Itt is hasonló a helyzet 
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Itt is hasonló a helyzet 

Tapasztalataim a valós gépigényről(béta3 alapján):
2800+ barton 7600gt 1,5gb ram - szinte lehetettlen belőni, h játszhatónak nevezhető legyen ( erős, nagyon erős kompromisszumokkal) bár feltehetőleg cpu miatt...
E4400@3,0ghz 1950pro 2gb ram - majdnem bírja a maxot. Kis csökkentéssel frankón megy.
q9300@3,0Ghz 4870 4gb ram 1900**** -as felbontásban is megállja a gép már a helyét
Egyébb észrevétel: mivel mindenki most keztdi a karakterét kezdőnél rengeteg ember van, ami jócskán rányomja a bélyegét a gépigényre... (lesz ez még jobb is)
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

na végre sikerült bejutnom de mára már nem is enged be a loginszerver... titeket??
és ez a dualclassos dolog hogyan működik? hogyan tudok felvenni még1 kasztot?
Ha eléred a 10.szintet, akkor - ha akarsz másik kasztot -, akkor el kell menned a egy trainerhez, aki megtanítja neked a kasztot.
Utána a két kaszt között oda-vissza tudsz váltani, ha felkeresed a szintén sok helyen megtalálható Skill Master-t (Ha jól tudom, ez a neve).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Fontos hozzá a 10-ik szint? Mintha láttam volna olyan karit aki lvl2/lvl2 volt...
Hivatalosan 10. szinttől lehet, de a fejlesztők nyilván moddolt karikkal nyomulnak. 
Vagy lehet hogy szimplán cheaterek. 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
LOL az létezik hogy most kaptam kulcsot beta tesztre?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
honnan lehetne értelmes sebességgel leszedni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

láttam a játékról vidiket, és kizárt hogy olyan gép kellene hozzá amit te a harmadiknak beállítasz
szerintem amit elsőnek írtál gépet, azon bőven emegy fullon
max csak nagyon laggolt nálad, az meg nem gép függő
(vagy még csiszolatlan a játék)
keress képet vagy vidit a perfect world-ről, na annak van grafikája (moddolt crytek engine 1) és még ez is bőven elfut fullon az 1. configodon
_________________----==<<{{[[F.E.A.R. Combat]]}}>>==----_________________

Innen lehet válogatni, nekem a GamersHell egész gyors volt pár napja.
ezeket egytől egyik végignéztem de nagyon lassu mind 

Próbáld este/éjjel. Bár ha akkor elkezdted volna, amikor először írtál, akkor már le is jött volna
Mellesleg mi a lassú? Nekem 2MBit-es netem van, ha jön 200KByte-tal, az már jó.
nekem 30Mbites netem van és jön 100K-val ami szar

Lezárult a Stressz Teszt, és ezzel el is indult a Zárt Béta 3. fázisa.
Két szervert indítottak, az első szerver olyan mint eddig volt, tehát PvE (Ahol egyébként ugyanúgy lehetőség van a PvP módot bekapcsolni, de aki nem kapcsolja be, azt nem lehet támadni), míg a második szerver csak PvP.
A stressz tesztre aktivált accountokat visszavonták, de december 9-éig a nyílt béta kezdetéig folytatódig a hullámokban történő aktiválás.
A RoM Hungary játékosait jelenleg inkább a PvE szerveren lehet megtalálni, így aki bejut a Bétába, az ott keressen minket.
December 9.-éig nem fognak karaktert törölni, akkor a Nyílt Béta kezdésekor azonban igen. Viszont a Nyílt Béta alatt létrehozott karaktereket már nem fogják törölni, tovább lehet vinni őket a végleges játékba.
[ Szerkesztve ]

