A create gombot kelett csak megnyomni..
sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

A create gombot kelett csak megnyomni..
sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/
Ja, karakter nélkül nehéz lenne belépni 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
talán azért jön lassan, mert torrenten szedem, nem direct linkről :-). De annyira nem izgat, egyszer csak lemászik.
Stay a while and listen...

Hány MB az új peccs?
Walter White is Bad*ss!!
Ma reggel megjött a 2.0.0.1803-as Patch!
A téli pihenő után a Frogster-es srácok kiadták a legújabb Patch-et a játékhoz, ami elég sok hibát kijavított ugyan, de pont az általam legjobban várt javítás kimaradt, miszerint a Guildek 5.szint után való fejlesztéséhez szükség lenne ún. "Bonuses"-ra, amit nem fogad el a játék. Amit elfogadna, mint Bonus-t, azt visszadobja, mondván "Jelenleg nincsen guildem". 
A Patch Notes-t magyarra lefordítva megtaláljátok itt.
A mi klánunk a Sionchain PvE-szerveren található, mint az már sokszor le lett írva. Sokan jönnek oda fel, és kérdezik, hogy van-e felvétel? Nos, jelen állás szerint tele vagyunk, de hétvégén tartunk egy népszámlálást. Amelyik karakterrel legalább két hete nem voltak fent, anélkül hogy szóltak volna, azokat kitesszük a guildből. Így lesz hely sz újabb játékosok számára.
Sajnos addig, amíg ki nem javítják a Guild Upgrade bugot, addig nem tudjuk fejleszteni a guildünket, ezért csak úgy tudunk új embereket felvenni, hogy a régiek közül kiteszünk párat. Ezért arra kérnék minden, PH!-ról fent lévő klántársamat, hogy legyenek online-ok. Ha nem is maradnak, de jelentkezzenek be, hogy lássuk, jelen vannak.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Olyan 24-25MB körüli, ahogy néztem.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Én nemrég töröltem le,de majd leszedem valamikor az OB clientet aztán lehet hogy visszatérek,de addig nyugodtan tegyél ki a klánból
.
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!
Rendben, de azért azt jó lenne tudnom, hogy most mégis mennyi idő lesz ez az "Egyszer visszatérek". Mert ha kiteszlek és egy hét múlva jönnél játszani, kénytelen leszel Guildless lenni egy ideig. 

Szerintem 1-2 hónap múlva
.
Walter White is Bad*ss!!

Sziasztok!
Ma csatlakozom a klubbhoz. 3-4 óra alatt lejött a kliens. Igaz a frissítés még mindig zajlik. Sajnos egyesével frissíti a verziószámot...
Na már nagy izgalommal várom a játékot. A későbbiekben, ha lesz hely én is csatlakoznék a magyar guild-hoz.
Üdv mindenkinek.
jah és a játékban innox néven leszek.
Akárki akármit mond nekem tetszenek a ThinkPad-ek..Főleg a T61 amiről írok:D

"An error occured while trying to copy a file:
The source file is corrupted."
Ilyen hibaüzenetet kapott már valaki telepítés során? Nekem fixen (több oprendszeren is) ezt adja, eddig csak egyszer ment végig a telepítés, de az már uninstallálva lett. Ugyanazokból a file-okból, és újonnan letöltöttekből is próbáltam (más forrásból töltöttem).
Bármi ötlet?

Jó ez a game?
LotRO-val szoktam játszani, azzal jól el lehet lenni, a WoW viszont nem tetszett, nagyon uncsinak találtam, a képi világa viszont bejött, és látom hogy a látvány itt elég hasonló ahhoz.
xbox live gamertag: XGabrielThornX

Ha a wow nem tetszett 90%, hogy ez sem fog, de próbáld ki, ingyen van, nincs nagy gépigénye, stb.

van vmi lírás hogy lehet csatlakozni a játékhoz?
már telepítettem a játékot de kér vmi kódot...
A kisebbség is számíít, teszkó.
Kérni kell egy bétakódot a hivatalos website-on, anélkül nem fogsz tudni játszani.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

