Van lent jobb oldalon,csak egy vonal látszik arra kell rányomni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Vonal nincs Operában, de egy ponton találtam olyan területet, ami kattintható volt... 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Felraktam én is, egyelőre fullra nemvágom mi micsoda...
Vmi gomba muksó aláz...fegyvert hol tudok venni?! 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Néha lehet, hogy látni fogsz; Ydrisselle itt egy rogue formájában reinkarnálódott első körben 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

RexpecT
(PH! addikt)
Angerthas néven megtaláltok a Sionchain szerveren!
Walter White is Bad*ss!!
A játék elején kapsz mindent, egy zacskóba csomagolva. Azokat bontogassad ki. Úgy képzeld el, mint egy Matrjoska-babát, minden zacskóban egy másik zacskó van, amit egyre nagyobb szinten tudsz kinyitni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Örülök neki. Remélem, hogy a Sionchain szerverre jöttél. A Hunters klánt keressed, ha online vagyok, felveszlek.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Mi a rossz benne? Szerettem én is WoW-ozni, de nagyon sajnáltam 8K-t (+1K posta) kiadni egy GC-ért akkoriban. Pontosabban nem is azt sajnáltam, hanem azt, hogy nem tudtam sokszor játszani, és közben meg telt az accom.
Félre ne értsd, nem mondom, hogy nem jó a WoW, de ha ugyanazt az élményt átélhetem legális úton teljesen ingyen, akkor miért ne? 
De nem akarok én senkit sem rábeszélni, annak idején én is ódzkottam a WoW-tól, de a 10 napos ingyen időszak alatt megtetszett. Úgyhogy itt is csak azt tudom mondani minden WoW-ot szerető kollégának, hogy töltse le, tegyen vele egy próbát. Nem veszít semmit, nem kell előfizetni.

brownus
(PH! addikt)
kipróbálom én is, a képek alapján ígéretesnek tűnik.
ezt a dec 15.én kiadott bétát már lehet tölteni? vagy szedjem le amit találok aztán majd upgradeli magát?
[ Szerkesztve ]
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

brownus
(PH! addikt)
na, a gamershellről elindult végre,....
(#258) Vistaboy, ezt nem értettem soha, hogy miért jó nekik, hogy ingyen adják...
[ Szerkesztve ]
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Loveless
(senior tag)
hali,
van ebben invert mouse?
>>> Viva la Anarchia! <<<
Van benne Item Mall, és hidd el, lesznek páran, akik fizetni is fognak az olyan kütyükért, amiknek a segítségével gyorsabban tudnak haladni.
De persze van benne totál értelmetlen dolog is, például ha meggondoltad magad, és a 30. szint környékén döbbensz rá, hogy szívesebben lennél női karakterrel a férfi helyett, akkor vehetsz ún. "Gender Scroll"-t, aminek a segítségével nemet tudsz váltani. 
Na, ennek mi az értelme? Azért nem semmi fantázia lehet ilyeneket kitalálni. 
Szerintem van, bár én alapon használom, de majd megnézem neked, jó? 

Loveless
(senior tag)
köszi, jó lenne ha megnéznéd!
én csecsemőkorom óta invert mouse-szal nyomok mindent, anélkül számomra játszhatatlan egy game..
>>> Viva la Anarchia! <<<

D347HBR1NG3R
(kvázi-tag)
Nekem abszolút bejött a játék. Meg annak is örülök, hogy klántag vagyok, köszi Vistaboy. 
Tempus
MOD: Most látom, h lelkes újonc lettem 
[ Szerkesztve ]
Jaffa jokes???
Siochain, 2-es csatorna, emlékeztem 

RexpecT
(PH! addikt)
Üdv
!
Megyek én is aztán nyomatjuk
.
Grat btw
.
Walter White is Bad*ss!!

