Lehet hogy néha critical hitet üt és azért. De ha valamire nem kapsz választ próbálkozz itt is:
Runes of Magic
[ Szerkesztve ]

Lehet hogy néha critical hitet üt és azért. De ha valamire nem kapsz választ próbálkozz itt is:
Runes of Magic
[ Szerkesztve ]

Tud valaki segíteni két küldetésben?
Az egyik az Aguda's Plan, ami már egy ideje hibás, és nem mindig lehet megcsinálni. (nekem speciel egyszer sem sikerült) valaki meg tudta csinálni?
A másik küldetésnek nem tudom a nevét, az Thunderbe van, Midnight adta, hogy lopjak el valami ruhát és osonjak be vele a királynőhöz. Elloptam, beosontam, de a lépcsőn nem tudtam lemenni, kidobtam a cuccot és töröltem a küldetést, hogy újra felvenném, de nem tudom. Midnight feje felett nincsen ott a felkiáltójel, ilyenkor mit lehet tenni?
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
Elkezdtem ismét játszani. Egy év kihagyás után mintha egy teljesen új játék fogadott volna. Ismét a Sionchain szerveren találtok meg, egyik magyar guildban - most fejből nem tudom a nevét, valami Lordsof... akármi, majd holnap megnézem (talán Lordsofblood ?). 
Sajnos a Hunters-nek már csak a hamvai vannak, alig vannak aktív tagok, így inkább egy olyan helyre jelentkeztem, ahol vannak annyian fent, hogy lehessen együtt questelni. 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Sziasztok!
Igaz még nem tudtam játszani a játékkal (videókártya miatt), de regisztráltam kb 1 éve.
És az lenne a kérdésem, hogy mi ez a Yusho számlás rendszer? Fizetős lenne? Mert ugy tudtam hogy ingyenes. 
Ha valaki tudja hogy itt mit kell csinálni, annak nagyon örülnék. 
Előre is köszönöm a segítséget! 
[ Szerkesztve ]
|| Mission Failed ||
Ingyenes a játék, ezek a fizetési megoldások a mikrotranzakciós cuccok (Item Shop) miatt vannak, ahol is extra cuccokat vehetsz, melyekkel sokkal gyorsabban tudsz fejlődni. Persze ezek nélkül is lehet játszani, csak úgy sokkal nehezebb.
Pl.: A mountokat csak bérelni tudod, és véges ideig. De ha fizetsz, vehetsz végleges hátast is, amivel bárhová gyorsabban eljuthatsz.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Köszönöm a válaszodat! 
Még egy kérdés, akkor ezt fogadjam el? Mert másképp nem tudok az accountom-nál változtatni. 
Előre is köszönöm a válaszodat! 
|| Mission Failed ||
A TOS a Terms of Service rövidítése, aminek az elfogadása nélkül nem játszhatsz, de ez csak egyfajta végfelhasználói szerződés, nincs pénzhez kötve.

Így már érthető, köszönöm a válaszodat!

|| Mission Failed ||

ha esetleg bármi kérdésed lenne tedd fel nyugodtan, talán feléled a fórum 
Azt esetleg tudja valaki, hogy tudok két klienst egyszerre futtatni? A régi gépemen engedte, de amióta új azóta mindig hibával kilép a második. (Azóta lett több új patch is telepítve)
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Tudja valaki, hogy Aisha mikor jelenik meg? Neten azt olvastam ölni kell sokat, de egy másik helyen meg azt, hogy ettől függetlenül jelenik meg, több száz witch-et leöltek, de mégse jelent meg.

Úgy látom eléggé haldoklik a topik 
Azt tudja valaki, hogy lehet beállítani, hogy a Shift billentyű plussz egér kurzorral tudjak célpontot választani? Egy ideig ment, de aztán jött egy patch (meg akkor tettem fel egy addont is, amit azóta mondjuk már leszedtem) és azóta nem megy. Interface menübe be van pipálva, hogy célpont választása kamerával, de semmi reakció 

Nem tudja valaki h körülbelül mikorra várható a IV. fejezet: A törpök háborúja update?

Június 16, de nem lesz új játszható faj, még mindig nem lehet a kamera sebességet állítani, bindelni az oldalsó egérgombokat úgyhogy ez a játék megrekedt a két évvel ezelőtti szinten, nem is értem hogy képesek 2 millióan játszani... Mindenesetre én most "félreteszem" ismét pár évre.