék megtanulni 26éves fejjel :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.