Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#401) Petie válasza Noddy (#400) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi meg is nézem nemsokára :)
már van egy 6os rouge-om, de aztán kezdtem egy mage-et ami már 10es. mellé meg a knight-ot vettem fel 2nd classnak

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#402) Wolverine válasza Noddy (#400) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Petie elég régi WoW-os, tisztában van szerintem a chat működésével :D

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#403) Petie válasza Wolverine (#402) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:U

no elég segítőkészek az emberek :) Hunters-be kaptam is inv-et :)

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#404) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Runes of Magic jól nyitott Németországban!

"A német nyelvterület első heti eladásait tekintve a Runes of Magic az eladási listák élére ugrott. Az MMORPG német kiadású, dobozos verziója a semmiből előkerülve vette át a vezetést a 28 euró alatti értékű PC-s játékok között, letaszítva a trónjáról a stílus királyának számító World of Warcraftot. A PC-s piac egészét tekintve a virtuális fantasy világ a második helyen zárt, ha a teljes áron kínált játékokkal is összehasonlítjuk."
Forrás: ROM-Hungary.

És ha mindez még nem lenne elég, a GDC-n egy igencsak izgalmas bejelentést tettek a Frogster-es srácok. Idézem a hírt az oldalunkról (Csak mert itt már magyarul van a lényege):

A német eladásokban egész jól szereplő RoM után itt egy pofás összefoglaló, amit a GDC09-en készítettek a Frogsteres srácokkal a massively.com emberei.

Hogy miért olyan érdekes ez? Azért, mert szépen leültették a srácokat és kikérdezték őket, hogy mit is várhat a RoM közösség a közeljövőben. Igaz a tortából még csak egy kis szeletet kaptunk...mondhatjuk hogy a szeletről is egy kis tejszínhabot, de Hölgyeim és Uraim, nem tudok mást mondani, mint azt, hogy kéretik kivárni ezt a kis időt az első nagyobb kiegészítőig, mert minden várakozást felülfog múlni!

Kezdjük az elején. Leghamarabb Júliusban kaphatjuk meg ezt az új kiegészítőt, de a Frogster megpróbál ebből az időből lefaragni. De mit is fogunk kapni a meleg nyári napokra?
Például az új fajt, az Elfeket és a két új kasztot, a Druidát és a Runedancer-t. Érdekesség hogy a két új kaszt kizárólagosan csak az Elfeknél lesz elérhető! Massively-s srácok se tudtak többet kiszedni emberünkből mert az rögtön elhallgatott. :)
Ezen kívül már a meglévő kinézetet is átszabják picit és újakat adnak hozzá. Az ég textúrája megváltozik és a Hold és a Nap is elfoglalja majd helyét az égen! Hozzáadják a víz alatti vizuális effektet és a légzést is, amely nagy hatással lesz a víz alatti csatákra is. Víz alatti csaták? Igen! Tehát most már nem csak a szárazföldön lesznek ellenfeleink. :)
És ez még mind semmi! A pap kap egy új tulajdonságot a feltámasztást, aminek köszönhetően nem vesztünk annyi debt-et ha meghalunk! Megkapjuk végre a még hátralévő 30, 35, 40, 45-szintű elite tulajdonságokat is!
Ha ez még nem volna elég, az egzotikus hátasok szerelmesei kapnak egy új malac(!!) hátast is.
A kedvencek rendszere is finomításra kerül, most már lesz lehetőség harcoló kedvenceket is tartani. Sőt! Egy új szakma a "kedvenc idomár" segítségével az általad kiképzett kreatúrákat el is adhatod az ebben a szakmában kevésbé jártas játékostársaidnak!
Bekerülnek a játékba olyan hátasok is, amikre akár hárman is felülhettek! Ilyen lesz például: a jég szörny vagy a Burrower is. Lehetőséged lesz továbbá az összes hátas egyéni testreszabására illetve elhelyezheted hátasodon a céhed zászlóját is!
Ezen felül dolgoznak még a kastély ostromon is amivel végre megvalósulhatnak a várva várt céhes háborúk!
Végül de nem utolsó sorban, a hangok és zenék bővítése is terve van véve, valamint az NPC-k is végre megszólalnak!

