Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#501) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Return to the Ice Dwarf Kingdom

Az első komoly frissítés, azaz új tartalmak a Runes of Magic-hez!

"A "Return to the Ice Dwarf Kingdom" frissítés jóvoltából a program megkapja az 1.7 verziószámot és megannyi újítást. Többek között a guildek különböző épületeket építhetnek a kastélyukon belül. Ezeket több ágon fejleszthetjük és juthatunk hozzá különböző épületekhez. Lépésről lépésre egyre erősebb és masszívabb épületeket hozhatunk létre, ahogy a technológiai fán egyre fentebb haladunk. Így a műhelyek csak akkor építhetőek meg, ha a megfelelő iskolát már felhúztuk! A különböző épületek, különböző bónuszokat adnak az elkövetkező guild háborúkban, így jól meg kell fontolni, hogy mit is építünk a kastélyon belül. Természetesen az épületek az összegyűjtött nyersanyagokból kel majd felépítenünk."
Forrás: RoM-Hungary.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#502) vampire17

vampire17
(senior tag)

Amire mindenki várt! - Chapter II – The Elven Prophecy

Figyelem fiú és lányok, kicsik és nagyok, fiatalok és idős fiatalok! Eljött az idő amire minden játékos várt! Az első nagyobb kiegészítő a játékhoz!

És hogy miket is fog tartalmazni? Egy új fajt, amely az elf lesz és ez a faj kap két darab új kasztot, a druidát és a rúna táncost! Szintemelés is várható, így a maximum szint az lvl55 lesz.

Továbbá helyet kap a GvG (Guild vs Guild), Raid insták és továbbfejlesztett grafikus motor(!!!) .

És hogy mikor várható ez: 2009. szeptemberében!

Forrás: [runesofmagic.hu]

[ Szerkesztve ]

(#503) Vistaboy válasza vampire17 (#502) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ideje már valamivel feldobni a játékot, lassan unalmas lesz állandóan emberrel lenni. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#504) vampire17

vampire17
(senior tag)

Kis kedvcsináló videó:

Chapter II – The Elven Prophecy

[ Szerkesztve ]

(#505) Noddy válasza Vistaboy (#503) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Jaja, és addig elkéne érni az 50/50 szintet :)

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#506) Nimda

Nimda
(őstag)

Én is kipróbáltam a játékot és eddig egyetlen dologba tudnék csak belekötni,mégpedig az az animáció,a karakterek mozgáskultúrája.Nem olyan "kifinomult" mint pl. a wow-é.De ettöl még fantasztikus a játék,ledöbbentem mikor az 1órás patchelés után végre elindult.Bár szükség volt egy defragra mert összekuszálta rendesen a fileokat. :D
A grafika nagyon szép,a játékélmény szempontjából is megállja a helyét,bár még kicsi vagyok és a küldiken kivül nem csináltam mást.
Szóval csak igy tovább,remélem lesz jövöje ennek a játéknak. :)

[ Szerkesztve ]

CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

(#507) mate0217 válasza vampire17 (#502) üzenetére

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Várjuk már a The Elven Prophecyt :DDD

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

(#508) Ghostface

Ghostface
(fanatikus tag)

Helló!
Vett itt már valaki gyémántot?
Én megpróbáltam most venni, kitöltögettem mindent amit kértek, aztán végén visszadobott arra az oldalra ahol ki kell választanom melyik szerveren lévő karinak akarok gyémántot venni. Jó ez így, vagy valamit elrontottam? Bankkártyával akartam fizetni de a banktól se jött semmi visszajelzés hogy levonták volna a pénzt. Mennyi idő alatt és hogyan kapom meg a gyémántokat?
Köszi a válaszokat!

(#509) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok en most toltom ezt a jatekot nagyon kivancsi vagyok ra. Eddig wowoztam 2 evig kisebb nagyobb kihagyasokkal, kicsit mar unom azt a gamet most megnezem ezt. Eddig nagyon igeretes. A magyar oldala meg perfect!

