Nálad is fekete? 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Nálad is fekete? 

az bizony... de ez már nem az omega
sajnos. annak zold volt 
proci polirozas: http://href.hu/x/h7s6

mikor szuntetik be a riadot,nem tudjatok? vagy ezt még nemtudni?
proci polirozas: http://href.hu/x/h7s6

Passz, majd ha javul az idő. Találtam egy hasznos honlapot. Lehet reggelente érdemes megnézni. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Mi feketelistások tartsunk össze... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mindjárt kimegyek megnézni. Lehet az enyém is valami alacsonyabb besorolású gép. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Holnap sok ismerős arccal fogok találkozni a buszon? ![;]](/dl/s/v1.gif)

vagy csak simán megnézitek a szekesfehervar.hu -t
azt írják visszavonásig érvényes.
Ha pü. -t írsz, mindig írd oda,hogy mivel kapcsolatban! Köszi.
(#26009) Napfénysüti válasza juliabrilke (#26007) üzenetére
Pamm-pamm! 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
(#26010) juliabrilke válasza Napfénysüti (#26009) üzenetére

Akik buszoznak majd velem együtt azok mást fognak mondani. Csatlakozol reggel? 
(#26011) Napfénysüti válasza juliabrilke (#26010) üzenetére
Ha Fehérváron laknék és felajánlanának olyat mint Miskolcon én élnék vele és inkább jönnék melóba busszal. De így hogy 20km-ről kell utaznom nekem marad az autó. Bár a matricát cskkolnom kell hogy milyen. 
(#26012) juliabrilke válasza Napfénysüti (#26011) üzenetére

Egy Hondán? Csak szuper zöld lehet. 
(#26013) Napfénysüti válasza juliabrilke (#26012) üzenetére
Jah főleg olyan töppedt katalizátorral mint ami nekem van. Valami kis félméretű cucc van az eredeti helyén. Majd azt is szerválhatok. 

Januártól fő vagy mellék állást keresek.
Windows-Linux mail-www-samba szerver és kliens ismeret.
Konkrétan jelenleg bármilyen munka érdekel amin számítógéppel vagy azon dolgozhatnék.

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Most hogy mondod... gőzöm sincs hogy a kocsink hátsóján milyen színű matrica virít. Ideje megjegyezni 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos
Asszem a mai nap top témája itt a környezetvédelmi matrica. 

Boldog pénteket...khm... csütörtököt mindenkinek! 
Utolsó munkanap ebben az évben! 

Keresek ThinkPad billentyűzetet: [link]
Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com
(#26020) Napfénysüti válasza juliabrilke (#26018) üzenetére
Nekem is ma lesz az utolsó. 
Megnéztem: zöld a plakett az autón. Öjöméébótotááá! 
(#26021) juliabrilke válasza Napfénysüti (#26020) üzenetére

Kollégának el ne mond, hogy fekete vagy piros plakettet feltételeztél egy Hondánál. 
Melyik plakett zöld, a kerek vagy a 8szögletű?
Az én 10 éves F Astra-m is piros, de van más színű matricám is, ami a műszaki érvényességét jelöli.
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
A nyolcszögletű ami a környezetvédelmi besorolást mutatja. Amúgy tökre nem értem hogyan zöld nekem de mindegy. Ilyen és örülök. 
[ Szerkesztve ]

Az autó motorjának típusától függ, nem a gépjármű korától.
Ergo kurva szarul van megalkotva ez a rendszer is.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
amúgy ez a tipikus magyar bürokrácia, hogy a szálló por túllépése esetén nem a dízelt és fafűtést tiltjuk be, hanem a túl sok NOx/COx/stb kibocsátó autókat, amiknek közük nincs az egészhez...
D.Orion
a motorja pedig általában a korától szokott függeni 
[ Szerkesztve ]
minden rendes embernek van otthon voodoo
Akkor neked a forgalmiban a V.9 mezőben milyen szám van? Vagy valami vadiúj hondád van?
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Nem feltétlenül, mert pl egy 10 éves opel más matricát kap, mint egy 10 éves bmw. Erre gondoltam mikor a motor típus szerinti osztályozást írtam. Egy márkán és típuson belül természetesen valszeg ugyanaz a matrica van. Bár azért itt is vannak kivételek, mert pl Toyota Hiace-ból a D4D motoros jobb matricával rendelkezik, mint a sima turbo dízel. Azonos az évjárat és ugyanúgy dízel, de más a motor befecskendezése/vezérlése (most nem tudom pontosan mi a különbség)
Nem, már 13 éves. De ezek szerint tényleg szar a rendszer.
Én azt hittem piros vagy max sárga plakettes. Ha megyek melóba és nem felejtem el megnézem a forgalmit.
(#26029) juliabrilke válasza Napfénysüti (#26028) üzenetére