Uhh hát ez nem semmi kis lista, ha csak a felét sikerül a fiúknak megvalósítani....
Azt hiszem kijelenthetjük hogy ha minden jól megy, az ingyenes MMORPG-k trónján jó darabig ez a játék fog csücsülni!

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#405) Departed válasza Noddy (#400) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Tehát a Siochan van kinevezve fő magyarok által használt szervernek?

TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#406) Vistaboy válasza Departed (#405) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, az igazság az, hogy a Sionchain-on és a Macantacht-on van a legtöbb magyar. Nagyjából egyformán oszlunk meg (Bár a Sionchain-on több magyar guild és magyar player van szerintem is), de a Sionchain-on nyílt az első magyar guild (HUNters), amiben a magyar oldalon regisztráltak nagy része máig megtalálható. Nem igazán a számunk, inkább a minőségünk miatt szokta mindenki ezt a szervert ajánlani. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#407) Departed válasza Vistaboy (#406) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Hát tegnap este válasz híján szinte végérvényesen bevackolódtam a mage csajommal a Macantacht szerverre, szóval magyar játékostársak, gyertek sokan oda is! :K
Mondjuk ha nem tervezem a közös raidelést, akkor annyira nem lényeges, hogy hányan vagyunk ott magyarok :)

TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#408) Departed

Departed
(fanatikus tag)

Jól értelmeztem a játékban, hogy ha nem fizetsz valós pénzt, akkor gyakorlatilag nincs saját ház fejlesztés? Mert ugye fejlesztéshez energy, ahhoz gyémánt, ahhoz pedig valódi pénz kell. Szóval a saját házzal foglalkozás nincs ingyen, jól értem? :F

(#409) Wolverine válasza Departed (#408) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bármi, amihez diamond kell, valós pénzbe kerül - ez az ára annak, hogy a RoM havidíjmentesen játszható.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#410) Vistaboy válasza Departed (#408) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gyémántot lehet venni az AH-ban is, igaz, még elég borsos áron. Érdemes várni egy picit, amikor emberi áron fogják kínálni őket, és akkor egy pár száz gyémántot meg tudsz venni mindenféle fizetés nélkül is.

Ja, és a napi küldikért kapható Bierdine Token-ekért is lehet venni Item Mall-os cuccokat. :)

(#411) mcsabee válasza Vistaboy (#410) üzenetére

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

No meg elvileg Bossok is dobálhatnak item mallos cuccokat ^3.

Stay a while and listen...

(#412) Departed

Departed
(fanatikus tag)

Favágás/bányászat/növényszedés képességet csak minden második nagyvárosban lehet tanulni? Mert van mindháromból különlegesebb szednivaló a második nagyváros, Logan körül, de nem tudom hogy lehet eljutni hogy azokat is szedhessem. Köszi a választ! :R

(#413) Wolverine válasza Departed (#412) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A kezdőhelyen mindhárom gyűjtögetős képességhez van tainer.

(#414) Departed válasza Wolverine (#413) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Az világos, de a második városban már nincs, ezért kérdeztem, hogy csak minden második városban van-e? :)

(#415) Wolverine válasza Departed (#414) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem csak a kezdőhelyen van, én máshol nem találtam...

(#416) Vistaboy válasza Departed (#414) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kezdőhelyen van mindegyik képességhez trainer, és ha eléred velük a 20-as szintet, akkor Varanas-ban találsz ismét magasabb fokozatú trainer-t mindhárom skillhez. 20 szintenként tudod fejleszteni a képességeidet, de arra figyelj, hogy magasabb szintekre mindig egyre kevesebb skillt tudsz fejleszteni, míg a legutolsó (Master) szintre már csak egyet.

Ebben benne vannak az egyéb képességek is.

