Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Közben értesültünk róla, hogy az eddig terjengő hírekkel ellentétben MINDENKI, ismétlem, MINDENKI részt vehet a bétában. Csak nem egyszerre. Ezt a hivatalos fórumon jelentette be Bilanx, a játék egyik Community Manager-je:

"Azelőtt is mondtuk és megint mondom, hogy mindenkit be fognak engedni a bétába, a kérdés csak az, hogy mikor fogod kapni a kulcsodat? Hullámokban fogjuk kiküldeni a béta kulcsokat, és ez a Zárt Béta indulásakor fog elkezdődni, azaz 28.-án."

Azaz, aki regisztrált a hivatalos oldalon, az fog kapni kulcsot. :C

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#102) Foxxika

Foxxika
(újonc)

Ez örömteli dolog :)

(#103) bélanéni válasza Foxxika (#102) üzenetére

bélanéni
(őstag)

Az bizony! :Y :R

Azért vagy itt hogy mindent láss | Hogy értsd a szót olvasd az írást | Azért vagy itt hogy mindent megtanulj | Hogy az égbe szállj nehogy a porba hullj

(#104) Foxxika

Foxxika
(újonc)

Ugye igy tuti a beta részvétel? :)

(#105) Vistaboy válasza Foxxika (#104) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Természetesen!

Egyedül az időpont nem biztos, lehet hogy már ma megkapod a kulcsodat, de az is lehet hogy csak egy vagy két hónap múlva (Két hónapos a Zárt Béta, utána jön a Nyílt, majd Decemberben a teljes játék).

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#106) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tegnaptól lehet tölteni a Béta klienst!

ITT VAN A LINK

Mivel sajnos elég lassú a hivatalos, ezért itt egy FileFront-os link is:

ROM - Closed Béta Kliens

FONTOS! A kliens önmagában semmit nem ér! Csak az tud belépni a játékba, aki E-mailben megkapja erről az értesítést, és aktiválják az Account-ját!

[ Szerkesztve ]

(#107) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Probléma a FileFront-os verzióval.

Sokan tapasztalhatták, hogy aki a FileFront-ról szedte le a programot, az a telepítésnél hibaüzenetet kapott. Ez az miatt van, mert a FileFront-on lévő telepítőből hiányzik 2MB (!).

Erre itt a megoldás.

(#108) Dillon

Dillon
(tag)
LOGOUT blog

Kapott már valaki kulcsot?

(#109) Foxxika

Foxxika
(újonc)

senki...

(#110) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos még a Magyar oldalon senki sem kapott kulcsot. Tegnap és ma osztották ki az első kulcsokat, de sajnos nálunk nincsen szerencsés nyertes.

Pedig megígérték, hogy a ROM-Hungary adminjai kapnak. Úgyhogy most értetlenül állunk a dolog előtt, de már intézkedünk, és kiverjük... izé... megkérdezzük tőlük, hogy miért nem adtak? :P

(#111) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tegnap kaptunk egy levelet, helyesebben a hivatalos oldalra lőtték fel, amiben a Runes of Magic készítői elnézést kérnek, és megmagyarázzák a tegnapi enyhén szólva is katasztrofálisan sikeredett Béta indulását.

A levelet lefordítottam, itt megtaláljátok:

Levél a Közösségnek.

(#112) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kijött két videó a Runes of Magicról angol nyelven, ugyanazok amik korábban németül is láthatóak voltak, de angolul csak jobbak.

RoM bemutató videók (Angol).

(#113) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy pár érdekesség az angol fórumról.

Nem kicsit elfogultak a készítők a német játékosokkal szemben. :U

(#114) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megjöttek a beígért Béta kulcsok!

Ígéretükhöz híven a Frogster Interactive munkatársai aktiválták a RoM-Hungary Admin csapatának accountjait, így négyen (Darkdruid, Scaryman, Vamp és Én) tegnap nekiálltunk tesztelni a játékot. Az első benyomásainkról beszámolót az oldalunkon olvashattok.