Regisztráltam egyet én is.A Beta tesz mikor fog lejárni?Egyébként tetszik a játék, Wowhoz képest mennyire összetett?Mert a grafikája az tetszik
.Addonsokat vajon lehet majd hozzá telepíteni?
A kérdéseseimre megtaláltam a választ a honlapotokon
.
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!
nah jovan beszéljetek már ugy hogy egy halandó is felfogja különben felbuffolok és lePvP-zek mindenkit
LEJÖTT
ááá HELP KÉNE!!!
Kaptam már zsák mailt de mit hova kattoljak vagy mit csináljak? így nemtudom kipróbálni 
Jó lenne már metanulni angolul 
[ Szerkesztve ]
(#168) Sirandrish válasza Sirandrish (#167) üzenetére
á már mindenhova kattoltam de semmi
hót ideg vagyok..mindjárt leb*szom a p*csába az megoldja a gondot 
nah..mindenesetre picit lenyugodtam és felraktam..most updatelem és türelmesen várom a megoldást
.......de k*rvagyorsan
ecsém..lószart nem csináltam de már tolom
Néhány javaslat jöhet..warrior vagyok ha minden igaz..de skubizzatok
[link]
Mire figyeljek?
lvup-nál hogy tudom elosztani amit kapok?..(kapok?)
Stb..pls adjatok tanácsot

Hát passz.. én még most töltöm
...
Walter White is Bad*ss!!
lassan lassan rájövök csak nincs kedvem 30 karaktert csinálni mre mindenre rájövök és ugy csinálom hogy jó legyen
Levelup-nál megjelenik egy kis könyv alakú ikon, amire kattintva tudod elosztani a TP-ket. Menet közben a "K" billentyűvel tudod előhozni ugyanezt. A skilleket úgy tudod fejleszteni, hogy van három osztály (Ha két kasztod van, akkor négy), és azon belül találod meg őket, egy számmal mellette, ami azt jelenti, hogy az adott skillt mennyi TP-ből tudod tovább fejleszteni. Rákattintasz, kiad egy ablakot, hogy "Upgrade", azt leokézod, és kész. Ha már nincs elég pontod, akkor haladj tovább, a mobokért és a küldetésekért menet közben is kapsz TP-t.
eladni kinél lehet?ahool venni és eladni is lehet minden szirszart mert találtam már pár cumot amit eladnék..venni meg ugye nemtudok semmit mert pénzt nem találok.. illetve az a gomba mire jó? mert már van vagy ezer
melyiket ajánlanád amugy? az egykezes kard+pajzs vagy a kétkezes kard? gondlom a oajzsos megoldás a lésőbbiekben sokat segithet de jobb is?
amugy így első ránézésre nem igazán jön be (tényleg elég wowos ami szintén nem tetszett) de azért adok neki esélyt...hátha csak a sok dolog amit nemtudok zavar be
[ Szerkesztve ]

Nem találom,hogy hol lehet megváltoztatni a jelszót. 
Walter White is Bad*ss!!
Eladni minden kereskedőnél tudsz. Ahol bejön a menüpont, hogy "Open Store", azaz Bolt Megnyitása, ott mindent lehet venni és eladni is. Egyébként pedig a küldetések mindig adnak pénzt is. 
Melyik gombára gondolsz? A legtöbb quest itemet küldetés nélkül is lehet találni, mert vannak naponta ismételhető küldetések (Daily), aminek 80%-a ilyen szirszarok gyűjtése (Bogárláb, Szúnyogszárny, stb), és ha összeszedtél belőlük egy csomót, akkor csak csiki-csukizol egyet. (Felveszed-leadod-felveszed-leadod...)
Egyébként minden szart ne szedjél össze, mert nevetséges áron lehet csak őket eladni, ha nem kell questhez.
Melyiket ajánlom? Egyiket sem. Én a két kardra esküszöm.

Mondjuk Warrinál ezt nem lehet, így marad a Kard+Pajzs kombó, szerintem az jobb (Gyorsabban tudsz ütni egykezes fegyóval + kell AC is, mert Plate Armort csak a Knight viselhet.
[ Szerkesztve ]

Még véletlenül sem tudod hogy a 3. zárt Bétára hány naponta adnak ki kulcsokat?
Letöltöttem, felraktam a játékot, pachelte magát, de configban 1024*768 nál nagyobb felbontást nem tudok beállítani,és ha belépek a játékba a bal alsó sarokban xxx.xxxx verziót ír ki.... 
Walter White is Bad*ss!!
nah majd megsasolok néhny küldit
nem bánnám ha jobban megtetszene
amugy knight vagyok..akkor két kard?
[ Szerkesztve ]
a configba nekem se engedett 1024*768nál nagyobb felbontást de a játékban már lehet...

