Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#551) Wolverine válasza superfinest (#548) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1. Nem kapsz meg egy csomó questet, ráadásul a 2. kaszt szintezése ettől nem lesz rövidebb.
2. Marhaság.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#552) superfinest

superfinest
(tag)

Bejelenthetem hogy új kaszt elérhető a Warden és a Druid.
Na de várjunk a Druid és a Warden csak a chapter II elérhető?(mert ezt írják)
Viszont ma lett berakva a druid és a warden a chapter II viszont szeptemberbe lesz letölthető akkor most mi van?

[ Szerkesztve ]

Mindenki rendőrnek születik, csak valaki tovább képzi magát.

(#553) Wolverine válasza superfinest (#552) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Félreértetted a szöveget: mától csak a leírásuk első adagja olvasható a honlapon, maguk a kasztok nem játszhatóak még.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#554) superfinest válasza Wolverine (#553) üzenetére

superfinest
(tag)

:D már én is rájöttem a runes of magic magyar oldalára most rakták fel.

(#555) superfinest

superfinest
(tag)

A rougenak szerintetek melyik jó 2nd kasztnak?(sztem wari)

(#556) Wolverine válasza superfinest (#555) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs olyan a játékban, hogy rouge. Rogue van. (igen, a warrior egész jó, amint ezt kb. két napja már többen megerősítették a topikban, ezek egyike én voltam.)

(#557) superfinest

superfinest
(tag)

Hi!
Észrevettem, hogy a roguek nagyrészt priestek is ez szerintetek jó?(vagy maradjak a warinál)
Tehát a kérdésem:
Melyik a jobb?
A.Rogue/Wari
B.Rogue/Priest

(#558) Vistaboy válasza superfinest (#557) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért van sok Priest másodlagos kasztnak, mert a healjai és buffjai miatt bizonyos esetekben könnyebb vele a fejlődés.

De ha adhatok egy tanácsot, inkább a rugó mellé a scout-ot vedd fel, elsőnek könnyebb lesz neked úgy.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#559) superfinest

superfinest
(tag)

Meg van az első 20/20 wari/knightom.

(#560) Vistaboy válasza superfinest (#559) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó a warri is mellé, mint mondtam, mindegyik kaszt jó, kizárólag rajtad áll, melyikkel szeretsz jobban játszani? ;)

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#561) superfinest válasza Vistaboy (#560) üzenetére

superfinest
(tag)

Neked mi a kedvenced?

(#562) Vistaboy válasza superfinest (#561) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyik kedvencem a Rugó, a rejtőzködés skillje miatt - sok komplikált questet tudtam így könnyen megoldani, a másik pedig a Mágus, mert baromira lehet vele irtani. :DDD Pláne a kettővel együtt. ;]

De a mostani Pap-Lovag kombó is bejön, az Elite Skillek miatt.

(#563) superfinest válasza Vistaboy (#562) üzenetére

superfinest
(tag)

Esetleg a mágus/pap?

(#564) Wolverine válasza superfinest (#563) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Próbáld ki. Ha bejön, továbbviszed; ha nem, abbahagyod, akár törölheted is. Ne kelljen már a kezedet fogni :U

(#565) superfinest

superfinest
(tag)

Ajj már megint leálltak a szerverek.

[ Szerkesztve ]

(#566) Vistaboy válasza superfinest (#563) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez most olyan, mintha azt kérdeznéd tőlem, hogy milyen játék a legjobb? :F

Kipróbálod mindegyik karaktert, és amelyik tetszik, azt hagyod meg. Gondolom a játékstílusokkal is így vagy. Én igen. Nem azért nem játszok pl. RTS-ekkel, mert ki sem próbáltam soha egyet sem. Pusztán csak nem tudtam velük játszani, nem az én stílusom. :P

(#567) Noddy válasza superfinest (#563) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Ez nagyon zúzós kombó, a legerősebb kaszt párosítás. Ha gyorsan akarsz haladni akkor ez kell, de ha nem szereted a könnyű játékot akkor mást válassz. Overpowered, remélhetőleg később kicsit legyengítik, vagy a többi kasztot erősítik.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#568) superfinest válasza Wolverine (#564) üzenetére

superfinest
(tag)

de kell :DDD

(#569) Wolverine válasza superfinest (#568) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Abban nincs semmi poén. Az MMORPG-k a felfedezésről is szólnak. Ha benned nincs meg az igény, hiogy magadtól találj ki dolgokat, akkor ez a műfaj nem teljesen neked való szvsz.

