Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#301) Vistaboy válasza brownus (#297) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A játékba folyamatosan pakolják majd bele a content-eket. Elsőnek mindjárt a hivatalos megjelenés után nem sokkal jön az Elf, mint játszható faj, és két új kasztot is kapunk majd.

Félévente igérnek új content pack-okat, tehát folyamatosan lesz bővítve a játék. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#302) brownus válasza Vistaboy (#301) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

zsíír:D

bevesztek engem is a klánba?:)

HUNters? ok, megkereslek Titeket

[ Szerkesztve ]

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#303) qad

qad
(tag)

ÁÁÁÁÁ visszatért a régi függőségem. Csak most ROM függő lettem és már ROM-okban heverek reggel óta. Tizennyolszor indítottam már el hátha hamarább indítják újra a szervereket :) Ez már függőség nem? Pedig csak lvl 7 vagyok :)
Mi a neved a játékban? Ott is Vistaboy?
Alig várom már hogy betegre kockulhassam magam :D

[ Szerkesztve ]

(#304) qad

qad
(tag)

Regeltem a magyar Rom-ra is. Meg sem jelent a játék de már magyar Rom oldal is van, méghozzá gyönyörű. Csak gratulálni tudok. Nagyon jól sikerült, 1-2 komolyabb wow klánnak az oldalát is lepipálja.

(#305) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Már lehet tölteni a legújabb patch-t.
Mellesleg akinek nem elég szép a grafika annak ajánlom hogy kapcsolja be a videokártya driverjében az elsimítást!

Walter White is Bad*ss!!

(#306) qad válasza RexpecT (#305) üzenetére

qad
(tag)

Meglesz :) Eddig sem voltam elégedetlen a graffal de használjuk ki a maxot, amúgy sem nagy a gép igénye.

[ Szerkesztve ]

(#307) qad

qad
(tag)

Nagyjából átfutottam a magyar ROM-ot, de nem láttam klán ventri vagy ts címet. Télleg nincs vagy csak figyelmetlen voltam?

(#308) RexpecT válasza qad (#307) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Van,de én nem használom.Vista biztos tudja a szerver címét :).

Walter White is Bad*ss!!

(#309) Wolverine válasza qad (#307) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van, amint az ma reggel kiderült :D

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#310) $p@rr0w

$p@rr0w
(őstag)

Nem tudom néztétek-e? 100 gyémánt nem tűnik soknak, annyiért van örök mount? :)

(PvE) Siochain:
100 Diamonds - 4,99 € (~1340,36 HUF)
200 Diamonds - 9,49 € (~2549,11 HUF)
500 Diamonds - 21,99 € (~5906,73 HUF)
1000 Diamonds - 39,99 € (~10741,71 HUF)
2000 Diamonds - 74,99 € (~20143,06 HUF)

Amúgy aki nem olvassa a RoM oldalát: ma 09:00 - 13:00-ig server leállás volt, mert új patch jött.

(#311) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nem sokat találtam gépigényről. Amin a wow elfut, azon elindul?
Kb: 2800 celeron, ati 9200, 512 mega. Ez nagyon vékony neki, vagy belefér? :F

(#312) Wolverine válasza Vladi (#311) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A VGA-ban nem vagyok biztos... de elvileg minimumon el kell indulnia. (mondjuk ahol sok player van, ott a RAM miatt szaggatni fogsz nagyon - az ilyen játékok általában procit és RAM-ot esznek nagykanállal)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#313) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

.

[ Szerkesztve ]

(#314) Dizson

Dizson
(tag)

Na, töltöm a játékot. Olvastam róla pár dolgot és eddig tetszik. A grafika kicsit olyan WoW-os, és szerintem ezért is fog tetszeni. :)

(#315) $p@rr0w válasza Wolverine (#312) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

a faszt, tuti ott a magas adatátvitel miatt laggol, különben leesne az fps... ;)

(#316) Wolverine válasza $p@rr0w (#315) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van ilyen WoW-os, Tabula Rasas, Mythosos, 9Dragonös, Sword of the New Worldös és Warhammeres tapasztalatom elég :U Minél több player van a közeledben, annál alacsonyabb az fps, és ezen elsősorban RAM-, másodsorban procicserével lehet javítani. Durva felbontású textúráknál a VGA-RAM is belejátszik a dologba, ezt a legújabb WoW-kiegnél és a Warhammerben tanultam meg.

[ Szerkesztve ]

(#317) Vistaboy válasza qad (#303) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, a mainemet ott is Vistaboynak hívják. Egyébként most tele vagyunk. Megint. :DDD

Lassan komolyan meg fogjuk fontolni, hogy a közeljövőben feltételeket fogunk szabni a felvételhez. Persze nem vérlázító dolgokra kell gondolni, de például erősen gondolkozunk rajta, hogy az új tagoknak tenniük kell a guildbe nyersanyagot (Ugyanis ezzel tudjuk a guildet fejleszteni), mert hiába vagyunk 70-en, ha csak pár ember gyűjtöget.