és adnak?
Mivel Open Beta fázisú a játék - természetesen 

tudod nem értek 1vmit ha már ingyenes és open minek kell kód hozzá?
Minden MMO így működik: accountot gyártasz és utána játszhatsz. (a kulcs az egyértelmű azonosításhoz kell szvsz, no meg volt zárt béta is - gondolom, nem alakították át a beléptetés módját a zárt és a nyílt béta között
)
Azért kell kód, mert nyilván nem szeretnéd, ha valaki, aki hozzájut az accountod adataihoz, letörölje a karaktereidet.
A játékhoz két kód is kell: az egyik a sima belépési kód, amivel azonosít a rendszer. A másik egy biztonsági kód, ami akkor kell, ha törölni akarod a karidat, vagy Item Mall-hoz Gyémántot és onnan bármit vásárolsz. Csak ezzel működik.
Megnyílt egy új Instance, a Cyclops Stronghold.
Maximális szintű játékosoknak, extra kihívásokkal és lootokkal.
Ide kapcsolódik még, hogy ma applikálják majd a Hotfixet, amiben eltörlik az összes karakter XP és TP Debt-jét, valamint pár hibát javítanak. Ezután a következő Patch Február 12.-én fog érkezni. Ezt a Patch-et már az új Teszt-szerveren fogják tesztelni a meghívott játékosok, és ezután minden patchnál így lesz. A patch megjelenése előtt egy héttel kerülfel a tesztszerverre és azután, hogy alaposan letesztelik az újításait, kerül át az élőre.
Március 19.-én indul a Runes of Magic élesben!
"Három hónapos openbéta után, március 19-én indul majd a Runes of Magic című MMORPG élesben."
Forrás: PC Dome.
Van Canto - Quest for Roar. A Runes of Magic hivatalos főcímdala.
A Runes of Magic ismét bizonyítja, hogy ingyenessége ellenére sok olyan dologgal bír, ami csak a fizetős MMO-k sajátja. A játék hivatalos főcímdala a "Quest for Roar" című dal a Van Canto nevű német metál banda legutolsó albumáról, amit a játék kedvéért átírtak a srácok egy picit. Aki kíváncsi rá, az letöltheti a hivatalos oldalon lévő 37mp-es előzetest.
Ahogyan a Runes of Magic, úgy a Van Canto is távol áll a hagyományostól. Legújabb albumukban, a Hero-ban A Capella Epic Power Metal-t játszanak, azaz egy picit dallamosabb ének jellemzi, mint amit megszokhattunk.
Van Canto - Quest for Roar (37mp-es előzetes)

az én problémám hogy a játék elindul látom az egeret de minden más tök fekete nem látoma bejelnkező panelt se:S
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább.
Akkor az szoftveres vagy hardveres gond. Frissíts drivert vagy ilyesmi, nálam tökéletesen megy.

hello, en is regisztraltam, Gladia neven lathattok. ha van hely a klanban szivesen csatlakoznek
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

Sikerült frissítettem és működik
köszi^^ van még hely a klánba?
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább.
Mindazok figyelmébe, akik csatlakozni szeretnének a klánunkhoz:
Február 12.-én (A Patch kijövetele után) elérhetővé válik a Guild vs. Guild PvP. Így akkor az összes, legalább 14 napja offline tagunkat kitesszük. Így lesz pár hely. 
Ja, és ha én nem vagyok online, akkor írjatok a HUNcsatira, és válaszolni fognak a többiek. Felvétel ügyben pedig keressétek Csipert vagy Wulfgart, ők eligazítanak.
A HUNcsatira a /join hun paranccsal juttok be, írni pedig a /1 -el tudtok.
[ Szerkesztve ]