[ Szerkesztve ]

(#417) Departed válasza Vistaboy (#416) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Köszönöm RoM guru :) Tehát mindig, amikor fejlődöm favágásban/bányászatban/növénygyűjtésben, vissza kell mennem a kezdőhelyre a Pioneers Colony-hoz mindaddig amíg nem leszek 20-as belőlük? Mert ugye az új recepteket be kell gyűjteni hogy az extrább cuccokat is gyűjthessem...

(#418) Vistaboy válasza Departed (#417) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem kell annyira sűrűn visszamenned. Megveszed az alapdolgokat, és amint elérsz Varanasba (Általában 12-13-as szint környékén kerülsz oda), akkor ott megveheted a komolyabb recepteket. Ha pedig már aktiváltad a Varanas teleportját, miért mennél Pioneer's Colony-ba, nem? ;)

(#419) Departed válasza Vistaboy (#418) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Most nemrég felvettem a mage mellé a priest kasztot, és azért nem árt, ha nyugodt körülmények között tápolom föl normális erejűre...és ehhez pont a Pioneers Colony a legjobb, gombákat meg fiatal farkasokat érdemes nyírkálni a megerősítéshez :K

(#420) Wolverine válasza Departed (#419) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van egy második alacsony szintű zóna, ahol nyugodtan fejlődhetsz a másodlagos kasztoddal; a teleportáló spellt meg kellett már kapnod.

(#421) Departed válasza Wolverine (#420) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Arra gondolsz, ahol ugráló füvekkel kellett küzdeni? Ott az 1-es szintű priest-emet gyorsan kinyírták, 4-es szintre vittem már föl, így már nem fogják?

(#422) Wolverine válasza Departed (#421) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2-3-as mobok vannak kezdésként... :)

(#423) Vistaboy válasza Departed (#421) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó az új terület, de azért nem árt a régit is végigjárni, hiszen a két Epic Quest közül az elsőt csak akkor kapod meg, ha kasztváltás után elmész Logarba (A Treasure Hunt küldetéssel indul, egy kiscsaj adja). Ez végigkísér majd az egész játékon.

(#424) Gyuri16 válasza Departed (#421) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

en is mage/priest vagyok, es a masodlagost csak a dailyk leadasaval fejlesztem, mert nincs kedvem zonakat visszamenni miatta, es a priest amugy is eleg gyenge (nem akarok feleslegesen tamado skilleket fejleszteni, ha ugyis csak a gyogyitast hasznalom)

Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

(#425) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ma reggel 9:00-kor leállnak a szerverek, mert érkezik a 2.0.2.1827-es Patch, ami számos újítást tartalmaz.

- Többek között végre megnyitják Ravenfell-t, amit már régóta várnak a magasabb szintű játékosok (45-50-es terület).

- Bekerül egy érdekes minijáték a játékba, nevezetesen a Lóverseny. Itt mindenki egyforma lovat kap, és a pályán elszórt bónuszokkal tudnak egymásnak borsot törni az orra alá. Tiszta Carmageddon (Bár inkább Horse-mageddon :DDD ).

- A Patch újításai között szerepel még a 35.-ös Elite Skill-ek implementálása is, ami - valljuk be - ideje volt már, hiszen 50/50-es karakterekkel maximum 30-as Elite Skill-eket kaphattunk.

- A harcrendszer is komoly változáson fog átesni. Megjelenik a karakterlapunkon a Hit Rate és a Dodge Rate kijelzője, ami alapjaiban fogja meghatározni az ütéseink pontosságát. Bele fog számítani minden, a karakter és fegyvere szintje közötti különbségtől kezdve egészen az ellenfél védelme vs. a tárgyaid állapota és a szinted közötti különbségig minden. Mágusoknál és Papoknál ezentúl a Wisdom is komolyan számít a Magic Attack-ban (Eddig ugye az Intelligence volt a fő DMG-re, a Wisdom pedig HEAL-re).