MOD: A klán ventri-címe ki van írva a Bulletinre, el kell olvasnod, amint felvételt nyersz hozzánk - ahogy azt általában szokás.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#318) Vistaboy válasza $p@rr0w (#310) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már elkezdték az Item Mall-os gyémántokat pénzért árulni AH-ban is. Mondjuk nem néztem, mennyiért, de a többiek szerint nem vészesek az árak.

(#319) $p@rr0w válasza Wolverine (#316) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Én pont azt mondom hogy ha nem esik le az fps, akkor a net miatt van.

(#318) Vistaboy: És "hivatalosan" nem is lehet aranyat gyémántra cserélni?

(#320) Wolverine válasza $p@rr0w (#319) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kizárt :) Én ugyanígy szaggatok a felsorolt MMO-kban tömegnél, 8 megás nettel :DDD Ez a hardveren múlik.

(#321) Vistaboy válasza $p@rr0w (#319) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De, ez teljesen legális. Ha valaki megvette a gyémántokat, és el akarja adni játékbeli aranyért, az az ő szíve joga. Ha a készítőknek nem fog tetszeni, akkor majd boundossá teszik, és akkor nem lehet.

(#322) $p@rr0w válasza Vistaboy (#321) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Amúgy azóta néztem és aukcióra is lehet bocsájtani bármit gyémántért, szal. akkor tuti legál.

(#320) Wolverine: Inkább azt mondd meg hogy lehet álítani az egér érzékenységet. :D

Vagy valaki más aki tudja... :U

(#323) Noddy

Noddy
(senior tag)

Csináltam én is egy karit.
Yamabi néven vagyok fent lvl10-es priest, ha esetleg van hely a klánban szívesen beszállnék. Bár mondjuk most a téli szünetben nem tudok játszani.

Van értelme második kasztnak? A mesterségeknek tudom hasznát venni? Érdemes gyűjtögetni a rúnákat, kezd fogyni a hely a hátizsákban.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#324) Wolverine válasza Noddy (#323) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A második kaszt felvétele nélkül nem kapsz meg egy csomó küldetést - viszont mivel az is lvl1-ről indul, érdemes tartalékolni a kezdő geart, hacsak nem akarsz egy szál alsóban szenvedni a mobokkal a húzása közben :) A rúnákkal a cuccaidat turbózhatod fel, nem gyűjtögetésre valók.

Sparrow: én nem láttam ilyen opciót ingame :U

(#325) savior

savior
(kvázi-tag)

a jatek keszitoinek nem eri meg boundossa tennie a gyemantot. lehet hogy sokan igy ingyen jutnak hozza, viszont az aukciora kitett gyemantokat is meg kell vasarolnia valakinek. tehat ok ezen csak nyernek.

''Amikor az elsô élet megszületett, én ott voltam, vártam. Amikor az utolsó élet is véget ér, az én munkám befejezôdik. Visszatolom a székeket az asztalokhoz, leoltom a villanyokat és amikor elmegyek, bezárom magam mögött az Univerzumot.''

(#326) $p@rr0w

$p@rr0w
(őstag)

Arcane transmutorról van valahol rövid, lényegretőrő ismertető (de linket pls., mert keresővel nem találtam)?

(#327) euforia

euforia
(tag)

üdv most updatálom a gémet délutánra jövök elvileg:) Melyik szerverre kell menni?

(#328) $p@rr0w válasza euforia (#327) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Amelyikre szeretnél, de úgy tudom a Siochain-on van sok magyar, viszont az PVE.

(#329) akasp

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

hali!

most töltöm a játékot. kb. fél éve abbahagytam a wowot, mert nagyon meguntam, nem láttam értelmét, stb (hegyneirjamle)

de ez a játék mind képek, mind leirás alapján megtetszett. nem vagyok jártas mmorpgkben, csakis wowwal játszottam. azt kérdezném, hoyg ez mennyire hasonlít? az mindenesetre nagyon jó, hogy ingyenes, kevés ingyenes játék van, ami megfogott eddig.. (vagyishogy rábirjon a kiprobálásra ;) )

a wowban nagyon untam az egyhangúságot, lvl 40 felett nem is volt szinte semmi újdonság, mindenhol ugyanazt áruló vendorok, semmi extra se.

semmi tapasztalatom sincs, ezért kérdeznélek titeket, elsősorban azokat, akik játszottak már vele.

más: scout tud pet-et befogni? (mint pl wowban) vagy egyáltalán van "pet-es" kaszt?