Rebell
(senior tag)
Szevasztok.
Én még nem nyomtam ilyen játékkal, Nem WOW-tam meg nem is ROM-tam.
Én a Warcraft3 híve vagyok. De havi 3ezret nem fizetnék wowra. Kérdés?
HA letöltöm ezt a játékot és beregelek ill Karaktert választok, akkor mit érdemes választani?
Mindenki a legalacsonyabb szintről kezd? (gondolok itt a régi játékosokra
Ez egyszemélyes háború vagy inkább érdemes klánokban mászkálni?
1enlőre ennyi.
Remélem vki válaszol. Üdv.
Gigabyte GA-G31M-S2L Q9400 Core 2 Quad 3,2Ghz; Gigabyte GTX460 OC-1GB; 4GB DDR2 Ram, WIN7 Ult 64bit; Samsung T220 HD (1680x1050)

D347HBR1NG3R
(kvázi-tag)
Mindenki tegnap kezdte, mert a CB után wipeout volt. Mehetsz egyedül is, de érdemes egy klánhoz csatlakozni, szvsz. Ezen a honlapon megtalálod magyarul a kasztok leírásait: [link]
Jaffa jokes???

$p@rr0w
(őstag)
Na akkor leleplezem a szörnyű igazságot: aki nyáron melózik 2-3 hónapot, az nem tud abból egy jó gép mellett egész évben WoW előfizetést is kiperkálni. 
(#250) Wolverine: Nem gondoltam olyanra, de egy egyszerűbb 200.000 fős sem lehet olyan olcsó, hogy mindössze ebből fedezni lehessen, vagy igen? 
Amúgy iszonyat kínok után, több újrakezdéssel leszedtem végre a klienst, most updatel, és megyek is a Sionchain PvE szeróra a magyar guildbe, amint lennt az update.
(#258) Vistaboy: Teljesen egyetértek, majd vegyél fel a guildbe.
(szerintem valami Sparrow, vagy ahhoz hasonló néven leszek, de majd kereslek...)
(#264) Loveless: Te aztán veszélyes lehetsz. 

$p@rr0w
(őstag)
Azon gondolkozom amíg megy az update, vajon férfi vagy női karakterrel menjek? De mivel itt is lehet egy accon nyolc, sztem mindkettővel.
Amiről viszont nem tudok, hogy itt is van két szemben álló fél mint horda, vs ally? Vagy itt csak a guildek harcolnak?

RexpecT
(PH! addikt)
Egyenlőre csak Human vagy,de később lesz Elf is állítólag.
Walter White is Bad*ss!!
Egy éves WoW a legdrágább esetben (gamecard) is megvan 50k-ból; ha bankkártyával fizetsz és 2*6 hónapot, akkor 132 euro, ami 270 forinttal 36k alatt van 
Egyébként a saját tapasztalataim szerint a grafika kellemes, de bírnék egy kicsit több kontrasztot; értelemszerűen nem mérném se a WoW-hoz, se a WAR-hoz; végre egy olyan free MMO, amiben valóban vannak questek; igaz, történetet még egyáltalán nem látok a dolog mögött 8 szint után. (nekem ez fontos, lore-mániás vagyok)

RexpecT
(PH! addikt)
Én most a LOTRO val szemezgetek,de hat rengeteg lóvé az ha belegondolsz. 
Walter White is Bad*ss!!
Egyszerre nem kevés. Elosztva, esetleg némi spórolással megtámogatva már nem veszélyes.

RexpecT
(PH! addikt)
Hát igen, kacsingatok is nagyon vele.Csak most húzós lenne a 2 jaték meg GC 16k ért...
Walter White is Bad*ss!!

$p@rr0w
(őstag)
Remélem minél előbb jönnek új fajok.

RexpecT
(PH! addikt)
Végülis Mage/Pristet játszok
.Jelenleg level 14/6 -os vagyok
.
Walter White is Bad*ss!!

L_ajos
(őstag)
havi 2.5k neked sok? a mai világban betek az aki ilyet állít.. de amugy kinek mi 
LotrO: Kiscsaj RK lVl 75, Foxxika - LM lvl 65 - Snowburn | lotro-hungary.hu | BattleTAG: FoxxikaHUNG#2929

RexpecT
(PH! addikt)
Wow esetében 3k+pk,de Lotro-nal 3,5+pk.Havi szinten nem egy nagy összeg de tudod sok kicsi sokra megy....
Walter White is Bad*ss!!