Ezen kívül egy rakat javítás és optimalizálás is bekerült a patch-be. Akit érdekel, a patchnotes-t elolvashatja alább:

Patch Notes 2.0.2.1827

(#426) Vistaboy válasza Gyuri16 (#424) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én egy Priest/Knight-ot tolok, a Pap az elsődleges kasztom, és gond nélkül tudok vele fejlődni. Szerintem nem gyenge a Pap, lazán irtom vele a mobokat. :K
A buffoknak hála - és a másodlagos Knight-skilleknek - közelharcban is megállom a helyemet. Vannak DOT-ok, amit rátolok a mobra, közben lövöm, és amikorra elér hozzám, már fél HP-n van. Ekkor bubi fel, és a Knight skillekkel lecsapom sec-perc. Heal-re egyenlőre nem gyúrok, pusztán a Regenerate-et maxolom, amikor van elég TP-m (Egyre nehezebben). Ez bőven elég a számomra, az egyetlen hátránya, hogy instában nem tudok healelni, de ez annyira nem gond, hiszen egyenlőre a fejlődés a fontos. Majd ha megkapom a TP-Reset rúnát 30-on, akkor amint elérem legalább a 40/30 vagy ilyesmi szintet (Mehetek Necropolisba), akkor Resetelek, és kimaxolom a healt. Addig meg jó vagyok így, ahogy vagyok. :DDD

(#427) Gyuri16 válasza Vistaboy (#426) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

lehet knighttal kicsit mas, de en mar megszoktam hogy a normalis mobok nagyon ritkan ernek el hozzam. szintemen levo mobokat irtok leginkabb, amik eleg nagyot utnek ram (foleg ha veletlenul tobb jon). meg eleg kicsi vagyok (25/19), ugyhogy lehet kesobb mashogy oldom meg (bar most is problemas a dailyk leadasa.. aslanban csak egyet lehet pont a varosban leadni, raadasul ott haz sincs kasztot valtani, ugyhogy + macera)

most megyek majd BG-s questeket csinalni. jol latom hogy ott vissza kell futni az insta legelejere amikor megoltem az elso bosst leadni a questet, aztan meg menni a masik bossra es megint az elejen leadni?

(#428) Departed

Departed
(fanatikus tag)

Kis tanácsot kérnék: a második novice térségben a Rose Caravan-nál van egy küldetés, ahol erős vezető kecskét meg négy erős kecskét kell legyőzni. 10/10-es mage/priest-emmel sehogysem tudom hogy csináljam, hogy ne haljak meg.
Köszönöm a segítséget! :R

(#429) Gyuri16 válasza Departed (#428) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

konkret tippet nem tudok adni, mert azokat a questeket nem csinaltam, de altalaban ha valami nem megy egyedul, akkor partyban kell probalkozni (kesobb eleg sok olyan kuldetes van, ahol eliteket, bossokat kell megolni, es azokat egyedul nem igazan lehet). ha nem elitek, akkor csinalj mas questeket, es menj vissza ha erosebb vagy

mas: tegnap voltam bloody galleryben, abban remenykedve hogy megcsinalom a questeket. vartunk vagy egy orat a bossra, de nem jelent meg, vegul ugy dontottem nem er nekem annyit az a ruha.. nem ertem bg miert nem insta, ennek igy semmi ertelme.
bar vegulis nem tudom jol csinaltuk-e. van az elso boss spawnolasanak valami feltetele? (valakik ott uvegcseket gyujtottek, es valahogy vert belejuk, de ezt igazabol senki se tudta hogy mukodik)

(#430) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Úgy látom fejlődni fog a játék folyamatosan szóval visszajövök én is gamelni.
Win7 alatt valaki játszik a ROM-al?

Walter White is Bad*ss!!

(#431) Departed válasza RexpecT (#430) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Én Win7-en tolom, tökéletesen működik, ha ezt akartad kérdezni, kolléga :K

(#432) RexpecT válasza Departed (#431) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Igen ezt :R .Köszi!

Walter White is Bad*ss!!