Reméltem,hogy lehet
.Remélem hamarosan nekem is megjön a key-em.
Walter White is Bad*ss!!
hát nekem sajna nem jön be...próbáltam ráerőszakolni magam de nincs értelme..nem tetszik...tulságosan hajaz a WoW-ra ami nekem nem tetszett.. 
Hát az biztos, hogy akinek nem tetszett a WoW, annak ez sem fog. De ne kenődjél el. Ez még csak a Béta, várd ki a teljeset, amikor már meglesznek a guildek, és magyarul tudunk dumálni a HUNcsatin, nem kell angollal szenvedni. 
de most olyan mmo-zhatnékom lett de ez nem az igazi
Nemtudom mivel kéne tolni..nemtudsz javasolni valamit? jah és amugy magyar MMO nincs is? vagyis nem magyar csak pl magyar nyelvezettel rendelkező?
Nem tudom, nézzél szét itt: www.mmorpg.com, itt sok MMO-ról találsz ismertetőt. Sajnos angol oldal, magyar oldalt nem tudok, ami foglalkozna ilyesmivel. 

Ha ez nem ütközik a szabályzatba én szívesen kipróbálnám a játékot az accountoddal (természetesen ha már nem tartasz rá igényt).
Walter White is Bad*ss!!
ha elmondja valaki hogy hol kell passt változtatni akkor akár neked is adom...csak ugyanaz a passom mint sok helyen így ebben a formában nem adnám oda szívesen
A http://www.freemmorpglist.com/-on már körbenéztem..itt van legalább 300free mmorol kép csakhát ezzel is az a baj hogy ugye nem dátum szerint van...pl a Perfect World tetszett de sehonnan sem tudtam leszeedni értelmes tempóval..én meg 30-40K-val nem szenvedem le..

Persze érthető, btw én is elég egyszerű jelszót adtam magamnak kerestem is hogy hol lehet megváltoztatni de sajna nem találtam.... 
Walter White is Bad*ss!!
nah azt azért nemhiszem hogy nemlehetne megváltoztatni..majd hátha Vistaboy tud valami okosságot..most töltöm a Perfect World-ot..kivi vagyok

"Go here https://account.yusho.de/LostPW/, and type the email address you registered your account with and you will receive a new password in your inbox. Once you change your password, it will take a couple of minutes to take effect."
Megtaláltam hogy hol lehet megváltozatatni a jelszót:[link].
Írd be a email-címedet és egyből kapsz egy generált jelszót.
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!
ment pü-be ACC

Köszi megy is szépen minden
.
Viszont ki akartam törölni a Te karakteredet, és valami second passwordot kér
.
Első benyomásom:
- Grafika egész rendben van de az UI pár kivételtől eltekintve nagyon gyenge(grafikailag)
Megyek vissza játszani
.
Walter White is Bad*ss!!
mindthogy azzal mentél volna...már tudod mennyit szenvedtem míg odáig elmentem?
Jó gamet 

Már 10. szintű vagyok.Kicsit hangoltam a grafikán egész jó lett
.
Az Ui-t még mindig átszabnám ...
Walter White is Bad*ss!!
de legalább tetszik

Hát nem egy World of Warcraft,de majdnem olyan jót ki lehetne belőle hozni sztem,
Milyen a Perfect World?
Walter White is Bad*ss!!
az már tetszik..csak gyenge angolom miatt még sokmindent nemértek...

Szerintem maradni fogok Open Beta-ra is mert vannak hiányosságok ,de összeséggében tetszik a játék. 
Walter White is Bad*ss!!

Sziasztok! Már első béta óta szenvedek, hogy bejuthassak de nem akar kulcsot adni a cég... 
Kérek valakit, aki már kibirja OB-ig h had nézzem meg a gamet az accjával! Vagy csak valaki jószívű ha kölcsön adná pár órára azt is megköszönném! Kérek szépen mindenkit legyen jószívű! 
Eladó World of Warcraft: The Burning Crusade account, lemezekkel és egy lvl 70-es human priesttel! 10.000 Huf...