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#510) Vistaboy válasza Xmodule (#509) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó játék nagyon, ha csak most kezded el, tuti beleesel, mint anno a WoW-ba.

Én most egy picit hanyagolom a témát, majd ha jön az új faj és kasztok, akkor kipróbálom, addig csak hébe-hóba. De mondjuk én már a CB kezdete óta tolom, szóval ennyi idő alatt meg lehet unni még a legjobb játékokat is. :)

(#511) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Most fogom elkezdeni a játékot, azt már megtaláltam melyik szerver az ajánlott, hol van a legtöbb magyar..
Látom a honlapon, hogy dupla karakterosztályt lehet választani. Elsődlegesnek knight, másodlagosnak warrior jó lesz, ha közelharcost szeretnék?
A Wow nálam a havidíjon bukott el.. Kíváncsi vagyok erre.
Mennyire hasonlít a Wow-ra?

hú de lassan jön lefelé a telepítő :)

[ Szerkesztve ]

(#512) Ghostface válasza CsíkosMókus (#511) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Én ezt a játékot régebben azért hagytam abba mert annyira hasonlított a WoWra és nem akartam a WoW mellé még egy WoWot. Most viszont hogy a warcraftot abbahagytam újra nekiláttam ennek.
Közelharcosnak még a Rouge / Warrior is jó lehet. Knighttal nem nagyon gosz tudni harcolni az inkább tank karakter. Sok hp, sok defense jól vagy védve viszont keveset sebzel.

(#513) CsíkosMókus válasza Ghostface (#512) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Akkor ok.. Az sose baj, ha hasonlít a Wow-ra. :)
Most így a vizsgaidőszak végén úgyis tele vagyok szabadidővel augusztus végéig.
A rogue inkább ilyen ugribugri szurkálós karakter ahogy írják, gondolom a védettsége ennek megfelelően nem túl nagy, a knight ahogy írod inkább tank. Talán jobb lenne:F
Meglátjuk. Fő skillnek mehet a warrior? 10-es szintig talán megálmodom mi legyen a másik.

(#514) Vistaboy válasza CsíkosMókus (#513) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha jó melee hacost akarsz, akkor én a Warrior-Rogue párost ajánlom. A Warri tudja a Rugó kétkezes skilljével használni azokat a fegyvereket is (kardok, balták), amiket pedig a Rugó nem tud alapból.

Egy két karddal felszerelt Warri Rugó skillekkel jól tud irtani. :)

(#515) K21_overlord

K21_overlord
(tag)

Battle groundokat mikorra várhatok a gameben? Úgy 2-3 hónapja szó volt róla ugyanis h lesznek realm vs realm vs realm, guild vs guild meg miegymás. Erről van valami hír?

A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

(#516) superfinest

superfinest
(tag)

Hi!
Honnan lehet quest helpert leszedni vagy küldi segítség kéne.

Mindenki rendőrnek születik, csak valaki tovább képzi magát.

(#517) xxx_activus

xxx_activus
(újonc)

hello nekem segitség kéne méghozá az h megnyitom a játékot és rákatolok h start game el is indul hang is van de kép meg nincs:S:( én nem tudom miért:S a monitorom MultiSync LCD 1400M lehet h ez nem jó?:S pls help

[ Szerkesztve ]

(#518) Noddy válasza xxx_activus (#517) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Szerintem inkább a videókártyával van gond nem a monitorral. Milyen kártyád van?

superfinest
Quest helpet ITT találsz, persze angolul, de lehet, hogy itt is tudunk segíteni, ha leírod hol akadtál el.

[ Szerkesztve ]

(#519) xxx_activus válasza Noddy (#518) üzenetére

xxx_activus
(újonc)

256 os videókártyám van de állitlag 128 elég::S

(#520) Noddy válasza xxx_activus (#519) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Biztos, hogy nem a memória mennyiséggel van a baj, hanem lehet, hogy a driver régi, vagy olyan frissítés van beállítva a configure-ban amit a monitor nem tud megjeleníteni vagy nem DirectX 9.0c van feltelepítve stb. Sajnos ez sokváltozós probléma lehet.