[ Szerkesztve ]

(#330) DrGonzo22 válasza akasp (#329) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Menj vissza wow-ozni, és szintezd fel a karaktered nub:) és persze Boldog Karácsonyt:) Viccet félretéve lvl33-ig elvittem egy karaktert 4 nap alatt. Szerintem, aki szereti az rpg-ket, az semmiképpen ne hagyja ki a RoM-ot, így béta fázisban sem, mert jók a területek, ötletesek a questek, sok a chain, stb. Számomra a dungeon-ök (raid-ek?) teljesen komolytalanoknak tűntek több év wow-ozás után (aggro méter, cc, aoe, stb. teljes hiánya), de ezen bármikor változtathatnak, szóval biztos, hogy én is visszanézek még pár hónap múlva. Egyenlőre csak végigjátszottam azokat a területeket, amik tetszettek, szerencsére a többségük jó, klasszikus rpg követelményeknek megfelelő. Biztosan fog bővülni az egyes kasztok által használható képességek/spellek köre, most úgy néz ki a helyzet, hogy változatosabb nagyon alacsony szinten, mint a wow, de utána nincs igazi tartalomnövekedés (20körül már a wow-ban mozgalmasabb a combat, ami utána arról meg ne is álmodj a RoM-ban, bár ilyen ZF szintig jutva a wow-ból se sokat láthattál, így annyira nem fog kiütközni számodra ez a különbség), sőt a nagyon rossz talent rendszer :F miatt az a kevés használható spell is 2-3-4-re szűkül. A community is sokkal inkább kezdőkből áll, rutinos játékosokat keveset találni, ez ugye a wow-ban ma már nagyon másképp van. Vannak guild-ek is (magyar is), de ezeknek egyenlőre semmi értelmét nem látom, mert úgyis szétszakad a mezőny a guild-eken belül, és a group quest-eket, korai dungeon-öket úgyis area szinten kell tudnia mindenkinek megszerveznie. Ez egy képesség, amit a RoM-ban még nagyon sok embernek meg kell tanulnia, (wow-ban meg ugye a 90%-nak ez már rutin) és a guild ebben csak hátráltat, mert egy, erre képtelen intézményben reménykedik a játékosok többsége. A halál rendszer (xp/tp dept jár minden halál után) szintén bomlasztani fogja csak az amúgy sem túl fényes community-t, sok kezdő játékos által előadott, vagy miatt kiváltott hisztit lehet végigélni group questek, vagy dungeon-ök alatt, ami nem éppen nevezhető építő jellegő élménynek...
Én elég szkeptikus vagyok a játék jövőjével kapcsolatban is, mert jellegéből kifolyólag el fogják árasztani a tizenéves nubok. A saját jövedelemmel rendelkező, idősebb korosztály rengeteg okból kifolyólag el fog fordulni a játéktól, és inkább fizeti a wow-ot, mert egyszerűen nekik már szempont, hogy milyen minőségű szórakozásra fordítják az egyre kevesebb szabadidejüket. A kisiskolás/középiskolás korosztály pedig, akiknek a szülei nem akarják finanszírozni csemetéjük wow-ozását elözönli majd a játékot, és lássuk be az az mmorpg, ahol ez a korosztály többségbe kerül, vagy felszaporodik játszhatatlan. Szóval ha még fel is hozzák idővel magának a játéknak a színvonalát legalább egy wow pretbc szintre, akkor sem fogja tudni visszacsalogatni a normális játékosokat az addigra betegesen elfajult community miatt. Kívánom, hogy ne így legyen, de sajnos most számomra ez szinte sors szerű forgatókönyvnek tűnik.

Amit pedig ajánlani tudok mindenkinek, akiben egy szikrányi érdeklődés is felvillant a játékban kapcsolatban, hogy töltse le, telepítse, próbálja ki, és alkosson róla saját véleményt, hiszen ingyen van, kicsi a gépigénye, stb. Csomó olyan dolog, ami miatt őrültség lenne néhány ember véleménye miatt kimaradni belőle.

(#331) akasp válasza DrGonzo22 (#330) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi az infot.

nah leszedrem, fel is raktam, léptem benne pár szintet, de nemigazán fogott meg. a configommal (adatlap) is alig volt 30 fps 1280*1024 ben :S lejjebb meg nemakarom, mert akkor nagyon ronda :S

majd sztem vissaznézek, ha kijön a végleges. amugy mint ingyenes, nem rossz

(#332) DrGonzo22 válasza akasp (#331) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Kb. ugyanilyen konfigom van, csak 1920x1200, de tökéletesen futott, minden max beállításon volt.

(#333) Wolverine válasza akasp (#331) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne viccelj. 1280*1024-ben nem volt semmilyen problémám... (jó esetben holnap este már be tudok nézni...)