nos Gladia mar 14/5, majd holnap folytatom.
sikerult mar egyszer halnom is sajna, moongroveban volt egy quest, elso boss amivel talalkoztam, szoval termeszetesen egy utesbol fekudtem
azt ugye jol latom, hogy a masodlagos kasztnak csak azt a par skilljet hasznalhatjuk amit latni? tehat en konkretan mage/priest lennek, gondoltam, hogy a priest majd tud egy rakas buffot meg healt nyomni masodlagoskent is, es mint kiderult nincs tul sok (ket heal, meg ket buff, amibol talan egyik hasznalhato)
egyelore flamet es fireballt hasznalok (mindketto maxolva), tovabb jo tanacsok?
Minden kasztnak kétféle skilljei vannak, az egyik mindenképpen használható, a másik csak akkor, ha az az elsődleges kasztod.

ok, atneztem a skilleket, mostmar ertem.
az aukciok kozt az arakat nem ertem, neztem a magyar oldalon a penzszerzesi leirast (gazdagodjunk, miert is ne), es probaltam megtudni mennyiert is kellene arulnom a fat. szoval ha ki van teve 50 darab fa, akkor mellete az ar, az egy darabra, vagy az egesz pakkra vonatkozik? nagyon nagy kulonbsegeket vettem eszre arakban, azert is kerdezem.

Királyság a zene
az együttes elég előkelő helyre került a kedvencek között!
Az olyan játéknak amelyiknek ilyen jó zenéje van csak jó lehet úgyhogy muszáj lesz kipróbálnom 
Március 19.-én jelenik meg a Runes of Magic. Ennek örömére a Frogster kiadott egy új trailert!
Rise of the Demon Lord trailer.

Sziasztok!
A helyzet az hogy ugye http://www.esl.eu/eu/news/69541/ ezen a linken tudok elvileg cd key t szerezni de akár hogy is nézem nincs cd kulcs............Gondoltam arra, hogy az lehet a baj hogy mindjárt itt a teljes véltozat és mér nem lehet a zárt bétára regelni.........segítsetek pls.
Köszi 
Már nincs zárt béta, hanem nyílt béta van. 
Ezen az oldalon tudsz accountot készíteni, és kész. Utána csak lehúzod a klienst.

Hupsz bocs a hülyeségemért
. Köszi a segítséget 
Jövő héten jelenik meg a Runes of Magic!
"A sikeresnek mondható béta tesztek után 2009. március 19-én, azaz jövő hét csütörtökön végre megjelenhet a Frogster új MMORPG-je, a Runes of Magic!"
Forrás: Gamekapocs.
"És hogy tulajdonképpen milyen is a Runes of Magic? A fejlesztők nem titkolják, hogy amit lehetett, lelkiismeret-furdalás nélkül átemeltek a már sikeres játékokból. Éppen ezért, ha valaki a WoW után nekiáll, és feltelepíti a RoM kliensét, szinte semmilyen különbséget nem fog tapasztalni a két kezelőfelület között. Ugyanazzal az ismerős töltőképernyővel találkozhat, az irányítás, a varázslatok, a grafikus felület, a ruhák, a lootrendszer, szinte minden a Blizzard alkotására hasonlít. Sőt, bizonyos téren túl is tettek a WoW-on, mivel látványosabb lett a grafika (bár helyenként kevesebb a tereptárgy), vehetünk saját házat, egyszerre két karakterosztályba tartozhatunk, ráadásul lesz benne szerverek közötti PvP (player versus player, azaz a játékosok egymás elleni küzdelme)."
Forrás: Játékok.hu