(#521) superfinest válasza Noddy (#518) üzenetére

superfinest
(tag)

OK :R

(#522) xxx_activus

xxx_activus
(újonc)

de igazából nem ugy nem jön be a kép hanem ilyen zöld meg csikos szart ad be:S

(#523) xxx_activus

xxx_activus
(újonc)

jah és a directx fenvan megnéztem:S

(#524) Wolverine válasza xxx_activus (#522) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

VGA RAM hiba; vagy rossz a kártya, vgy csak a hűtése.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#525) xxx_activus válasza Wolverine (#524) üzenetére

xxx_activus
(újonc)

tuti nem rosz....

(#526) Departed

Departed
(fanatikus tag)

Menjenek a rákba a francia meg spanyol closed bétások, hogy már órák óta állnak a szerók... :(
Na mindegy, valahova le kellett írnom :D

TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#527) superfinest

superfinest
(tag)

Hi!
Szerintetek egy kezdő embernek melyik a legjobb kaszt?

Ja és a külön kiegészítőket letölti magától a játék updatel együtt, vagy nekem kell?
(pl.: Return of the Ice Dwarf Kingdom) :F

[ Szerkesztve ]

(#528) superfinest

superfinest
(tag)

Újra itt!
Én nagyon kezdő vagyok és ahogy elolvastam a topicot nagyon bonyolultnak látom a játékot.
Esetleg valaki írna nekem pár alap segítséget a játékhoz.
Nagyon Köszönöm! :R

Ja és hogyan tok 2 kasztba menni?(mert láttam lv1 is aki már 2 kasztba volt)
És saját tapasztalatból 2 jó párosom van mage-priest, wari-rouge, ezek szerintetek milyenek?

[ Szerkesztve ]

(#529) Vistaboy válasza superfinest (#528) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szia.
A játékkal kapcsolatban a legtöbb-legjobb segítséget az oldalunkon találsz (www.runesofmagic.hu).

Két kasztot úgy tudsz felvenni, hogy eljutsz legalább 10-es szintig, utána megkeresed a Class Trainer-t Varanas-ban, és kiválasztod a másodlagos kasztodat. Miután megvagy, ismét beszélj a trainer-rel, ott (valamint a házadban lévő szobalánynál) tudsz kasztot váltani. Ilyenkor az elsődleges kasztod nem lehet magasabb, mint a másodlagos, tehát hiába vagy 10-es, ha átváltasz a másik kasztra, az egyes, ilyenkor az is egyes lesz 1/1. Ahogy haladsz előre, úgy fejlődik vissza a másik kasztod is, addig, ameddig vitted korábban. Mindig az a kasztod fejlődik, amit kiválasztasz elsőnek.

(#530) superfinest válasza Vistaboy (#529) üzenetére

superfinest
(tag)

Vista tied a magyar weboldala a Runes of Magic-nek?

(#531) Departed

Departed
(fanatikus tag)

Lassan már többet vannak lekapcsolva a szerverek, mint amikor mennek...jójó, én nem fizetek a játékért, de akik meg igen, azoknak biztos nem tetszik hogy már napi rendszerességgel órákra leállítják a játéklehetőséget... :(
Ennek ellenére ROM-oljon mindenki természetesen! :K

TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#532) Vistaboy válasza superfinest (#530) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem teljesen, hármunké - de főleg Scary és Vamp a tulajok, én csak amolyan Moderátor vagyok ott, fordítom a hivatalos oldal híreit, ilyesmik.

Egyébként ha már szóba került, akkor rövidesen egy másik újonnan induló MMORPG magyar oldalát is mi fogjuk csinálni. Akit érdekel, az a játék topikjában megtalálja a linket:

Allods Online topik.

(#533) superfinest

superfinest
(tag)

hi!
A warinak jó a 2. kasztnak a rouge?