(#334) Sdi

Sdi
(PH! addikt)

Sziasztok

Hogyan lehetne jelentkezni a Hunters klánba, mert úgy láttam lenne pár hely ? Szabad helyekről van szó ? Mi kellene a belépéshez ?

Giants az isten :)

(#335) akasp

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

hali! nah ujra rászántam magam hogy belenézzek, el is jutottam 5-6 szintig most egy scouttal, nem is oylan rossz ;]

amugy nemtu vki egy jó kis skill oldalt ahol meg lehet tekinteni az adott kasztok skilljeit?
nemtuom, hogy mien kasztot indítsak..

egyébként mikor lesz lehetőség más fajt választani?

mod: 1280*1024, minden részlet, shadow, stb csúszka középen van, ilyen glow meg water effectek kikapcsolva, így van olyan 50 fpsem..

hozzáteszem, hogy a videokarim nem a legjobb mostanság, játék közben akár tojást is süthetek a bordázatán (silent) emrt 110°C :Y volt tegnap játék közben.. már irtam a megfelelő topikba, majd kezdek vele valamit, mert ez igy nem jó :(

sokadjára mod: ki mien szerveren játszik? gondolom angol , de pvp vagy pve?

[ Szerkesztve ]

(#336) Sdi válasza akasp (#335) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Én 3 napja a EN (PvE) Siochain szeróra regeltem, mert állítólag itt van a legtöbb magyar :U .
Egyébként, jelenleg 13-as Warrior/ 1-es Priest vagyok, Ywerd néven.

(#337) mcsabee válasza akasp (#335) üzenetére

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én most szedem a gamét, szal még nem tom milyen szeróra fogok menni, de gondolom arra a PvE szerverre ahol a többiek is vannak innen PH!-ról. Már csak azért is, mert nem szeressem a PvP-t ^^.

Kicsit off: Ha nagyon melegszik a kártyád, takarítsd ki :-DDD. Nekem az X1950PRO-m csinált olyat, hogy 2 perc game után 100++++ fok és monitor off. Gépből kiszed, borda le, venti le a kariról, paszta le a GPU-ról, újrapasztáz, venti, borda kitakarít, visszarak. Most idle-ben 40 fok (ezelőtt 65-70 volt), terhelés alatt 55-60 fok (ez általában 100+ fok volt).

Stay a while and listen...

(#338) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mmorpg.com bemutató

(#339) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Crafting guide: [link]

(#340) mcsabee

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

Már 3 napja jön torrenten és kemény 34%-on áll :-D. Talán jövőhéten leér ^^.

Stay a while and listen...

(#341) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Szép estét mindenkinek!

A kérdésem az lenne, hogy a béta verziós játék karaktereit lehet madj használni a végleges verzióban is?

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#342) DrGonzo22 válasza juliabrilke (#341) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Igen, lehet.

letöltéshez: Akkor ott valami nagyon nincs rendben. Nekem 3-4 óra alatt jött le a hivatalos weblapjukról nyíló egyik letöltőhelyről. Többet is próbáltam, mert volt, amelyik tényleg lassú volt, már nem emlékszem, melyikről lehetett gyorsan tölteni, talán egy amerikai szerverről.

(#343) $p@rr0w válasza juliabrilke (#341) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Igen.

(#344) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Köszönöm az infókat. Ez megnyugtató. :C

Párom már rágja a fülemet, hogy ki kell próbálni ezt a játékot, mert elsőre jól néz ki.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#346) fradi81

fradi81
(őstag)

Hello

Gondoltam kipróbálom ezt a játékot. Letöltöttem, frissült, beírtam a nevet jelszót amivel a runesofmagic.com-ra be tudok lépni, kiválasztottam a siochain szervert mert a fórumról oda járnak, ott bejött hogy 3 channel közül választhatok, de akármelyiket jelölöm az Enter World gomb szürke. Mit csináltam rosszul?

A http://www.runesofmagic.com-ra regiztem és a step2 kérdésnél nem tudok továbbmenni mert azt kérdezi Do you play in a guild? mondom nem és ennyi, lehet ez a baj?
A regisztráció biztos jó mert:

* Hello fradi81!
* Questionnaire
* Logout

5let? :)

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#347) fradi81

fradi81
(őstag)

Miben különbözik a pve és pvp szerver?

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#348) Wolverine válasza fradi81 (#347) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A PvP szerveren a többi játékos szinte bárhol megtámadhat és megölhet :)

(#349) Sdi válasza Wolverine (#348) üzenetére

Sdi
(PH! addikt)

Akkor az valami aréna jellegű :D

(#350) Wolverine válasza Sdi (#349) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, inkább open wart képzelj el, ahol mindenki mindenki ellen van :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.