Elöljáróban annyit hagy mondjak, hogy a személyes véleményem szerint a játék szebb lesz, mint a World of Warcraft. Nem übereli minden szinten, de például a főváros, Varanas akkora és olyan szépen van kidolgozva, hogy Stormwind vagy Darnassus elbújhat mellette. :R

(#115) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Látogassátok az oldalunkat, minden nap friss információkat és tapasztalatokat osztunk meg veletek. :R

(#116) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Új gameplay videó.

"A Runes Of Magic-ről mióta megjelentek az első média anyagok, enyhén szólva is felcsigázta az MMORPG világot. Bár ebben a műfajban amúgy sincsen holt időszak, mert mindig érkezik valami új darab, ellenben stílust reformálók ritkán. Sokan csak apróságokon buknak el. Ellenben a Runes Of Magic teljesen más. A teljesen ingyenes játék elképesztően gyönyörű grafikájával és barátságos fantasztikus környezetével kápráztat el minket elsődlegesen, ha nem hiszed el, nézd meg az új kis videót hozzá, amely a harcokat illetve különböző szörnyeket mutatja be nekünk.

Mivel a játék nevében is szerepel, természetesen fontos szerepet kapnak majd a rúnák is, melyek a harcoktól kezdve a teleportáláson át rengeteg dologra jók lesznek. A fejlődési rendszer és hírnév rendszer ugyanúgy alakul, mint eddig ismert MMO-knál, illetve itt is megtalálható lesz a PvP illetve az ilyen apróságok. Játszani nem nagyon szeretek MMORPG-vel, de ezt biztosan ki fogom próbálni! Elvileg 2009 elején fog érkezni az angol teljes játék, azonban aki addig nem tud várni, az jelentkezhet bétára vagy várja meg a nyílt bétát. Érdekes, hogy egy nagy névtől vártuk a WoW leigázását és most itt a Runes Of Magic a semmiből és mindenre megvan az esélye..."
Forrás: GameChannel.hu

[ Szerkesztve ]

(#117) Gyuri16

Gyuri16
(senior tag)

hi. tobb free mmo-val a hatam mogott en is nagyon varom ezt a jatekot. regisztraltam is a beta tesztre. a hivatalos oldalon irjak, hogy ezen a hetvegen ismet meghivnak 200 embert, ugyhogy lehet remenykedni.
nekem igy elso ranezesre tetszik a dual class otlet, bar eloszor ki kellene probalni gyakorlatban.

Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

(#118) <cafat>

<cafat>
(senior tag)

hmm, nem rossz, nekem tetszik a játék, de egyelőre még megmaradok a perfect world-nél :)

_________________----==<<{{[[F.E.A.R. Combat]]}}>>==----_________________

(#119) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Holnap lesz egy meglepetésünk az oldal látogatóinak a számára. Elöljáróban csak annyit, hogy komoly változások történtek a háttérben az elmúlt napok folyamán, aminek most fog beérni a gyümölcse! :R

Holnap délután mindenki megláthatja. ;)

(#120) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Örömmel jelenthetem, hogy megújult a Runes of Magic Hungary!
Az oldalt ezentúl a www.runesofmagic.hu címen érhetitek el! Vadonatúj design-al és folyamatosan bővülő tartalommal várunk minden kedves játékost!

Runes of Magic Hungary.

[ Szerkesztve ]

(#121) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A hivatalos oldalon bejelentették hogy 2008. December 9-én elindul a Runes of Magic Nyílt Bétatesztje!
Október 9-én pedig a zárt béta 2. fázisa fog elkezdődni, mely keretében 30.000.(!!) játékost fognak beengedni a játékba.

A bejelentéshez annyi hozzáfűznivalóm van hogy a fejlesztőknek ideje összekapni magukat, mert bizony még van mit javítani a játékon (A fordításról nem is beszélve).

Szóval Október 9 a következő dátum amit várhatunk!