(#433) Noddy válasza Gyuri16 (#429) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Tegnap este tényleg nagy tömeg volt, raidben voltunk meg is öltük a bost (monjuk én csak egy fireballt nyomtam, hamar meghalt a boss) de mégse lett complete a quest. Lehet, hogy raidben nem mükszik, vagy tényleg csak sokan voltunk. Instában az ember nem kap xp-t, vagy a partytagoktól függ, hogy kap-e az ember?

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#434) Gyuri16 válasza Noddy (#433) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

xp-t szerintem kapsz mindenhol.
bg-ben 2 boss van, ti valoszinuleg a masodikat oltetek meg, ezert nem lett meg a quest. nezd meg itt:
[link]

masnak is nagyon ajanlom ezt az oldalt: [link] szinte minden rajta van ami kellhet.

(#435) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Az után érdeklődnék hogy van-e a játékban messziről varázsolok nagyot :) karakter?
Köszi! :R

Milyennapvan?

(#436) Wolverine válasza D1Rect (#435) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze. Mage-nek hívják. (de kell majd választanod egy másodlagos kasztot is)

(#437) D1Rect válasza Wolverine (#436) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

MuszáLY? :))

Milyennapvan?

(#438) Wolverine válasza D1Rect (#437) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kötelező, de a küldetések jelentős részét nem kapod meg nélküle. Szóval muszáj.

(#439) D1Rect válasza Wolverine (#438) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R
Amúgy honnan lehet letölteni a klienst gyorsabban? Mert a letöltője ezer évig kínlódik...

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#440) Wolverine válasza D1Rect (#439) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az mmorpg.com-on nézném meg, náluk sok MMO kliense letölthető...

(#441) D1Rect válasza Wolverine (#440) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R

Milyennapvan?

(#442) Vistaboy válasza D1Rect (#441) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Látom, már megtaláltad az ajánlott játékomat... :DDD

(#443) mate0217

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most töltöm a gamet szerintem nagyon király!!!!! :DD

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

(#444) L_ajos

L_ajos
(őstag)

Engem mög kirugtak inaktivitás miatt :D :( Na ennyit az upc-ről :D Ki kéne lőni az összes hülyét a marsra aki most épp a nagy megoldáson dolgozik.. dolgozik.. bahh :((

LotrO: Kiscsaj RK lVl 75, Foxxika - LM lvl 65 - Snowburn | lotro-hungary.hu | BattleTAG: FoxxikaHUNG#2929

(#445) mate0217

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a hivatalos oldalról letöltöttem a klienst de nagyon lassan telepitti!!!!! :O 15 órán át csak 2379.5 mb birt telepiteni!!!!

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

(#446) Gyuri16 válasza mate0217 (#445) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

ha maga a telepites tart ilyen sokaig az fura... ujrakezdenem.
ha viszont mar az update-elesnel vagy akkor rendben lehet (eleg sokat huz le, attol fugg milyen neted van). hivatalos forumon azt hiszem talalsz linket a patchokhoz, es telepitheted a nagyobbakat manualisan (bar igy maceras lesz)

(#447) mate0217

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most már mindegy már ki várom ugy sincs sok hátra :DD

(#448) Gozzer

Gozzer
(lelkes újonc)

Udv.

Shiochain seron eleg sok magyar van, en is ott leledzem Rogue/priestkent 25/17 egyenlore Gizi neven.

Nagy isten allatkertje, sajna alacsony a keritese. Tudtommal az állatok is valaszolnak egymásnak, ha kérdezik öket. I hate a telefon dealereket!! Megolik az ilyen oldalakat!!

(#449) mate0217

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

3-as szintü warriorom van!! :DD :DDD

(#450) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Runes of Magic - Már túl az egymillión!

"Alig két hónap alatt elérte a Runewaker által fejlesztett Runes of Magic az egymilliós határt, ugyanis már ennyi regisztrált játékos kalandozik Taborea világában."
Forrás: Gamekapocs.

Egy kis kiegészítés (Nem a hírhez kapcsolódik): Sajnos a játék magyar honlapja ideiglenesen nem elérhető, ugyanis egy trójai program feljutott a szervergépre, amin található. Amint sikerül megszüntetni a hibát, ismét lesz oldal.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.