Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#451) ricsiv92

ricsiv92
(kvázi-tag)

Most töltöm a játékot, melyik realmen(ha van) van magyar guild(vagy valami ilyesmi :) ) ?
Üdv.

"Oh, you tuch my thalala"

(#452) Vistaboy válasza ricsiv92 (#451) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szia.
A mi guildünk, a HUNters a Sionchain-en van, míg a másik nagy magyar guild, a Hungaricum pedig a Macantacht-on.

Egyébként több kisebb-nagyobb magyar klán is van szinte minden szerveren, egyedül talán a német nyelvűeken vannak kevesen - ha vannak egyáltalán.

Viszont érdekes módon németek ugyanúgy vannak az angol szervereken is, pedig ugyanannyi német szerver létezik, mint ahány angol. :F

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#453) Gyuri16 válasza Vistaboy (#452) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

igen, sok nemetet en is furcsallom. legzavarobb, hogy vannak akik nem hajlandoak angolul megszolalni. szerencsere nem vagyok rajuk szorulva, ugyhogy nem erint a dolog. a tobbseg igazan rendes es tud angolul

amugy en a Magyarvandorok guild tagja vagyok, Sionchainen. sok az aktiv jatekos, ugyhogy szinten csak ajanlani tudom

Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

(#454) Gozzer válasza Gyuri16 (#453) üzenetére

Gozzer
(lelkes újonc)

Magyarvandorok? Bakker :Y
Akkor kilepek :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD

Nagy isten allatkertje, sajna alacsony a keritese. Tudtommal az állatok is valaszolnak egymásnak, ha kérdezik öket. I hate a telefon dealereket!! Megolik az ilyen oldalakat!!

(#455) Gyuri16 válasza Gozzer (#454) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

ezt most nem ertem, ha mar tagja vagy egy magyar guildnak nincs nagyon ertelme kilepni (hacsak valamiert nem tetszik)
ha csatlakozni akarsz irj magyar csatornara, azt hiszem meg van ures hely

(#456) ricsiv92 válasza Vistaboy (#452) üzenetére

ricsiv92
(kvázi-tag)

Esetleg hozzátok beférek? Csak még kezdő vagyok.

(#457) Vistaboy válasza ricsiv92 (#456) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem igen, keresd meg Csiper-t, ő a főnök. ;)

Sajnos én mostanában nem játszok, mert várom az új gépemet, de ők igazi kockák, nyomják rendesen. :)

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#458) ricsiv92 válasza Vistaboy (#457) üzenetére

ricsiv92
(kvázi-tag)

Az itteni neved használod, vagy esetleg a játékban másikat használsz?

(#459) Vistaboy válasza ricsiv92 (#458) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, mindenhol Vistaboy vagyok. :P

Ja, és csak női karakterrel játszok. Ha férfi karaktert látsz Vistaboy névvel, akkor az nem én vagyok. :DDD

(#460) ricsiv92 válasza Vistaboy (#459) üzenetére

ricsiv92
(kvázi-tag)

oks, akkor csak Vistagirl-el beszélek :C

(#461) Gozzer

Gozzer
(lelkes újonc)

LOL, hisz most ment el a Hungarian guild, azert leptem abbol ki:)))
Az meg hogy irtam kilepek, poen volt, hisz ott a sok vigyor:)))
Na ez utanozas, en is csaj karival jatszom csak, es eleg egyertelmu a nevem a ROM-ba Magyarvandor guildba:))))))

UI: Nem ez a nevem.

Nagy isten allatkertje, sajna alacsony a keritese. Tudtommal az állatok is valaszolnak egymásnak, ha kérdezik öket. I hate a telefon dealereket!! Megolik az ilyen oldalakat!!

(#462) Gyuri16 válasza Gozzer (#461) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

az a gond, hogy tul sok smileyt hasznalsz, es igy mar elveszik az ertelme..
szoval ha egy guildban vagyunk, akkor mondd mar meg a neved (en Gladia vagyok)

(#463) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Hirtelen ötlettől vezérelve kipróbáltam volna a játékot, de a frissítésen nem jutok tovább. Feltelepült, elindul az update, total 30%-on áll, a progress szépen végigmegy 100%-ig, ekkor felugrik egy picike ablak error felirattal, amit leokézhatok és ennyi. A cliensből csak kilépni tudok. Sok mindennel még nem próbálkoztam, újraindítottam, újratelepítettem. Ha nincs konkrét javaslat, akkor újra le is töltöm, ezúttal máshonnét.

(#464) Gyuri16 válasza ígyvanferi (#463) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

probald manualisan updatelni:
[link]

(#465) Gozzer válasza Gyuri16 (#464) üzenetére

Gozzer
(lelkes újonc)

Aham, en csak Gizi:)

(#466) ricsiv92

ricsiv92
(kvázi-tag)

Most már a 4-dik letöltést kezdem :W :W :W :W :W
Vagy elmegy a net, vagy a gép fagy le :O

(#467) Vistaboy válasza ricsiv92 (#466) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Töltsd le torrentről, fent van a kliens ott is. ;)

(#468) ricsiv92 válasza Vistaboy (#467) üzenetére

ricsiv92
(kvázi-tag)

Az a gond, hogy gyorsabb, ha 10. lejön simán. A torrenten dög lassan jön.

