Lesz benne egy ún. Item Mall, mint a többi ingyenes MMO-ban, hogy így biztosítsák a biztos jövedelmet amit a játék fejlesztésére szánnak. A fő céljuk általában az hogy készítsenek egy olyan játékot, ahol a minőség a mennyiség fölött van. Ez tartalmazza az Item Mall rendszerüket. Az itt megtalálható exkluzív itemek nem lesznek befolyással a játékra. Az itt megvett dolgok a játékban is megtalálhatóak, annyi különbséggel, hogy az Item Mallban valódi pénzért lehet hozzájutni.
"Arról tudni valamit, hogy lesz-e kék, sárga, zöld stb... ritkasúgú cucc, mert ugye a "loot" ezeknél a játékoknál eléggé hajtóerő szokott lenni. Továbbá lesz-e összefüggő sztori, ami ugyancsak hajtja előre a játékost."
Természetesen lesz, mint minden RPG-ben, itt is a karakter fejlesztése áll a középpontban. A sztorit illetően olvasd el az oldalunkon lévő "Történelem", "Régiók", stb. bekezdéseket.
Egyébként ahogy már korábban leírtam, folyamatosan fogják bővíteni a játékot, új kasztokkal, tárgyakkal, helyszínekkel, és persze mindegyiknek külön története lesz.
Hogy egy úgymond főküldetés lesz-e a játékban, azt nehéz lenne megjósolni, de mivel MMO-ról van szó, így nem hinném. Hiszen ha egy játékos végigmegy a főszálon és leöli a főboss-t, akkor számára semmi elérendő cél nem marad, arról nem is beszélve, hogy a többiekkel nem tud majd questelni, akik még nem jártak olyan helyen, ahol ő. Mindazonáltal szerintem itt is lesznek kulcsok, amiket meg kell szerezni bizonyos helyekhez, és lényegében ez felfogható küldetésláncnak is. 
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222