Ilyen egészséges cuccod van? Milyen kocsi ez? Valami napelemes vagy felhúzható? 

Biztos lábhajtós Flintstones model. 
02 szerepel a V.9 mezőnél.
(#26032) Napfénysüti válasza juliabrilke (#26029) üzenetére

És még a színe is zöld! 
(#26033) madarasz92 válasza Napfénysüti (#26032) üzenetére
Új kocsit vettél? 
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation
(#26034) Napfénysüti válasza madarasz92 (#26033) üzenetére
Aha. Hát nem gyönyörű? És gazdaságos meg környezetkímélő. Sőt még jó kondiban is tart! 
Az izgis, akkor neked az alsó matricádnak, ami a környezetvédelmi osztályba sorolás, annak pirosnak kell lennie, nekem is 2-es ugyanis, ha zöld az alsó, annak örülni kell... 
(#26036) juliabrilke válasza Napfénysüti (#26034) üzenetére

A fékezést vasmacskával vagy lábbal oldod meg? 
Igazad van: plakett és besorolás
Ez alapján pirosnak kéne lennie. 
(#26038) juliabrilke válasza Napfénysüti (#26037) üzenetére

[drámai zene]
Dam dam daaaaam!
[/drámai zene]

(#26039) Napfénysüti válasza juliabrilke (#26038) üzenetére
Inkább egy L.Miki örök klasszikus dukálna! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#26040) juliabrilke válasza Napfénysüti (#26039) üzenetére

Miért? Szerintem mind a kettő eléggé büntet. 
Hamarosan munkaidő vége, géptelepítés, új kártya, pezsgő. 
(#26041) Napfénysüti válasza juliabrilke (#26040) üzenetére
Hazamentél már? Akartam ST-on köszönni. 

Független Sonyericsson K850 teló eladó. Kicsit kopottas, de tökéletesen működik! Érd kizárólag privi vagy tel!

Sziasztok! Ha valakit érdekel olcsó pöpec automata mosógép, a Palotavárosban talál.
Eladóvá vált:
Samsung D600 telefon (kifogástalan)
Pinnacle tv kártya (szintén kifogástalan)
Roadstar mp3 lejátszó, a füles csatija kicsit kikopott, esetleg spray-vel vagy némi javítással megoldható, ezenkívül nincs más hibája.
Hamarosan jönnek a részletek 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Vennék holnap délelőtti átvéttel olyan 20000FT környékén médialejátszót ha van valakinek eladó.
Nekem volt ilyenem kiskormban
Toltam vele mint az állat ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Csokiért vihető telefonokat keresek!
Nem válogatok, bármi jöhet.
( (OO)===V===(OO) ) KÖSZÖNJ HA PRIVÁTOT ÍRSZ, ÉS FIGYELEM KI MIKOR VAN FENT, HA NEM VÁLASZOL.postával csuszásban... <---'58 fury Az előítéletek alapja a tapasztalat//// Csak akkor szólalj meg, ha a mondanivalód értelmesebb mint a csend!
Csokiért vihető ilyent keresek! Lehetőleg teletankolva, helyben, még ma!!!

Keresek: XBOX 360-hoz VGA kábelt! Lehetőleg minél hamarabb.
Erről beszélek, utángyártott vacak nem érdekel!
PÜ-re válaszolni kellene! Utánvéttel nem postázok: 1.Drága és több ideig tart amíg kézhez kapom a pénzt. 2.Ha átakarnálak verni azzal is áttudnálak! Megbízhatóságom itt : http://href.hu/x/fnm1