Épp az imént töröltem egy 45/30-as scout/priest-et (még idejében).
A 1817-es patch-csel bebizonyította nekem a Frogster, hogy fingjuk sincs az mmo-ról.
Ingyenes??? A nagy fenét...
1 alapvető hiba kizárja, hogy ingyenes legyen:
MAXOLHATÓ AZ ÖSSZES SKILL ! ! !
Ennek kb. semmi értelme, mert ugye nem az okos játékosé lesz a győzelem, hanem a pénzes 6 sárga statos itemesé, amihez ugye 9 olyan bizonyos kövecske kell...
(És itt jön a Frogster az elite-skilles dumájával a pvp-aréna kapcsán: NEVETSÉGES!!!)
Felhoznék még 2 alapvető hibát:
1. Mivel nincsenek fajok, csak ugye emberkével lehetsz, miért nem lehet az attribútumokat manuálisan szabályozni? Pl. én egy scout-nak staminát, dexterity-t meg wisdomot adnék csak, és így tovább...
2. Miért nem lehet közös a két karinak a TP-je?
Egyértelmű hogy azért, hogy minél tovább grindeld szét az agyad (Nightmare daily egy szánalom), meg hogy minél több pénzt pumpálj a Frogster zsebébe.
Egyfolytában az Item Shop-ra akcióznak!!!
Szal ne jöjjön nekem senki, hogy ez olyan mint a WOW, mert köze nincs hozzá!
(Félreértés ne essék, nem vagyok WoW-fan, csak 3 hónapot játszottam vele 57-es hunterig.)
Csak úgy néz ki, mint a WoW! Tartalmilag meg egy rakás szar! Mintababa agy nélkül!
De a kínai szövegből már lehetett volna sejteni, hogy mi az ábra.
Végezetül ezt ne feledje senki:
A HAVIDÍJAS MMO-NÁL MINDENKINEK EGYENLŐ ESÉLYE VAN, AZ ÖSSZETARTÁS DOMINÁL...
AZ "INGYENESNÉL" MEG MINDEN CSAK A PÉNZRŐL SZÓL: "CHINESE GOLDFARMER", ugyebár...
Sürgősen hagyjátok abba a játékot, a beleölt időt inkább fordítsátok másra: WoW-ra, vagy tudom is én...

Nem tudom min vagy kiakadva?
Aki free mmorpg-vel nyomatja az mind tisztában van azzal amit leírtál.
A HAVIDÍJAS MMO-NÁL MINDENKINEK EGYENLŐ ESÉLYE VAN, AZ ÖSSZETARTÁS DOMINÁL...
Ez pedig nem a havidíjtól vagy ingyenességtől függ hanem a játékosok hozzáálásától.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
üdv népek 
épp most találtam rá erre az MMO-ra. és nagyon érdekel az egész. már töltöm lefele de lassan jön :S
szerverek hogy vannak? van több vagy egy?
magyarok milyen arányban találhatóak meg?
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Több szerver van, tudtommal a legtöbb magyar a Siochanon van (legalábbis én ott hagytam Ydrisselle-t egy magyar guildben pár hete...).
köszi 
itt is vannak különböző fajta szerverek? vagy mindegyik ugyanolyan?
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

vannak angol illetve nemet szerverek, es mindkettobol van pve es pvp.
egy szerveren belul van 3 channel (termeszetesen ezek atjarhatok, es egy chatjuk van)
köszi.
azok a channelek mit jelentenek pontosabban? azt nem egészen értem.
Úgy képzeld el, mint az instance-szervereket: csak itt komplett world-szerverek vannak külön, amiket channelnek hívnak a login-képernyőn. Aki azonos realmen, de másik channelen van, azzal tudsz beszélni a chaten, de nem fogod látni, amíg channelt nem váltasz.
értem. köszönöm 
és jól olvastam azt hogy ha pvp szerverre is megy az ember akkor is be kell kapcsolja a pvp-t hogy tudjon pvpzni? nem kell fosni hogy legankelnek pve közben mint wow pvp szerverein? mert ahhoz nagyon nincs kedvem 

Szerintem frankó game, tolom is ezerrel...részemről valóban ingyenes és persze kevésbé terebélyes WoW lényegében...és akkor játszom amikor akarom, nincs az az érzet hogy "játssz már játssz már, ketyeg a pénzed" 
TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

Van egy magyat chat szoba a játékban (lehet, hogy csak a siochan-on működik), be kell írni a chatbe: /join hun
ilyenkor az írnivalódat /1 és szóköz-el kell kezdened.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.