(#469) Vistaboy válasza ricsiv92 (#468) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Oké, ha nincs seeder, nem is jöhet. De legalább nem szakad meg. :DDD

Amúgy több mirror-t kell kipróbálni, sokszor az eredetiek nagyon leterheltek vagy mi, de elég lassan jön onnan is.

Vagy próbáld leszedni a Closed Beta klienst, az kisebb, igaz, többet kell utána patchelni.

(#470) Gozzer válasza ricsiv92 (#466) üzenetére

Gozzer
(lelkes újonc)

Telepits fel egy getright-ot a gepedre, s azzal tolts barhonnan.
Ha fagy vagy elmegy a net, onnan folytatja ahol megszakadt.

[ Szerkesztve ]

(#471) ricsiv92

ricsiv92
(kvázi-tag)

Köszi a segítséget, most próbáltam egy másik mirrort. Innen talán lejön. Több fórumon olvastam, hogy ez a játék mindig szaggat, akármilyen erőműved is van. :F Igaz ez?

(#472) Gozzer válasza ricsiv92 (#471) üzenetére

Gozzer
(lelkes újonc)

Nekem nem, pedig nem dupla vagy negymagos proci ketyeg a gepembe. Bossoknal se reccen meg, pedig ott vannak paran.

(#473) Wolverine válasza ricsiv92 (#471) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem. Nálam nem szaggatott - ha mégis probléma lenne, akkor túl sok player van egy helyen; ilyenkor RAM-bővítés javasolt. (egyébként ha nem akar lejönni a kliens, nézz el az mmorpg.com-ra; náluk elég sok MMO tölthető le :) )

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#474) ricsiv92 válasza Wolverine (#473) üzenetére

ricsiv92
(kvázi-tag)

Onnan töltöttem 5-ször, egyszer se jött le jól :))
Siker 6. próbálkozásra sikerült! Nem hiába mondják, hogy 3 a magyar igazság, csak nálam 2x3 :C :R :Y

[ Szerkesztve ]

(#475) Wolverine válasza ricsiv92 (#474) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor a hivatalos oldalról is megpróbálhattad volna :P

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#476) ricsiv92

ricsiv92
(kvázi-tag)

A másodlagos classomat hogyan tudom fejleszteni?

(#477) Gyuri16 válasza ricsiv92 (#476) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

mindig az elsodleges fejlodik. hazban (es a class hallban) fel tudod cserelni az elsodleges es masodlagos kasztod

(#478) ricsiv92 válasza Gyuri16 (#477) üzenetére

ricsiv92
(kvázi-tag)

Szóval az új classom kezdhetem előröl a kezdőhelyről?

(#479) Gozzer válasza ricsiv92 (#478) üzenetére

Gozzer
(lelkes újonc)

A alacsony napi questes cuccokat gyujtod a magasabb kasztodal, valtasz es a masodlagos kasztal adod le PL:)

(#480) Wolverine válasza ricsiv92 (#478) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erre van egy másodlagos kezdőterület, a teleportspellt kb. akkor kapod, amikor felveszed a másodlagos kasztod :)

(#481) Gyuri16 válasza Gozzer (#479) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

ponthogy nem az alacsony dailyket, hanem a leheto legnagyobbat amit tudsz, es azt adod le a masodlagossal

(#482) ricsiv92

ricsiv92
(kvázi-tag)

Hogyan tudok szerezni kék kristályt, amiből alapból 50 van?

(#483) Gyuri16 válasza ricsiv92 (#482) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

ha a diamondra gondolsz akkor azt penzert (igaziert) lehet venni, vagy AH-ban eleg magas aron

(#484) ígyvanferi válasza ígyvanferi (#463) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Most patchelődik szépen. A játék oldaláról szedtem le a klienst (fél nap alatt...), remélem nem adja meg magát később sem. Majd még jelentkezem. :)

(#485) ricsiv92

ricsiv92
(kvázi-tag)

Látom, hogy a szerónak 3 külön 'részlege van'. Számít valamit, ha másikba megyek?

(#486) Vistaboy válasza ricsiv92 (#485) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azok csatornák (Channel). Ha nem vagy egy csatornán azzal, akivel partyban vagytok, akkor nem látod a karakterét. (Instában asszem nem számít, de lehet hogy tévedek). Szóval ilyenkor át kell váltani, de mostanában én nem játszok sokat, úgyhogy nem biztos. :D

Ja, és emlékszem, hogy sok bugos quest volt benne annak idején, amit ezzel oldottunk meg. És farmoláshoz is jó, hiszen csatornaváltáskor visszarakja a mobokat.

[ Szerkesztve ]

(#487) Dillon

Dillon
(tag)
LOGOUT blog

Üdv! A játék első indításánál melyik region-t ajánlott választani?

Mod.: nem szerverre, hanem az International - DE/AT/CH - USA részekre gondolok közvetlen a patch-elés megkezdése előtt. Vagy ez mindegy ilyenkor?