(#122) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hivatalos formában itt van a hír linkelve a Gamekapocs-on.

"Aki jelentkezett a zárt bétára és eddig még nem került be, annak itt a nagy lehetőség - október 9-én elkezdődik a Runes of Magic zárt bétatesztjének második fázisa. Pontosan 30.000 játékost fognak beengedni Taborea világába a második kör keretében..."
Forrás: Gamekapocs.

(#123) whYz válasza Vistaboy (#122) üzenetére

whYz
(senior tag)

navégre már :))
kicsit később regeltem azt már azt hittem be se jutok betara... kicsit szemétségnek tartom, hogy aki lemaradt azt szinte be se engedik bármennyire is szeretné :(
de ha ebből is kimaradok......

(#124) whYz válasza Vistaboy (#122) üzenetére

whYz
(senior tag)

úgytűnik kamu volt...
de ha nem írják a hivatalos oldalon hogy is gondolhattam volna, hogy igaz :(

(#125) Vistaboy válasza whYz (#124) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem volt kamu, ma érkezik egy nagyobb patch, és vele elkezdődik a Zárt Béta második fázisa. Ez annyit jelent, hogy az eddigi 200-300 játékos helyett hetente jóval többet fognak beengedni a játékba. Előbb-utóbb mindenki be fog kerülni, ha máskor nem is, a Nyílt Bétában, ami December 9.-én indul. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#126) whYz válasza Vistaboy (#125) üzenetére

whYz
(senior tag)

joh de biztos nem 30k embert szabadítanak rá a játékra... annyi várakozó reg sztem összesen nem volt
de még mindig semmit nem kaptam... sztem ebből december lesz :(

(#127) Vistaboy válasza whYz (#126) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 30.000 játékos azt jelenti, hogy a Zárt Béta második fázisának a végéig annyit engednek be. Még ezen felül is lesz több fázis, a Nyílt Bétáig szerintem legalább még ugyanennyit be fognak hívni. Hiszen még mindig csak egy szerver van, előbb-utóbb külön kell választani a régiókat és/vagy a PvP/PvE-játékosokat.

(#128) whYz válasza Vistaboy (#127) üzenetére

whYz
(senior tag)

aha értem köszi
akkor még van remény :)

(#129) bAtt001

bAtt001
(senior tag)

Rátaláltam énis erre az ingyenes MMO-ra. 2 éves wowos aktív játék után különböző okok miatt úgydöntöttem hogy regisztrálok. Volt szerencsém több ingyenes MMO-hoz is már de ez valahogy megfogott. Remélem a közeljövőben kapok 1 béta kulcsot h megkezdjem a kalandjaimat :) + regisztráltam a magyar oldalra is

Türelmetlenül várom a megjelenést ! :DD

(#130) Vistaboy válasza bAtt001 (#129) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Előbb-utóbb biztosan be fogsz kerülni. Például volt egy srác a nemzetközi fórumon, aki két nappal a regisztrációja után már kapott kulcsot. Nem kicsit irigykedtek a többiek, hiszen még vannak olyanok is, akik a legelejétől hiába reménykednek benne.

Még mindig nem világos, hogy mi alapján küldik az aktiválásokat, de nem kell elkenődni, hiszen a Nyílt Béta - a jelen állás szerint, de ez még változhat - December 9.-én indul, amin már minden regisztrált játékos részt fog venni.

(#131) bAtt001 válasza Vistaboy (#130) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

Várom az e-mailt de ha esetleg nem jönne akkor is a nyílt béta kezdeténél ottleszek. Még bennem van az MMO láz de majd elmúlik :)

(#132) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Bocs ha már volt, de ez a játék mitől tud ingyenes lenni? Ingame reklámok? Egyes tárgyakat tudsz majd valódi pénzen venni? Valami más?

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#133) Vistaboy válasza F-ECT$ (#132) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz benne Item Mall, ahol valódi pénzért tudsz extrákat venni - tárgyakat, stb.