(#570) superfinest válasza Wolverine (#569) üzenetére

superfinest
(tag)

:D én nekem az a bajom, hogy pl egy MMORPG meglátok egy nagy karaktert és olyan akarok lenni na most nincs türelmem végig vinni vagy mindig tökéletesre akarom.
Mert nekem tetszenek a MMORPG.
De pl FPS-be meg mindbe profi vagyok tök mind1 miről van szó. Azokat meg pont nem annyira szeretem játszok velük de nem annyira szeretem, ugyan így van az autósnál is abba is mindig jó vagyok de nem az én műfajom. :(

(#571) Departed válasza Wolverine (#569) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Egyetértek Wolverine kollégával, épp az a lényeg, hogy Te próbálod ki a különféle lehetőségeket, és amelyikek megtetszenek, 50-es szintig viszed (vagy nemsokára tovább ;) )
És úgy mint "legjobb" nincsen, mindenkinek más fajtájú harc/karakter/képességek tetszenek, nincs általános recept. Mindegyikkel végig lehet tolni 50+/50+-ig, tessék próbálkozni, tapasztalni...a legjobb ingyenes MMORPG megérdemel ennyit :K

TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#572) Wolverine válasza superfinest (#570) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy MMO-hoz kell ennyi türelem.
Ha rögtön max. szintű karaktert szeretnél, akkor javaslom a Guild Wars megvételét.

(#573) atoka1

atoka1
(tag)

Udv mindenkinek!

Ha ugyanazon a szerveren van 2 karakterem, hogyan tudok cuccokat atadogatni kozottuk?

Atoka

(#574) Wolverine válasza atoka1 (#573) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pl. használhatod a házadban levő ládát.

(#575) Noddy válasza Wolverine (#574) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Vagy a postát.

(#576) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Először is ugye szerettünk volna egy magyar oldalt, és ez össze is jött. A Frogster munkatársai a mai napig kiemelkedő figyelemmel kísérik a magyar rajongókat és az oldalunkat. És mi ennek nagyon örülünk is. :K :R

Nemrég felmerült az ötlet, hogy esetleg egy magyar lokalizációra lenne-e igény, és ehhez szavazatokat is gyűjtöttünk több oldalon. Mivel sokan örülnének egy magyar nyelvű RoM-nak, ezért továbbítottuk a magyar játékosok kérését az illetékeseknek. Nemrég érkezett meg a válasz, amit bővebben elolvashattok az alábbi linken:

Levél a magyar közösségnek - hírek a lokalizációról.

[ Szerkesztve ]

(#577) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bemutatkozik a két új kaszt: Az Őrző és a Druida.

Ugyan már az oldalunkon régebben volt róla szó, de hátha valaki még nem látta a szeptemberben érkező Content Update új faját, az Elf-et (Tünde), és a kizárólag velük választható két új kasztot, az Őrző-t és a Druidá-t. Az most a fentebbi linkre kattintva közelebbről is megismerheti őket. ;)

(#578) atoka1 válasza Wolverine (#574) üzenetére

atoka1
(tag)

A ladat probaltam, de a masik karakterem nem latja ugyanazt a ladat mert masik a haz sorszama, ha pedig bemegyek az elso karakterem hazaba ott nem tudom megnyitni a ladat. A leveles megoldas mukodik, csak ezzel az a baj hogy Bound-os cuccokat nem lehet kuldeni. Engem valami olyan erdekel ahol minden egyes cuccomat megoszthatom a masik karimmal, nembiztos hogy letezik ilyen lehetoseg, de ha van akkor aruljatok el legszi :)

Koszonom!

Atoka

(#579) Vistaboy válasza atoka1 (#578) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig be tudsz menni mindenki házába, és - elméletileg - az egy accon lévő karakterek ládájából a boundos cuccokat is át tudod adni a másiknak.