[ Szerkesztve ]

(#488) Gyuri16 válasza Dillon (#487) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

ha szerverre gondolsz, akkor a tobbseg itt a siochainon van

(#489) Wolverine válasza Dillon (#487) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

International, lévén mi abba a kategóriába tartozunk :)

(#490) Gyuri16

Gyuri16
(senior tag)

a hivatalos oldalon felbukkant egy kerdoiv. Az aukcios haz a tema, es mivel (szerintem) van mit javitani, ajanlom a kitolteset (nem mellesleg tombola is van :) )
[link]

[ Szerkesztve ]

(#491) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Mostanában nem sokkal login után ez a kép fogad, utána bármire mek, bezárja a játékot:

Nem tudjátok mitől lehet? :(

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#492) Wolverine válasza Yushchenko (#491) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert valami hiba van a jelek szerint. Én a helyedben csinálnék egy reinstallt.

(#493) Vistaboy válasza Yushchenko (#491) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez az ún. Upload Error, amit sajnos közülünk is elég sokan tapasztalnak - és utálnak is :P -, egyszer-kétszer nálam is előfordult, ez sajnos nem rajtunk múlik. Próbáld meg újrarakni a játékot, hátha az segít.

(#494) Yushchenko válasza Vistaboy (#493) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Végülis kibírható, de néha csak fél órát akarok játszani és akkor idegesító ha 5x loginolok és ezt kapom. Néha meg jó. Majd ha lesz időm újrarakom. Thx mindenkinek

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#495) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Üdv, a játékban begyűjtött gyémántok forintra váltásának van valamilyen jól bevált módja? (pl. wow aranyat nagyon könnyű aranykereskedőknek eladni (persze töredék áron, de még így is megéri), van-e itt is ilyen jól bejáratott csatorna?) Köszönöm.

(#496) Wolverine válasza DrGonzo22 (#495) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyémántot csak a Frogster adhat el, bárki más árusítása illegális és bannal jutalmazzák. (mellesleg a WoW-ban is tilos a gold árusítása valódi pénzért)

(#497) DrGonzo22 válasza Wolverine (#496) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Azt mindenki tudja, hogy tilos, de pl. a wow-ban van egy jól bejáratott út. (külső weblap, kínai felvásárolja a felesleges aranyat, többször adtam már el nekik, persze a "normál" ár feléért, és mivel nincs játékon belüli nyoma az account-ot nem veszélyeztetni semmi. Elsőre persze kicsit ijesztő volt odaadni 10.000 aranyat egy vadidegennek, de rá 5 percre utalta a pénzt. Teljesen megbízhatóak, csak nem fizetnek túl sokat, de mivel ingame úgy se tudom mire költeni, még mindig jobb havi 4-5ezer forintot keresni ilyen módon.) Arra voltam kíváncsi, hogy a RoM-ra is ráépült-e már ilyen szolgáltatás. Ezek szerint még nem:(

(#498) Wolverine válasza DrGonzo22 (#497) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha igen, akkor sem lehet erről itt információt megosztani.

(#499) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Üdvözletem!

Először is van két jó hírem!

1. Az oldalon gőzerővel dolgozunk - vadonatúj designnal és motorral fogunk megnyílni pár napon belül. A régi fórum megmaradt, így mindenki megtalál mindent, ami eddig ott volt. Egyelőre nem árulhatok el semmit az új design-ról, csak annyit, hogy nem lesz olyan "csiricsáré", mint a korábbi. Egy sokkal komolyabb, darkosabb külső lesz majd az oldalon, ami szerintem - én már pár napja használom - sokkal jobb, mint az előző volt.

Az új motorra való átállás miatt a kezdetekben pár menüpont nem lesz elérhető, mivel az ékezetes karaktereket nem tudtuk importálni az új motorba, ezért ki kell azokat majd javítanunk. De gondolom, ez nem lesz annyira zavaró - pár nap és kész lesznek ezek is, de a hétvégén már ki szeretnénk nyitni az oldalt a játékostársaink előtt is.

2. A játékban nemsokára új terület fog megnyílni, Weeping Coast, ami - kapaszkodjatok meg! - 50-60-as terület lesz! Azaz ezzel a patch-el fel fogják emelni a szinthatárt 60/60-ra. :C

Akit érdekel, hogy milyen is lesz ez, az megnézheti a YouTube-ra kikerült kis videóból. Még nincsenek mobok és NPC-k, de a területről már lehet némi fogalmunk. A srácot, aki ezt a videót készítette, már bannolták - lévén ilyesmit nem lehet megosztani -, de most már a videót meg lehet nézni következmények nélkül.

Exploring Weeping Coast!

Exploring Weeping Coast! 2.rész

Úgyhogy ha minden jól megy, várunk szeretettel minden kedves RoM-játékost a megújult oldalunkon. ;)

(#500) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Végre ismét elindult a Runes of Magic Hungary!!!

Runes of Magic Hungary Oldal.

Mindenkit szeretettel várunk megújult oldalunkon! :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.