(#134) F-ECT$ válasza Vistaboy (#133) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

És azt lehet tudni, hogy ezek a cuccok megszerezhetőek más módszerrel is, vagy csak így?

(#135) Vistaboy válasza F-ECT$ (#134) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Úgy tudom, hogy meg lehet őket más módon is szerezni - de nyilvánvalóan sokkal macerásabb lesz, például egy sokfős RAID-insta végi Boss-tól pl.

(#136) F-ECT$ válasza Vistaboy (#135) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Erről van valami hivatalos infó?

Az a gondom, hogy a világon semmi sincs ingyen. Én úgy gondolom, hogyha ingyen megkapod a játékot, nincs havidíj, akkor valahonnan máshonnan kell pénzt beszedni, mert a fejlesztés és az üzemeltetés nincs ingyen.
Ha csak néhány spéci cuccot adnak pénzért, amiket amúgy is meg tudsz szerezni a játékban, akkor az nem feltétlenül fedezi a kiadásokat. Én attól félek, hogy hirtelen beengednek több százezer játékost, és egy idő után egy csomó lehetőséghez csak akkor jutsz hozzá, ha fizetsz. És mivel már beleöltél x órát a kariba, ezért fizetni is fogsz...

(#137) Gyuri16 válasza F-ECT$ (#136) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

a fejlesztok azt igerik, hogy az item mallban semmi olyan nem lesz ami felboritana a jatek egyensulyat, es amit ne lehetne megszerezni normal jatekkal (valahol olvastam olyat is, hogy lesznek ilyen dekoracio fele cuccok, amik semmit se csinalnak, de egyedi lesz tole a karaktered/hazad)

Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

(#138) Vistaboy válasza F-ECT$ (#136) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet hogy én emlékszem rosszul, de a WoW sem ingyenes MMO-nak indult. :DDD

Amelyik fizetős, az annak is indul. Amelyik ingyenesnek indul, az az is marad, esetleg befuccsol - Nemrég asszem egy MMO-t meg is szüntettek, de nem emlékszem hogy fizetős volt-e?

Ha befuccsol, akkor sem bánt maga a beleölt x óra, mert jó időtöltés volt, és nem veszítettem vele semmit. Szerintem jobb, mint ha beleölnél xy forintot havonta, és alig tudnál az egyéb elfoglaltságod miatt játszani. Például én játszottam a WoW-al is, majdnem 20K-m bánta és három hónap után már nem volt pénzem a játékra. A játék maga jó, de én csak azért nem fogok fizetni havidíjat, hogy naponta egy-két órát játszak.

(#139) F-ECT$ válasza Vistaboy (#138) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Lehet hogy én emlékszem rosszul, de a WoW sem ingyenes MMO-nak indult.

Ez hogy jön most ide?

Amelyik ingyenesnek indul, az az is marad

Persze, biztos nem vezetik be a havidíjat, de azt lazán megcsinálhatják, hogy elzárnak a fejlődéstől ha nem veszel cuccokat. (Itt a tárgyakon keresztül történő fejlődésre gondolok.)

Szerintem jobb, mint ha beleölnél xy forintot havonta, és alig tudnál az egyéb elfoglaltságod miatt játszani.

Ez így van, én is ezért hagytam abba a WoW-ot, és ezért várom a RoM-ot, és remélem, hogy a félelmeim az ingyenességgel kapcsolatban nem valósulnak meg.

(#140) Vistaboy válasza F-ECT$ (#139) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Ez hogy jön most ide?"

A lényeg az, hogy ha a WoW is ingyenes lett volna a kezdetekkor, akkor most nem lenne ennyi aktív előfizetője.

Hogy a példával már a témánál maradjunk: Ha a RoM fizetős lesz x hónap után, akkor szimplán abbahagyom. Ennyi. :DDD

(#141) Vistaboy válasza F-ECT$ (#139) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Persze, biztos nem vezetik be a havidíjat, de azt lazán megcsinálhatják, hogy elzárnak a fejlődéstől ha nem veszel cuccokat. (Itt a tárgyakon keresztül történő fejlődésre gondolok.)"