MOD: Én mondjuk még nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#580) atoka1 válasza Vistaboy (#579) üzenetére

atoka1
(tag)

Be tudok menni csak a ladat nemtudom megnyitni, pedig arra is figyeltem hogy ugyanayon a chanelen legyek hatha ay a baj, de sajna nem jott be.

(#581) Vistaboy válasza atoka1 (#580) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor esetleg próbálj egy DualBox-ot, és légy online mindkét kariddal, hátha...

Több ötletem nincs. Javaslom az oldalunkat, ott többen vannak, akik tudják, ha van ilyen lehetőség. ;)

(#582) Noddy

Noddy
(senior tag)

Valaki el tudja mondani, hogy a heal salve skill hogyan működik? Nem tudtam igazán rájönni. Jah, ez papnál van lvl28-nál.

[ Szerkesztve ]

(#583) Departed

Departed
(fanatikus tag)

És igen, megvan az időpont, amikor végre elfek is lehetünk! :DD
Szeptember 15-én, pontosan egy hónap múlva...várjuk együtt nagyon! :K

TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#584) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

1 Éves a RoM-Hungary!

Kicsit megkésve bár - Augusztus 11.-én indította el Scaryman az oldalt, amihez később csatlakoztam én is -, de azért egy említést megérdemel az oldal első szülinapja!

További sok sikert kívánok nektek, a Prohardver! játékosai nevében is! :R

[ Szerkesztve ]

(#585) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A GamesCom 2009-en bemutatták a Runes of Magic új faját, az Elf-et, valamint a kezdőterületüket, és a bemutató végén egy kis ingame csatajelenetet is láthatunk a Demon Lord ellen:

GamesCom 2009 RoM-bemutató.

(#586) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tegnap kijött az 1.9.-es Patch - A Naga ébredése!

"A mai szerverleállással új patchet kaptunk, ami már a közelgő II. Fejezet előfutára. Ez pedig nem más, mint a "Naga ébredése"! Az új patchel elérhetővé vált Síró Part, valamint az új, magas szintű insta, Az Óceán Szíve is. Az elérhető maximális szint pedig 52-re emelkedett."
Forrás: RoM-Hungary.

Az új patch mérete 522 MB, és elég sok újítást tartalmaz, amiknek a listáját a linkre kattintva megtaláljátok.

[ Szerkesztve ]

(#587) Departed

Departed
(fanatikus tag)

Azon gondolkodtam, hogy íjászként miért nem jelenik meg az íjam és a nyilaim a karakterválasztó képernyőn, meg úgy általában harcon kívül a játékban...Szerintetek? :F

(#588) Vistaboy válasza Departed (#587) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom, lehet hogy grafikai bug. Nálam látszódott az íj - a nyilak nem - még amikor én is rangerrel toltam. Próbáld meg kikapcsolni az AA-t - ha használod -, mert néha érdekes dolgokat eredményez. Pl. nálam az összes karakter feje átlátszóvá vált, amikor belőttem. :F Kikapcsolva minden ok.

(#589) Slayer Valor

Slayer Valor
(őstag)

Üdv mindenkinek:)
Nézegettem a játékot, jónak tűnt, le is szedtem, feltelepítettem, pár órát patcheltem, s nyomás játék. Jól lebutítva a grafikát egész jól fut. Tetszik a játék nagyon, lvl 11 Warrior vagyok [még nem jöttem rá, hol, s hogyan lehet másodlagos kasztot választani]. Eddig valóban nagyon sok mindenben hasonlít WoWra. :))

Viszont van egy kis problémám... Egyes gombokra, pl a bezárás, vagy accept quest [s hasonlók] ha rámegyek, akkor jobb felső sarokban egy bazinagy piros négyzet tűnik elő, egészen a gombtól kezdve... Elég zavaró, bár már kezdem megszokni. Ez valamilyen grafikai bug lehet, vagy csak az én gépem nem bírja? :(
S még egy kérdés... csak nekem lagzik mint állat Logarban, és más településeken? Vagy egyáltalán ha megjelenik 10nél több ember a környezetemben... :F

(#590) Vistaboy válasza Slayer Valor (#589) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"...még nem jöttem rá, hol, s hogyan lehet másodlagos kasztot választani..."

