én a kicsivel is beérem
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral

én a kicsivel is beérem
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Keresek munkatársnak:
Socket 478 alaplapot + 512MB DDR1
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Nálam van ilyesmi, hogy:
Asus P4RD1-MX
Asus P4GD1
2 x 256MB OCZ DDR500
4 x 256MB A-Data DDR600
2 x 512MB A-Data DDR600
Vagy ennél fapadosabbat keressek?
szerk.: Megjegyzem mindkét lapban működik a CT-479-es adapter.
[ Szerkesztve ]

az a 600 -as ram de jól jött volna a régi DFI lapomba amibe egy mobil a64 volt szarrá húzva és az én ramjaim csak 510Mhz -t bírtak
mondjuk egy 400-as corsair ramtól ez az 510 is igen szép eredmény volt 
[ Szerkesztve ]

Sokkal fapadosabbat.
566-os Vitesta-t én is tudnék neki adni. 
kovsol: Hynix D43 400MHz@560MHz norm+0.45V(+hideg téli éjszakás léghűtés) ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Ez inkább 68 éven felülieknek és akik beveszik 
-=Packard Bell Easynote TJ75=-

Korrekt effektek és a kötelek se látszódnak annyira. Kemény gyors jelenetek és sok bennük az izgalom. Már ha kibírod röhögés nélkül. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

[Itt a Dell laptopom eladó...]
[Itt pedig az Albacomp laptopom eladó...]
Ha valakit érdekel jelezze privibe..
-----== Web Design tervezés, programozás : www.don-peter.webege.com ==----- ----== Ács-állványozás minden szinten szinte minden! ==---- ----== Hungary Neo-Geo Fan Forum : www.neo-geo.hu ==-----
Esetleg MSI GeForce GTS 450 Cyclone (1GB, GDDR5) érdekel valakit ?
Full tartozékos , és sok gari van rá .
Akit érdekel irjon és mondjon árat !
Jobb VGA-ra ráfizetek !
[ Szerkesztve ]
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation
Esetleg érdekel valakit egy Corsair VX450-es tápegység?
Működőképes, de használva nem volt.
Még van rá 2,5 év garancia... 10.000 Ft

Javít itt valaki tft monitort?
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

shankeesham talán. Én is épp most írtam neki pü-t. 
Van egy fióknyi régebbi memóriám. Ilyesmi érdekel még valakit?
SIMM, SDRAM, RDRAM, DDR, egy részük ECC, bufferelt.
Akad néhány lassabb, kisebb méretű DDR2-es modul is.
Ha valami kell, jelezd, utánanézek, hogy van-e belőle.
EDO?
Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

EDO lehet itt nálam is van. Lefotózom, mert nem tudom mi ez.

Basszus mennyit kerestem egy ilyent márminden felé. Beszámítasz esetleg valamit? Hova szól a gari?

Akar eladni mostanság valaki vga-t ?
Az bombázhat üzenetekkel !
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation
Van EDO is. Milyeneket keressek?
SIMM Stack!!! 
[ Szerkesztve ]
PCX-es a papírosa. Beszámítani... azt most nem tudok.
Rengeteg kacatom van, inkább megszabadulnék tőlük.
2x32MB vagy 2x64MB. 
Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD
Ahogy nézem nem túl sok memóriát lehet belepakolni. 
[ Szerkesztve ]
Van mindegyikből, több is.
2x32MB EDO SIMM72 -> 1000Ft
2x64MB EDO SIMM72 -> 1500Ft

Eddig fogalmam sem volt, hogy mi ez. Na jó azt sejtettem, hogy ram bővítő. Thx, a leírást, valami gyűjtőnek majd odaadom.
Még arra is lusta voltam, hogy rákeressek felírat alapján. Nem gondoltam volna, hogy Mac-hez való.
Egyébként ez milyen tipusú ram ami benne van? 
[ Szerkesztve ]

Gyerünk emberek. Lassan lehet meccsre menni! 

-----== Web Design tervezés, programozás : www.don-peter.webege.com ==----- ----== Ács-állványozás minden szinten szinte minden! ==---- ----== Hungary Neo-Geo Fan Forum : www.neo-geo.hu ==-----
Már nem sok van hátra.
Mez, sálak kikészítve.

Ki foci ki jégkorong meccsre.
Vicc az egészben az, hogy 3 éve ígérgetik, hogy úgy lesznek megszervezve a sportesemények, hogy ne üssék egymást. Kapják be, hogy erre sem képesek...
[ Szerkesztve ]

Ment a privát vissza. 

Lehet szurkolói busz lesz belőle, mert a franc tudja hogyan tudok oda kijutni busszal/repülővel/lóval.
Főleg így, hogy minden le lesz zárva.

én meg a melóban ülök és élvezhetem a német SAP rendszerek által nyújtott örömöt 
(#36035) juliabrilke válasza madarasz92 (#36020) üzenetére

Milyen kártya érdekelne?
kovsol: mindig csak a szórakozás. Ahelyett, hogy söröznél/töményeznél/narancsleveznél velünk és meccset néznél. 
[ Szerkesztve ]

Én meg idegbeteg vagyok amiatt, hogy az egynapos hétvégén annyi dolgom van, hogy a saját születésnapomra sincs időm! Kb. 180 a vérnyomásom...
Ingyen elvihető kedd estig utána baszom ki a kukába:
SE K700i doboz +1töltő +1SE CD
Acorp 56K data/fax/voice modem +táp +adatkábel, dobozában
Chicony TwinkleCam, 100K/30fps QVGA, 98SE/2000/ME/XP dobozában, cd-vel
Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB ATA133 HDD panel része, belseje döglött.
Jutányos áron elvihető: Heller Etendard IV P 1:43 makett dobozában, összeszerelésre vár 8éve.

PÜ ment!
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!

szégyelem is magam, 12 óra szórakozás, és a héten még 6x repetázok belőle 

Na megyek meccsre és húzok SAPkát is. 
2x64MB érdekel. Nagy tábla Milkáért? 
(Azaz érdekelhet, előbb megnézem, hogy beindul-e a dual P1-esem...
)
[ Szerkesztve ]

remélem megfázol és be is reketsz ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szépen megy a jégkorong és a foci is! Kétcsatáros játék!
idegropit kaptam a Vidi meccs alatt
De nyertünk és ez a lényeg

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Srácok ma megvolt életem legdurvább meccse. Soha senkinek ilyesmit nem kívánok. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Mi történt?
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Volt 2 kiállítás, majd a szurkolók két csapattársamra támadtak aztán félbeszakadt a meccs és bevonultunk majd később lejátszottuk a maradék 20 percet.
Én egy nagyon nyugodt és sportszerű játékos vagyok eddigi kb 9 évem alatt még sárgát se kaptam de ma futtából izomból arcon vertem egy "szurkolót". Képzelheted mi lehetett ha én erre vetemedtem.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Az igen...
akkor volt történés rendesen.

Ajjaj! Az már akkor nem foci volt!Mitől durvult el így? A két kiállítástól?(gondolom nem tőletek volt a kiállítás)
----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!
Sajnos egy 17 éves srác vezette aki nagyképű volt de tekintélye semmi. Hagyta elfajulni a dolgokat. Egyébként ott szabadult el a amikor a kiállított csapattársamra rátámadt az egyik drukker. Ja a helyszín Magyaralmás volt...