L_ajos
(őstag)
vagy aki komolyan gondolja annak kb 35k és lifetime lehetőséget kap 
LotrO: Kiscsaj RK lVl 75, Foxxika - LM lvl 65 - Snowburn | lotro-hungary.hu | BattleTAG: FoxxikaHUNG#2929
Szintet lépett a Guildünk!
Megalakulása után három nappal máris Level 2-es lett a HUNters, a RoM Sionchain PvE-szerveren indított magyar klánunk! Rengeteg magyar játékos van itt, mindig helyhiánnyal küzdünk, már most elértük a Taglimitet, ami 60 főt jelent.
Wolverine: Ydrisselle-nek fenntartom az utolsó helyet, ha olvasod ezt, gyere online és beveszlek. 
Akik szeretnének csatlakozni, de lemaradtak, azok se csüggedjenek, folyamatosan fejlesztjük a Guildet, előbb-utóbb mindenki be fog férni. 
És biztos, hogy a végleges változat is ingyenes lesz?
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Simán elképzelhető.

RexpecT
(PH! addikt)
Biztos. 
Walter White is Bad*ss!!

D347HBR1NG3R
(kvázi-tag)
Vagy csak van offline valós élete is. 
Jaffa jokes???
A másodlagos kaszt akkor fog fejlődni és szintet lépni, ha a házinéninél megcserélem őket?

RexpecT
(PH! addikt)
Igen
.
Walter White is Bad*ss!!
Na emberek én is elkezdtem letölteni. Viszont soha életemben nem játszottam ilyesmivel. Reszkessetek. 
Már csak 10 óra és lejön.

L_ajos
(őstag)
Az mindenkinek van ( gáz is ha nincs..) de nem ez volt a téma 
On: énis megnéztem a játékot, és egyenlőre várok, ebben a formában számomra semmivel sem jobb mint az eddigi tömeg free mmo-k.
Nemsokára 3.Szintűek leszünk! Már csak pár gizgaz, és megvan a szükséges mennyiség. Holnap szerintem lehet jelentkezni felvételre. 

RexpecT
(PH! addikt)
Megyek segítek egy kis giz-gazzal
.
Walter White is Bad*ss!!

RexpecT
(PH! addikt)
Megvan a nyersanyag a Guild Level 3-hoz.Vista ha tudsz lépj be és upgradelj plz.
Walter White is Bad*ss!!

brownus
(PH! addikt)
hi,
a sionchain szerverre "kapuztam" egy Shrike nevű mage-et (
) warlock-ot szerettem volna de az nincs sajna...
az első benyomásaim pozitívak
igaz csak pár perc erejéig néztem be, meg épphogy de levertem vmi gomba élőlényt... 
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

brownus
(PH! addikt)
felvettem három questet, de nem tudom merre kell elindulni, a térkép nem jelöli az irányt?
a duel itt is párbajt jelent?
egy mage-nek mit érdemes tanulni? sry, rég játszottam rpg-vel, nemhogy mmo-val...
[ Szerkesztve ]
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

RexpecT
(PH! addikt)
A questben leírja hogy mit kell csinálni,hova kell mennix
.
Ittnézz szét sok kérdésre megkapod a választ.
Walter White is Bad*ss!!

brownus
(PH! addikt)
ok, köszi
később lesznek még más kasztok, fajok?
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

qad
(tag)
Hello Emberek
Nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz a ROM. 3.5 év wow után, sok mmorpg kipróbálás után végre megtaláltam a WOW potló játékomat
Maximális elégedettség hogy a bétában nem találtam eddig 1 hibát sem.
Max respect.
[ Szerkesztve ]

qad
(tag)
Lenne nekem is 1 hely a guildben? Stire néven játszok.
Ma megléptük a Level 3-at, így még van 8 szabad helyünk.
A Sionchain PvE-szerverre gyere, és engem, vagy a HUNters klán bármely tagját keresd. Amíg van szabad hely, mindenkit szeretettel várunk.