Varanas-ban a Class Hall-ban találsz egy NPC-t, vele kell beszélni, majd beszélsz azzal a trainer-rel, amelyik kasztot fel szeretnéd venni, és megtanulod. Utána visszamész a kaszt-trainer NPC-hez (középen), és ott kiválasztod, hogy melyik legyen az elsődleges és másodlagos kasztod. Csak az elsődlegesnek választott kasztod fejlődik, a kapott XP-kkel, ha a másodlagos kasztodat akarod fejleszteni, akkor ki kell cserélned őket. Ha magasabb a másodlagos kasztod szintje, akkor az elsődlegesnél magasabb szintű skilljeit nem tudod használni, de folyamatosan kapod vissza, ahogy fejlődsz.

Az említett bug nálam nincs jelen, szerintem valami driver vagy ilyen gond lehet - nekem is produkál a játék érdekes jelenséget az AA bekapcsolásakor -, a géped teljesítményének szerintem nincs köze hozzá.

A lag szintén egyedi eset lesz, mert nálam nincs gond vele - legalábbis ha nagyon sokan vannak, akkor is egy-két mp után megszűnik a lag -, szerintem inkább memóriát kellene bővítened, lehet hogy a töltögetés miatt van.

(#591) Noddy válasza Slayer Valor (#589) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Öcsémnek hasonló konfigja van (P4) és neki is így fut (sőt van olyan, hogy Logarban egy percet kell várnia mire a lag abba marad), nekem egy kétmagos van azon megy simán. Valószínűleg a géped a minimum konfig, amin még elfut.

(#592) Departed válasza Vistaboy (#588) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Hát fura. Az viszont biztos, hogy nem kapcsolom ki az AA-t, csak ennyiért meg főleg nem. Nem kívánok recehegyek között kalandozni ;)

(#593) Slayer Valor válasza Vistaboy (#590) üzenetére

Slayer Valor
(őstag)

Hmm, majd meglesem, amint legközelebb játszok vele, köszönöm! :)
A bug meg ha driver hiba.. hát, megbékélek vele. Lag miatt meg én is memóriára gyanakodtam, esetleg procira. (Ezek önmagukban annyira nem is lennének drágák számomra, csak legyen értelme bővítenem őket, minimum egy új alaplap. Ez már.. :)) Igazából egy új gép kéne már [nyerek egyet ;] ]).

No sebaj, majd meglátom mennyire bírom az örökös lagot városokban, ha játszhatatlanná válik a game, akkor majd abbahagyom. De eddig nagyon tetszik :DDD
Esetleg nincs valami guild, ahova kezdőket is fölvesznek? Siochain serveren vagyok, Sanith néven.

(#594) Vistaboy válasza Slayer Valor (#593) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ajánlom a miénket, a HUNters-t. Ha online vagyok, írjál rám, felveszlek. ;)

MOD: Hozzáadtalak a fiends-hez, majd te is tedd meg, és ha online látsz - sajnos ma már nem nagyon van időm -, akkor írj. Vagy keresd meg a többieket. HUN csatin majdnem mindenki fent van.

[ Szerkesztve ]

(#595) Vistaboy válasza Slayer Valor (#593) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vagy keresd meg Realmrsatan-t, ő a leader, ő többet van online, mint én.

(#596) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Megint elkezdek játszani, már jön az új kliens lefele :).
A grafikán is csiszoltak még?

Walter White is Bad*ss!!

(#597) Departed

Departed
(fanatikus tag)

Hogy milyen az új Elven Prophecy kiegészítő? :Y :R :C :DD
Elfnek lenni jó, gyertek játszani Ti is! :K

(#598) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Teljes a sikere a II. Fejezetnek: Az Elf Próféciát már közel kétmillióan játsszák!

"A felhasználók száma jelenleg nem kevesebb mint 1.9 milló játékos, ami valljuk be nem kevés. Észak amerikából és Európából összesen 17 szerveren élvezheti a játékot a nagyközönség."
Forrás: RoM-Hungary.

(#599) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez mikrotranzakciós?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#600) RexpecT válasza ollie (#599) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Igen,de ugyanazokat a cuccokat meglehet szerezni - persze nehezebben - sima játékkal.

Walter White is Bad*ss!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.