(#534) Wolverine válasza superfinest (#533) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A rouge nem, mert ilyen kaszt nincs a játékban. A rogue nem rossz.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#535) Vistaboy válasza superfinest (#533) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Rogue jó Warri mellé, mert a kétkezes fegyverhasználat jól jön, ha jó attack + damage értéket akarsz kihozni.

(#536) superfinest válasza Vistaboy (#535) üzenetére

superfinest
(tag)

THX?
Vista te neked hány 50 karid van? :C

(#537) Vistaboy válasza superfinest (#536) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy sem. :DDD

Egyszer volt egy, de utána már nagyon szar volt, hogy le voltam maradva - sokat kihagytam a játékból, emiatt az új instákba már nem jártam -, így a többiek híján nehéz volt jó csapatot találni instázásokhoz. Inkább kezdtem egy új karit, egy Knight-Priest-et. Jelenleg 25/25 környékén járok, nem sűrűn nyomom mostanában, megvárom az Elf-eket, mindenképpen új karit fogok majd kezdeni ha megjön a Content Update. :K

(#538) superfinest

superfinest
(tag)

Lorganból, hogy tudok eljutni Varanasba mert lv10 vagyok.(Wari)

(#539) Vistaboy válasza superfinest (#538) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Logar-ból haladj észak felé, az úton. Egyenesen oda vezet, csak ne térjél le róla. Átjutsz egy másik régióba, ott a város előtt találsz egy teleportot - olyat, mint Logarban -, ne felejtsd el aktiválni, mert könnyebb vele közlekedni.

Ha eljutsz Varanasba, a hídon beszélj a Teleporter-rel, aki automatikusan felajánlja, hogy a Class Hall-ba teleportál, ahol fel tudod venni a másodlagos kasztodat.

(#540) superfinest

superfinest
(tag)

Hmm?
Szerintetek melyik a jobb?
A Wari-Rouge vagy Mage-Priest?
Mert engem a wari-rouge-val, ami 24-es levert EGY Mage-Priest 18 ezt hogyan csinálhatta kb 5-6 varázslás voltam neki.

(#541) Vistaboy válasza superfinest (#540) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szimplán csak jobban érti a játékot, lehet hogy ez már nem az első karija. :K

Minden karakter jó, nem lehet megmondani hogy melyik a legjobb. ;)

(#542) superfinest

superfinest
(tag)

Észre vettétek hogy én csak kérdezek :D? :U

(#543) Vistaboy válasza superfinest (#542) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miből gondolod, hogy csak te kérdezel? :DDD

(#544) Wolverine válasza superfinest (#540) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Noha egy ideje nem igazán játszom, a hírek szerint a mage jelenleg overpowered.

(#545) superfinest válasza Vistaboy (#543) üzenetére

superfinest
(tag)

Hát de Vista te mindenre tudod a választ.

(#546) Vistaboy válasza superfinest (#545) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Meglepődnél, ha tudnád, mennyi mindenre nem. :U Pláne manapság, amikor alig játszok a RoM-mal. :DDD

(#547) Smooka90

Smooka90
(újonc)

Sziasztok.
Olyan gondom van h elindítom a játékot és mielött belépne az account beirásához ujraindul a gép.
gépem: amd sempron 3000+ 2k megy
1.5giga ram
geforce 7300 gt 256mb
mi lehet a gond ? :F

(#548) superfinest

superfinest
(tag)

Na lenne 2 db kérdésem:
1.Mi van akkor ha a 2. kasztom 50-en tanulom meg?
2.Az igaz ha átváltok a 2 kasztom fejlődésére és szintet lépek akkor a főkasztom vissza megy egy lvl?

(#549) superfinest

superfinest
(tag)

A francba már megint leálltak a szerverek.

(#550) Noddy válasza superfinest (#548) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Nem fejlődik vissza a főkasztod. Annyi csak a vissza fogás, hogy ha a kisebb kasztoddal nyomulsz akkor a nagykaszt képességeid csak akkora szintűek max mint a kis kasztod szintje.

Végig lehet úgy is nyomatni a játékot, hogy csak egy kasztod van.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.