Már korábban is mondták, hogy az Item Mall-ban lévő cuccokat a játékban is meg lehet majd szerezni. A legtöbb cucc pusztán egyedi kinézetében fog különbözni a normálistól, vagy egyedi cuccokat vehetsz a lakásodba, de nem hiszem hogy a gameplay-ra bármi hatása lenne annak, ha mondjuk vehetnél egy mutatós Jakuzzi-t a házadba a sima fürdőkád helyett. :P

Ez az új MOD funkció miatt maradt le. Eddig a lejárat előtt lehetett szerkeszteni, most már nem? :F

(#142) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Még mindig várom a Béta kulcsom... :(

(#143) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ma elkezdődik a Zárt Béta harmadik fázisa.

Ebben a státuszban megtörténik a stressz teszt, a szerverek terhelésének vizsgálata. Több részre lesz felbontva a vizsgálat. Ezek a következők:

- 2008 Október 27.: Minden karaktert törölnek.

- 2008 Október 30.: Első stressz teszt. (vége, Német idő szerint 03:00) Ez után a szervereket lekapcsolják és felkészülnek a következő lépésre.

- 2008 November 1.: Második stressz teszt (ezt több részre bontják):

12:00 14:00-ig
16:00 18:00-ig
20:00 24:00-ig

- 2008 November 2.: a Karakterek törlése (ennek az ideje az adatok kiértékelésétől függ).

(#144) F-ECT$ válasza Vistaboy (#143) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Pedig épp most szereztem kulcsot innen. Na mind1, azért kipróbálom.

Arról van valahol valami jó leírás, hogy melyik kasztt mellé melyiket érdemes választani? Én pl wari/priest szeretnék lenni, ez jó páros? (Vagy legyek priest/wari?)

(#145) K21_overlord

K21_overlord
(tag)

Nagy nehezen sikerült szereznem kulcsot. :D
Megírnátok h meik szerveren mien névvel vagytok.

A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

(#146) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akinek sikerült kulcsot szereznie, az érdeklődjön a részletekről az oldalunkon:

Runes of Magic Hungary.

(#147) robin17

robin17
(újonc)

hy mindenkinek!!
tetszik a game a videók meg a képek alapján de nem tudom h vista alatt ,hogy szuperál a játék mert a honlapon erre nem találtam választ?? Amúgy a gépigény szerintem egyáltalán nem sok :DD

(#148) F-ECT$ válasza robin17 (#147) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Én Vista-ra telepítettem, ma aktiválták az accom, ha minden igaz estére meg tudom mondani, hogy hogy szuperál.

Engem pedig továbbra is az érdekelne, hogy életképes kombó-e a wari/priest, de ahogy nézem előbb tudom meg a választ ha kipróbálom, mintha itt kérdezném :)

(#149) Vistaboy válasza robin17 (#147) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem 64-bites Vista Ultimate alatt semmi baj nincsen a játékkal. :K

(#150) Vistaboy válasza F-ECT$ (#148) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Minden kombó életképes, a kérdés csak az, hogy kinek melyik stílus jön be. Például nekem idáig a Rogue-Mage kombó volt a legjobb, közelharcban nincs jobb a Rugónál, távolra meg a Mage brutálisan erős. Általában el lehet mondani, hogy a különböző osztályú kasztokból érdemes választani. A Warri-Priest elsőre jó ötletnek tűnik, de nem szabad elfelejteni, hogy attól még, hogy tudsz pl. kisebb spelleket használni Warri-ként is, azért az erősebbekhez mindenképpen kasztot kell váltanod.

Akármelyik kombót is választod, egyszerre csak az egyiket tudod használni, legalábbis addig, amíg a másikat is legalább olyan szintre fel nem húztad.

Egyébként pedig a leggyorsabban úgy kapsz választ, ha az oldalunkon teszed fel. :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.