"...még nem jöttem rá, hol, s hogyan lehet másodlagos kasztot választani..."
Varanas-ban a Class Hall-ban találsz egy NPC-t, vele kell beszélni, majd beszélsz azzal a trainer-rel, amelyik kasztot fel szeretnéd venni, és megtanulod. Utána visszamész a kaszt-trainer NPC-hez (középen), és ott kiválasztod, hogy melyik legyen az elsődleges és másodlagos kasztod. Csak az elsődlegesnek választott kasztod fejlődik, a kapott XP-kkel, ha a másodlagos kasztodat akarod fejleszteni, akkor ki kell cserélned őket. Ha magasabb a másodlagos kasztod szintje, akkor az elsődlegesnél magasabb szintű skilljeit nem tudod használni, de folyamatosan kapod vissza, ahogy fejlődsz.
Az említett bug nálam nincs jelen, szerintem valami driver vagy ilyen gond lehet - nekem is produkál a játék érdekes jelenséget az AA bekapcsolásakor -, a géped teljesítményének szerintem nincs köze hozzá.
A lag szintén egyedi eset lesz, mert nálam nincs gond vele - legalábbis ha nagyon sokan vannak, akkor is egy-két mp után megszűnik a lag -, szerintem inkább memóriát kellene bővítened, lehet hogy a töltögetés miatt van.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222